Me singing kareoke drunk haha

Jag ska försöka sjunga "heavens On fire" efter ha druckit ett par rosa pantern drinkar på Finlands kryssningen ! Hahaha :))


Intersydatis - internorratis - pa03 platinum edition

Man måste tänka klart , va positiv
Förverkliga sig själv och sitt liv
 
Du är den vackraste jag mött
Inte påklistrad och falsk som andra
Du har väkt upp det jag trott va dött
och när jag har dig och när du tar mig
min hungrande kropp får frid
bortom all rum och tid
 

Shiiiiiiiiiiiit får en sån underbar känsla i kroppen av den här låten ! Lyssnade på den här JÄTTE mycket när jag och V träffades förra året ! Jag var kär, JÄTTE kär ! Trodde aldrig jag kunde bli det igen,men oj så fel jag hade. Jag har aldrig någonsin älskat en kille så här mycket innan, han är verkigen den vackraste jag mött på alla sett och vis♥
 
Läget annars bloggen ? Vet du inte gillar att jag överger dig men jag har inget att skriva av mig med? Eller jo på lördag kväll lär du bli fylld med massor med inlägg ! Varför? Ja det lär ni ju märka på lördag kväll... blir deep talk ! Gaaaaaaah får nerv samanbrott bara jag tänker på det !! Nä får lugna ner mig lite..!
 
Ska på semester med Malin om exakt 3 veckor och det ska bli såååååååååå skönt ! Men måste fixa mina matvanor innan,,, jag mår seriöst d å l i g t ;(( Tur man tagit tag i solningen iaf ! Men kosten måste ändras och tiderna jag äter på annars mår jag som sagt bara dåligt och det vill man ju inte ? Nu när allt i livet är frid och fröjd !
 
Nä nu måste jag gå ut !
 
Puss hej
 
 
 

Jag dansar på kryssningen haha

Jag står helt själv på dansgolvet och dansar ! Tack vare mig började alla andra dansa sen