Bad bilder från igår :)) jag , SIS , älsk och hundarna :))

Hoppas på fler sånna hära dagar :)) fin svenska jag har btw ;) hahahaha !


En förmiddag i DK med älsk <3

Mysigt och ja gjorde riktigt bra affärer ;)) hahaha !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_50107432ddf2b30d09000195.jpg" class="image">


Jossi hoppar i poolen ! :))

Jossi hoppar i vår pool en varm sommar dag 2012!


Bilder !

 
 
Lite bilder från när jag red burbis :)) ! MEN så söta igelkotts barnen är :)))) Dom åt bredvid en av våra hästhagar :)) JAG VET blicken ska vara uppåt när man rider !!! Tur iaf att sitsen är som den ska :P
 
 
 
 

Bilder !

Här kmr lite bilder , fest , hår hästar osv :)) kmr ett ordentligt inlägg inom tid ! Puss hej !


Ny klänning :))

Köpte en klänning fort som bara den igår ! 1 min innan stängning! Hade den på mig idag när jag sjöng på begravningen :)) fin fin är den och kostade bara 299:- på Gina tricot ! Missade pa03 platinum edition tele mötet med interatis idag, får lyssna nästa fredag ist :))

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_50094945ddf2b37803000537.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_50094945ddf2b37803000537.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_5009496c9606ee4d3100005b.jpg" class="image">


Du finns <3

Hej bloggen ja har inte glömt bort dig har bara inte haft tid med dig ! Men nu ska du få tid igen :)) du har blivit en mer en mat blogg och så kan det ju inte vara?? Här kommer en mat bild iaf hihi :))


Smörgåstårta <333

Har nyss gjort klart smörgåstårtan !! Mmm sjukt gott :)) sov hos Malin inatt eller ja , vi sov inte utan vi kollade skilda världar till kl 5 imorse hahahaha ;D ! Sjukt spännande :DD imon är det möte på interatis med alla pa03 platinum edition säljarna men ja ska iväg så hinner ikke ;( men nu ska ja äta smörgåstårta :))))) puss hej !


Mina växter!

Helt galet så stora mina plantor har blivit och snart kommer både tomater och paprikor :DD ( tant varning! ) HAHA !! Vet inte varför men älskar att odla saker :P


Taaadaaaaaa!

Chilliconcarne à la princess style ;D !


Chiliconcarne !

 * Uppdate ! Håller på med chiliconcarnen och har tagit "steg" bilder till er :DD Så väntar bara på att maten ska bli klar så ja kan lägga upp alla bilderna på mitt mästerverk ;D !
 
Puss !
 
 
 
 
 

Mår fortfarande dåligt.

 Det som hände i måndes kväll har verkligen satt sig i min hjärna ! ( läs på www.nattstad.se/PrincessSofia )
Jag kan knappt köra bil längre :/ Kör riktigt jävla dåligt om jag ska vara örlig ! Kör typ i 50kmh hela tiden ? Usch det har verkligen satt sig i min hjärna ;/ Och jag mår sjukt dåligt över det ....
 
Jaja på måndag ska jag börja rida mina djur igen :DDD Är verkligen sugen på att rida :):):) Men bäbisar behöver få vila lite och dom andra med för den delen  :) Men på måndag återgår vi till att rida 6 av 7 dagar i veckan :) wiiiiie snart Tingsryd :DDD !!!
 
Idag är det även PA03 platinum edition telefon möte med Inter Atis :) Undrar vad det blir för höst tävling ;) Spännande :) !
 
Nä snart ska jag och sis iväg och handla ! Ska laga chiliconcarne idag och på söndag blir det smörgåstårta ;)
Puss hej !
Ja Malin ville inte vara med på bilden ....! Imorgon ska vi se joddla och äta langos :DD woohoooo !

Not princess style !

Igår målade ja naglarna röda! Tog faktiskt det för det torkar snabbast och håller längst fast det ikke är princess style....!


Bildbevis ;)

Kolla kolla !! Vi ska se Justin Bieber ;) har snott bilden från Malins twitter :DD palla att man ska behöva vänta till april nästa år :(


Falsterbo horse show :) !

Så då va det gjort ! Att yra rundor på mässan är fan jobbigt haha men är hemma nu :) fick köpt nya träns till unghästarna m.m så ja är glad :DD nu ska jag ut i stallet och fixa :) han aldrig inom Inter Atis idag tyvärr :( visst blev bilden här nedanför som fick sammanfatta Falsterbo idag fin :DD?


Godnatt !

Om blogg appen funkar så bloggar ja imorgon under dagen om IKKE så blir det på kvällen sov gott och här är en bild på maten som blev sååååååå god <3


Duktiga mig :)

 
  Mår fortfarande dåligt av det som har hänt
;( Kommer nog drömma mardrömmar för resten av livet....
 

Jag har varit duktig och uppdaterat både på min hästblogg och mina andra blogg idag :DD woohoo för mig ! Ska snart ut till hästarna en sväng sen fixa lite i mitt hus sen sist men inte minst åka och handla sen när jag kommer hem ska jag laga en FETE god middag :DDD Kommer bli mumsigt ;) kommer bilder på det igen för blogg.se appen ska vara "normal " igen fick jag ett mail om nyss! Hmm återstår att se ! Men nu ska jag ut :)
 
Puss hej
 
Mums ! MEGA god middag på Le Cardinal ! Åt där när jag fyllde år med älskling :) <3

Mycket ledsen princess...

 Jag är ledsen och orkar inte skriva något just nu.... åter kommer senare idag ;'(
 
Hurt
 
 
 
 
 

Härligt att se !

  Det är härligt att se att folk uppskattar att man börjat blogga på hästbloggen igen (www.nattstad.se/showjumpiing) :DD kul att folk börjar våga kommentera osv :) Ska vara duktig och uppdatera den oftare :) Är rätt skönt att ha en riktig hästblogg ! Och förhoppningsvis är det folk som har häst som läser så man kan ha lite duskutioner osv :) Sen har jag givetvis min andra www.nattstad.se/PrincessSofia kvar för den är en remix av allt ;D HAHA Lätt att mobil blogga till :) Sen har vi ju den här ! Här skriver jag nästan alltid långa inlägg :) Sen skriver jag ju aldrig samma sak på någon av dom? Hästarna skriver jag mer i detalj om på hästbloggen tex ! Nähe nu ska jag sätta på en tvättmaskin WOOHOO vad kul...NOT !
 
Ego pic haha !
Tropical Island med Inter Atis och PA03 Platinum edition gänget ! Saknar min homie från norrland <3 !
 
 
 
 
 

INTER ATIS - PA03 PLATINUM EDITION - MÖTE

 Hej på er !
Baaaah stackars siv :( Antagligen inget mer tävlande för henne iår .. men hon sluta iaf i topp :) 2 placeringar och en av dom var en seger på dagstorp derbyt :) Fin fina siv ! IDAG ska jag om jag hinner rida 2 av tjockisarna som går på bete ! Ska även fixa i mitt hus ! Ska ta in mina plantor där hähäh ;) Kommer bli sååå fint !
 
Idag är det även måndags möte på Inter Atis med hela pa03 platinum edition gänget ;) Eller mötet var tidigare men tyvärr kunde jag ej vara där :( Nä om man ska få tummarna ur och gå ut?
 
BTW
JAG SKA SE JUSTIN BIEBER MED MALIN  !!!!!!!!!!!! <333333333
 

INTER ATIS - PA03 PLATINUM EDITION - PRINCESS - FÖRLÅT !

 Tjaaa och förlåt men har haft lite "semester " typ ;D Men ska bättra mig nu igen :P Dagstorp derbyt är i full gång ! Imorgon är det grande final ! Min fina ponny har skött sig som vanligt och VANN första kvalen och blev 8a idag i kval 2 :D Hon skulle ha gått ut näst sist i finalen OM dagstorp varit normala och gjort som dom alltid gjort men dom har bara slumpat startordningen i finalen ! ( As förbannad tjej ) Lönt att försöka placera sig i kvalen då? Då kan man lika väl rida sakta och säker för du får ändå bara slump start i finalen ? Nä AS DÅLIGT är det verkligen FET diss på det ! Men men hon startar typ lite längre ner än mitten :) NU ska jag ut och rida min fornarinis ! Det är pa03 platinum edition väder ;) Små regn som renar luften ! Tur för mig som har pollen allergi :) på måndag är det möte på Inter Atis :DD !
 
Puss hej
 
Hur fin är inte den här bilden på min fina Siv !? <333333333
 
 
Mina vilddjur släpptes på gräs idag :DD Så nu ska dom gå där och tjocka sig i 1 vecka sen är det all in igen ;D !
 
Bloggar nog mer ikväll :) Ut och rida nu !

Tisdag, tiiiiiiisdag och spider-man !

 Tjaaa !
Jag orkade inte inte blogga igår och jag orkar inte blogga idag heller ! Igår red jag och fixa hästarna sen åkte jag och älsk in till stan och yra rundor osv :) Mysigt :D Sen åt vi thaimat och kolla naruto shippuden <3 MYSIGT ! Idag är jag skit seg, orkar inget! Ska ju på premiären av The amazing spider-man ikväll ! Har INTE höga förhoppningar på den ! Hatar verkligen att dom bytt ut ALLA i serien och börjat om från början !? LIXOM HALLÅ ÄR NI HELT DUMMA I HUVUDET !? Aja ska bli intressant och se om den suger eller ej ... Ser ut som jag kommer skaffa mig svart hår ! Måste bara börja sola igen så man inte ser ut som ett lik, vill ju inte se ut som en emo HAHA ! Hoppas bara att jag passar i svert :/ Äh bara att färga tillbaka det annars ;) Har hört att håret mår bra av att bli färgat i mörka nyanser :D ! Men men får se ! Nä nu orkar jag inte skriva mer ...
puss hej
 
 
 
 
 

VIKTIGT !

 Iom dom inte har omröstning här på blogg.se så ber jag er läsare / vänner / ovänner osv att gå in på min andra blogg imorgon ( www.nattstad.se/Princesssofia ) och rösta för det är faktiskt viktigt och seriöst ! Tänkte så fall  "genomföra" det i slutet på veckan så snälla håll koll där imorgon och hjälp mig att rösta ! VIKTIGT beslut !
 
Vem vinner fotbollen btw...?
puss hej
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullrulle hela helgen !

 Helgen har gått i 1 hela tiden så ja har inte hunnit blogga alls ! Jag har tävlat och haft andra saker att göra så har inte haft tid för bloggen :( Jag är iaf en skit glad ryttarinna  :D "debuten" i 120 idag med Miiiiileee idag gick kalas bra :DD Det känndes iaf skit bra och jag vill hoppa fler 120 :DD Rev ettan, eller ja , han nudda den så den rulla av typ sen rev jag uthoppet i kombinationen för det blev stort hopp in och trångt ut ! Men annars var han sååå fin :DD Wiiiie glad tjej ! Burbis bröt trenden igår :P Han gick iaf 11 månader utan att riva eller få något fel alls på tävling men NU har jag äntligen en utmaning med honom också :) Att gå raka vägen in i 110 ska han bara göra hädanefter :) Men ja, nu ska MIiiillleeee och Burb gå i betes hagar och bli lite tjocka om magen :D Ska rida dom lite då o då så dom inte tappar sin kondis men typ bara "mys" rida :) Om ca 1 månad eller mer så är det tävling igen ! 
 
Ja jag är en glad hästtjej ! Har tyvärr ingen bild från tävlingen buuhuu ;( Dom tog bilder men bara på vissa ekipage :( Ska snart ut och fixa det sista i stallet sen ska jag plåstra om mina grymt misshandlade fötter :/ Ser inte klock ut ! Alltid samma sak var sommar...
 
Här är dom ända 2 bilderna jag har från idag ....!
 
Lixom öööh vad är det för djur !?
Mina princess stövlar <3