Bilder från helgen tävling :))

Här är lite bilder på hästarna från tävlingen :)) <3

https://cdn3.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a81a9606ee24e12604e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a81fddf2b35bd6fc262a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a820ddf2b35adcb511a3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a8209606ee23d0375957.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a8259606ee4e04207611.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1108503/7-3/pic_51d0a826ddf2b35bf9a6005a.jpg" class="image">


Helgens tävling

Hej
I lördes var det tävling med Burb och Fornarinis. Hade inga större förväntningar då jag haft en jobbig vecka,,, kändes bara som allt var jobbigt och allt gick emot en ... ( dock har det gått skit bra med pa03 platinum edition demos )

Var iaf sjukt opepp och det beror mycket på att jag inte fått sova ordentligt på 6 nätter...men trotts det var hästarna super duktiga <3
 
Jag är så glad att Fornarina går så otroligt fint nu !! Allt mitt markarbete har verkligen gett resultat ! Hon är mycket starkare och trampar under sig på ett helt annat sett ! Hon är lätt att få tillbaka och hon tar halvhalter sååå fint ! Hon har verkligen börjar visa vad hon kan :)) Känns så roligt med tanke på att med henne precis som burb har jag gjort ALLT jobb helt själv ! Jag tränar varken dressyr eller hoppning för någon utan jag gör verkligen ALLT själv. Utvärderingen av den här tävlingen är klockren. Hon kändes bra på precis allt ! Så i slutet av veckan när jag ska hoppa lite så blir det inte att träna på något speciellt med henne för hon kändes super :))

Jag har nu en felfri runda i 1 och 1 i 110 ! Bra med tanke på att hon knappt tävlat ! Tror detta va hennes 4e tävling iår !? Satt igång henne sent efter vintervilan för jag ville inte rida henne i ridhuset....! Så väldigt skönt att hon så snabbt har kommit igång igen :) Jag behöver antingen en felfri ritt i 1m ( då får hon hoppa 1m som avd A ) eller en felfri ritt i 110 ( då får hon gå både 1m och 110 som avda ) ! Hade varit skoj om hon fick gå som avdelning A iaf i 1m i Tingsryd :)) Hade varit riktigt skoj ! så jag hoppas för allt i världen att nästa tävling att vi går felfritt i antingen 1m eller 110 ! Hejja Fornarinis :))
 
Och min älskade fina älsklings Burb <3 Jaaa.... dom som råkade se mina ritter i 1m och 110 kan jag säga att jag skämms !!! Min häst är helt jävla fantastisk och det är INTE många hästar som hade hoppat som han gör! Det var verkligen ingen jämn rytm och det kändes mest som jag och burb bråkade , han ville inte lyssna på mina halv halter och när han gjorde det tog han det för "hårt" och började studs och då får jag rida frammåt och då stämmer inte ett ända avstånd och han kommer helt åt helvete fel men vad gör min häst? Han rör inte en bom och hoppar helt fantastiskt och räddar sitvationen galant den talang som han är och där sitter jag och det känns inte alls bra ! Vill att det ska flyta på jämnt MEn att jag ska kunna få stop på han om jag vill och framför allt kunna svänga !!! Jag rider markarbet , tränar på halv halter osv osv osv men han är PRECIS som sin mamma. Inget sånt hjälper. Han är som han är. Får träna vidare och låta han springa på för så här illa vill jag inte det ska se ut och kännas ! Min häst är fantastisk och jag är så otroligt glad att han är så snäll som han är <3 Men nästa tävling ska jag låta honom bestämma allt. Jag ska låta honom få ta tag i hindren 10m innan och inte hålla på med halv halter och grejer! Han verkar inte vilja ha min hjälp haha ! Min fina Burbis <3 Men fast det inte kändes bra så rörde han inte en bom i varken 1m eller 110 ! Felfri i båda :)
 
Tycker båda mina älsklingar är otroliga på sina egna sett fast dom är olika att rida! Men det dom har gemensamt är inställningen och deras enorma vilja ! Att stanna finns inte för dom. Dom hoppar i alla lägen och sånna hästar vill man vara rädd om ! Jag hoppas aldrig att jag någonsin kommer råka sätta dom i ett läge där dom hoppar och slår sig ! Jag hoppas att deras positiva inställning och vilja alltid kommer finnas där och jag gör allt för att dom ska tycka det är kul ! Dom litar på mig och det känner man. Annars hade dom inte ställt upp som dom gör? Vi hjälps åt som ett team och det är så det ska vara :) Blir nästan tårögd dom gångerna när man känner "oh nej nu ligger vi kanske inte jääätte bra på det här hindret " men så ställer dom upp och fixar det på något sätt. Ställer upp för MIG, hjälper MIG !
 
Jag har själv ridit in båda och tävlat båda själv. Jag är STOLT över mina hästar ! Är så roligt var tävling när man får så fina kommentarer av folk! Fick tex höra att Fornarina va otroligt fin och hög ridbarhet på banan ! Hur glad blir man inte då? Burb det lilla charm trollet får ofta beröm för sin hoppkapasitet och kvickhet. Dom förtjänar beröm för dom är fina. Mina älsklingar <3
 
Klart alla har sina dagar, senaste tävlingen var båda övertaggade och det gick liiite väl fort så fick göra lite volter och tom göra halt för att få lite kontroll haha ! Men markarbetet + rida ut en massa hjälpte för nu tävlingen efter var båda som sagt felfria i 110 :)
 
Nä detta blev ett över kryddat långt inlägg ? Men det blir det ibland ! Ska lägga upp lite bilder från tävlingen strax också :) Blev tyvärr inga hoppbilder på fornarina :( Men blev några på Burb :)

Imorgon ska jag rida ut på alla hästarna så hoppas inte det öser ner :P
Puss hej !
 
Fornarina och jag i Tingsryd 2012 :)

På dåligt humör !!

Idag är mitt humör inte på topp ! 5e natten med dålig sömn och mitt humör spårar iväg ! Därför kommer här en lista på saker som jag stör mig på och gör mig irriterad :))
 
  • Folk som säger "va?" 200 ggr får jag spel på !!!!! Asså jag verkligen HATAR det. Visar ju inte det men inobords så stör jag mig något djävulskt på det !! Har tom räknat hur många ggr jag säger det om dagen, jag kom upp i ca 3. Men för det mesta är det 0. Sjukt störigt ! Pratar jag seriöst så otydligt !?!?!?!?!?
  • Folk som inte svarar i telefon när det ÄR viktigt !!! Ännu värre är det när man sagt till att personen måste svara när man ringer för det är viktigt och sen skiter i det !!! ( hände idag )
  • Folk som inte håller hastigheten !! Nu menar jag folk som kör för SAKTA ! Ååååh man blir så irriterad ! HÅLL IAF HASTIGHETEN SOM STÅR PÅ SKYLTARNA TACK !
  • Folk som parkerar som idioter och gör så att vi som sköter oss och parkerar som MAN SKA får lida !
  • Folk som inte lyssnar när man pratar, säg till ist att ni är upptagna så kan jag göra något annat viktigt ist!!
Det var några saker jag kom på nu. Vet, inget positivt inlägg men alla har vi väl våra dåliga dagar?
Idag var min.

Hela den här veckan har varit allmänt stressig och jobbig... LÄNGTAR till nästa vecka då allt är mer normalt igen !
 
Jag och Fornarina <3
 

Dagens önskan

Att för en gångs skull komma hem och middagen står klar på bordet.

Välkommen Gizmo<3

Idag hämtade jag hem Gizmo <3 Han är en korsning mellan maincoon/norskskogskatt / bondkatt ! Så fruktansvärt söt <3


Hej mitt i natten

Hej
Ja det är väl nu man ska sova ? Om man kan vill säga.... har lite halft sömnproblem tror jag? Jag sover sällan en hel natt utan att vakna till vid ca 4-5 och kolla vad klockan är....! Riktigt störigt för när man sen somnar om blir man så galet trött ! Inte bra ... Imorgon missar jag mötet på air solutions norden ab bara för jag ska hämta hem vår nya kisunge :D Riktigt söööt <3 Kommer bilder imorgon antagligen :))
 
Pojkvännen jobbar i helgen annars hade ja tänkt fråga honom om han ville följa med på tävling och ta bilder på mig och hästarna :) Ska hoppa avd b på båda då klasserna var helt knasiga... tänker inte låta en av dom stå och vänta i x antal timmar bara för att hoppa en klass ! Blir lättare sen när båda kan gå avd A :) Störigt att man måste kvala om det var år på unghästar... jag hade ju över 2 felfria runder på fornarina i 110 när hon var 5 förra året men sen måste hon kvala om det iår igen nu när hon är 6 för att få gå avd a... störigt :/ men men så är reglerna :) !
 
Blev 5  pass på gymmet även den här veckan, kredd till mig som är så sjukt duktig :)) Eller just det jag är inte duktig för jag är inte fet ? Eller hur var det nu? Blir så trött på sånt....Min PT tycker jag är duktig iaf :)) Fast jag får skäll om min kost ! Är lite överdrivet nyttig men SKA bli bättre !!!
 
Min godis idag ! Eller ja igår !? Söndag var det !! Jag måste sova nu.
 
Ny kise imorgon <3
 
Fin bild från 2012, poolhäng <3
 
 

Här är lite ego bilder på mig från midsommar :))

Jaaaaaaa ego bilder tar jag ju rätt ofta ! Här ser man också att jag börjar få tränade armar!! Gööööööttt med resultat ;D hejja hejja princess !


Vad jag vill inom 1 år

Här kommer en lista på saker jag vill ska hända inom 1 år
 
  • Flytta och bli sambo på riktigt.
  • Åka på semester med min pojkvän
  • Hoppa 120 på båda hästarna
  • Börja tävla på Scott
  • Köpa en till LV väska
  • Göra en riktigt dyr och bra hår förlångning
  • Bli starkare på gymmet
  • Åka till Thailand
  • Börja vinna på tävling
  • Lära mig att man inte behöver vara övernyttig 24/7, man ska unna sig ibland
  • Inte bli tråkig på vinter halvåret
  • Sluta planera saker långt i förväg

Lär säkert lägga till fler saker på listan men just nu ser den ut så här. Midsommar igår var helt out standig HAHAHAHHAHAHHA ! GT gänget är dom bästa vännerna jag har ! Eller Malin är min BÄSTA vän :))
 
Till helgen är det tävling med båda hästarna, 1m och 110. Behöver en felfri runda till i 1m på fornarina sen får hon gå som avd A ! Wohoo ska faktiskt bli kul :) Tror också hon kommer att tycka det :))
 
Nej har inget spec att skriva ! Har alltid det när jag INTE är vid datorn !? Hmm ska försöka komma ihåg haha
 
Har massor med bilder som kommer upp sen :))
 

Är det nu ?

Hej
Så fort jag är ute och rider har jag 100 saker jag tänkte skriva om här men så sitter jag väl här så kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva om !? Hmm nog störigt !!! Riktigt störigt att jag missade pa03 platinum edition radio i fredes med air solutions norden ab men min mobil va på ljudlös...

Har ju en iphone 5 nu ( wwoohoo not... )  Har inte vant mig vid den än och saknar min 4a redan :/ Men men man lär väl sig ! 5an är ju faktiskt mycket bättre märker jag redan nu ! Men jobbigt att fixa med nr osv... !

Kan berätta att jag suger på inlines ! Fick ren panik när jag skulle åka i nedförsbackar och jag inte kunde stanna ! Vill verkligen I N T E slå mig eller skada mig... Är nog därför jag är så stel när jag ¨åker haha ! Men jag åkte iaf :)) Och det är ju kul men jobbigt :D
 
Ska tävla imorgon. Har inga större förväntningar, Hästarna har inte tävlat på över 5 veckor = över laddade hästar! Och jag har aldrig tävlat där ute innan så vet inte om det är bra eller dåligt? Meeeeeeeen det lär jag ju märka imorgon haha ! Det är iaf på grus ME LIKE VÄLDIGT MYCKET ! Tur med tanke på regnet som kom idag + det ska regna hela dagen imorgon ! Nej tack till gräs då !
 
Gymmet går bra ! Tränar styrketräning  4 - 5 ggr i veckan och det ser så konstigt ut att JAG börjar få riktiga muskler !?!?! Haha galet men ballt :)) Oooh vad tight kropp jag ska få ;) Nästa år har jag förhoppningsvis nått mitt mål :))  Passet i fredes med stationer va skit kul fast det var svin jobbigt ! Tack till min duktiga PT som gör träningen ROLIG så man inte tröttnar :)) Att ha en PT är ju det bästa !!! Man får mycket mer motivation osv :))
 
Saknar min boyfriend med gör jag, har inte träffats sen i torsdags för han har jobbat buuhuuu ;( Men imorgon ( eller det blir ju idag? ) så får jag äntligen pussa på honom <3
 
Inget annat kul? HAHA midsommar på fredag ! Har en del klänningar att välja på men behöver ett SKÄRP! Vet redan vart jag ska köpa det så...! 
 
Näheee nu måste jag nog sova så jag orkar gå upp imorgon ! Snälla snälla snälla snääääääääääääääälllllaaaa låt det inte regna imorgon när jag ska rida med min fina sadel ;(( SNÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLAAAAAAAA!
 
Puss hej !
 
 
 

Efter sol kommer regn eller hur var det?

Hej!
Vi har nästan haft bra väder i över EN VECKA !! När hände det senast?! Men idag regnar det. Ska regna en del imorgon också men lördag skulle nog bli fint :))! Vill veta söndagens väder!! Vad som helst men IKKE regn!! Min sadel ska ej bli förstörd!! Kommer rida i min gamla om det regnar men då blir det tight med tiden mellan hästarna :/ Jaja vi får se hur det blir på söndag !

Har inget roligt att skriva. Jag gör det vanliga: jobb, hästar, gym osv !

Nästa vecka är det midsommar :D! Har beställt en midsommar krans för 450:- så hoppas den är SJUKT fin!!

Nä återkommer snart :)

Puss hej


Hven 2013


Torsdag och snart fredag , full fart frammåt !

Hej typ !
Studenten för syster igår, kul men ändå jobbigt ! Mycket lättare att TA studenten än att vara den som ska kolla, gratta , förbereda osv osv ! Men festen blev riktigt kul :DDD Kommer bilder på den senare :)) Dock så var det helt dött i stan på kvällen? Nej det var bättre på min tid ;D Nattlivet var ALLTID party och aldrig dött :D
 
Hästarna går bra :)) Lite runda om magen men är igång :)) Jag tycker inte det gör något att dom är lite små tjocka :P Så länge det ej drabbar deras kondition ! Alla mina hästar går på gräs nu och dom går ute länge på dagarna :)) Mysigt tycker dom <3
 
Nästa helg ska jag ÄNTLIGEN tävla !!! Ska inviga mitt nya RG som jag köpte för 5 veckor sen ... blir pay and ride också nästa vecka för att checka tävlings formen :)) Var ju ändå 5 eller 6 veckorsen dom tävla sist... !
 
Har fixat lite med pa03 platinum edition demos idag också :)) JAG ska INTE missa resan som vi har nu !!! Oktoberfest i Oktober med air solutions norden ab :D:D:D Sist vi hade tävling dit så klara ja det och OMG så roligt det var ! Går inte att jämnföra! Man måste uppleva det för att förstå stämningen ;D Ölen som dom dricker under oktoberfest görs ändast till den festen :D Coolt :)) Tom jag dricker ölen där haha :P
 
Imorgon ska jag , boyfriend och lille figge ( min hund för er som ej fattar ! ) på äventyr ! Ska vara borta från kl 9 - 15.00 sen ska jag hem och rida osv :)) Spännande dag ;)) hähähähähääääää
 
Nä nu ska jag lägga in lite student bilder osv innan jag ska sova :))
Puss hej
Världens finaste Burberry <3 Bilden är tagen när han tävlade för första gången i sitt liv i Perstorp :)) Han var felfri <333

GRATTIS SYSTER TILL STUDENTEN :DDD


Att vakna onödigt tidigt....

Att vakna onödigt tidigt för en fucking fluga är nog bland det värsta som finns...! Man blir ju bara så jäääävla förbannad !!! :@ känner hur jag kokar av ilska och flug jävlen kommer vara riktigt DÖD strax! Bra start på student dagen. Verkligen....!!!


Balen 2013 , MIN LILLA SYSTER :)))

Heeeej !
Vet uppdateringen har sugit den här veckan men har haft super mycket att göra ! Men här kommer en bild bomb från min lilla systers bal som var i torsdag :DDD Hennes klänning var såååååå princess style ;)))
Fler bilder lär komma men här var några iaf :)))