Stallet nu !

 Ska ut och fixa i stallet :) Mer uppdatering kommer vi lunch sen hela eftermiddagen och kvällen ;D ! Hörs sen :) !
 
 
 
 
 

Inter atis - inte lurad - pa03 platinum edition möte

 Tjaa !
Har lyssnat på pa03 platinum edition tele möte med Inter Atis idag :) Vet inte om jag sagt det men blev inte lurad på skorna dom är AS snygga ! Dör lite typ.... har ridit en häst, ska rida en och longera en snart ! Har precis krängt thai mat då ja lämnat Malin och Christofer på flygplatsen innan ! Hatar att vara sen med allt ! Men thats life, ibland blir det så! Ska iaf inte köra till tingsryd mitt inatten inatt ! Än så länge regnar det inte, dom har lovat åska och regn inatt / kväll så nu ska jag ut och fixa dom sista djuren innan himlen öppnar sig ! HÖRS ikväll ;)
Puss !
Älskar mina nya princess skor <33333
Det var svin gott och nej jag orkade inte äta allt ....
 
 
 
 
 

INTER ATIS - PA03 PLATINUM EDITION - PRINCESS - FÖRLÅT !

 Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte bloggat eller la upp bild på middagen igår :/ Möte med Inter Atis imorgon och resten av pa03 platinum edition folket !  Ska bli bättre på att blogga men iom appen är efterbliven är jag inte så flitig med att uppdatera...! Men ja ska bli bättre ;) Har as mycket kvar att göra idag ! Har inte fixat klart stallet + ja har ett djur kvar att rida :/ Hoppade Miiiileee idag för sista ggn innan jag ska tävla ! Och ja han känns fin men det var ju 100 årsen ja hoppa en bana på 1.20 ! Men ja skiter faktiskt i hur det går, bara ja kommer runt så är ja nöjd ! Både jag och Miiiillleee behöver börja hoppa 1.20 igen. Framför allt jag ! Har ju inte tävlat det på över 3 år så nu måste jag komma igång igen eller vad säger ni ;D? Äh palla stressa ? Nepp jag tar det chill med både bäbis hästarna och dom som inte är bäbisar längre :) Nä nu mååååste jag gå ut ! Hörs sen :D
Puss hej !
Puussss på er <3
Älskar mina riktiga vänner <333
 
 
 
 
 
 

Inter Atis Princess fett lurad !!!!!

 Ja ni som inte läser min andra blogg fattar nog inte... men Inter Atis egna Princess har kanske blivit lurad !? Var är mina SKOR!? Dom skulle kommit igår och var är dom ? Vill ha dom nuuuu ! Inte för jag ska någonstans eller så men vill se och prova dom :D Snart ska jag och min älskling laga middag ! Blir fiskpinnar , små nypotatis kokta i mycket dill och salt och remuladsås :DD kommer bild sen ;D enkel men god middag :) imorgon åker min syster och tävlar i tingsryd för sista ggn med ponny ! Hejja lilla Siv :DDD Nä nu ska jag börja "skura" potatisen :)
 
Puss hej
En bild på mig och min älsklings Burbis <3 Bilden är tagen på hans första tävling :) !
 
 
 
 
 

InterAtis little Princess is done for the day !

 Ja med hästarna iaf ! Har ridit alla 3 hästarna , red Miiiileee och Fornarinis på banan och sen hoppade jag burb ! Alla gick fin fint :))) Imon ska jag hoppa Miiiillleee och TACK väder gudarna för ni gjorde så det torkade upp så snabbt på min ridbana så jag slipper hoppa i ridhuset :DDD ! Har även fixat klart allt i stallet, varit och handlat på city gross med älskling och nu sitter jag här och äter frukost, jordgubbar <3 
 
Oj jag glömde visst att publicera inlägget ( sääääälllaaaaan ! ) Har redan ätit jordgubbarna :)) hihi ! Nä nu ska jag kolla igenom lite bilder från Inter Atis resorna :)) haha så sjukt kul vi har ! Aja bloggar nog mer ikväll :))
 
Puss hej
 
Så galet god drink ! Made by pa03 platinum edition Princess ;) hähähähä
 
 
 
 
 

Inter Atis - USA - Stockholm - piss väder - m.m :P

 Tjaaa party people !
Jag har inte änns pallat kolla ut genom fönsterna ...! Piss väder som vanligt antar jag ? Sommaren är falsk, hur många soldagar som har varit VARMA har vi seriöst haft i juni!? Max 10st... Nä ja är så trött på detta väder så jag har nog snart slutat bry mig. Det blåste ju storm igår och det va på ett sett bra för då torkar det på ridbanan :) Jag måste hoppa imorgon så ja hoppas det torkat så ja slipper hoppa i ridhuset ( hatar ridhus precis som hästarna ) Finns inget tråkigare ställe att rida på än i ridhus och det tycker hästarna också....
 
Idag måste allt gå enligt princess style för ikväll ska jag till Malin och kolla skilda världar :)) Malin åker till Stockholm i helgen. Själv har jag aldrig gillat Stockholm, sjukt överskattat ! + dom pratar riktigt fult :)) Men shopping är det ju inget fel på ;D Fast allt kul som finns där i shopping väg finns 15 min från där jag bor ? SÅ nej tack till Stockholm !
 
Nä nu ska Inter Atis egna pa03 platinum edition princess kolla om hennes prins är vaken ;P
Puss hej !
 
En bild som jag tog på kvällen i NY ;) Ganska coolt att jag varit i NY, MIAMI och LOS ANGELES :DD + massa andra städer och byar i feta USA ;) So princess style ! Visste ni att i USA demonstrerar dom även pa03 platinum edition ? Inter Atis var ju för ett par årsen i Las Vegas med ett gäng säljare ! Måste varit helt galet kul :D:D!
 
 
 
 
 

Naruto Shippuden <3

 Har kollat på Naruto Shippuden med älskling ! Jag är så lycklig <3
 
 
 
 
 

Inter Atis möte med PA03 platinum edition gänget & PISS REGN !

 Tjaaa bloggen !
Det har nu regnat här konstant från och med i fredes !? Seriöst vart kommer allt regn ifrån!? Aja jag har ridit alla mina djur i det "fina" vädret. Så om det ösregnar på tävlingen lör & sön så bryr iaf inte mina djur sig. Ska snart köra hem till älsk ! Är skit trött och har cp ont i huvudet så ska ta en pilla och lägga mig i sängen... känns som jag håller på att bli sjuk och ja ... det vill jag INTE bli. Eller det kvittar jag rider ändå? Jag missade Inter Atis mötet idag... mina pa03 platinum edition kollegor är så bäst ! Tråkigt att man inte fick säga hej till dom idag men ja ... vädret förstör allt som vanligt ! Man känner sig nästan lurad av sommaren ? Kommer det änns bli sommar !? Jag har faktiskt slutat hoppas på att det kmr bli sommar. Nä nu ska jag gå ut och ta in mina hästar! Ingen häst vill gå ute i sånt här piss väder !
 
DET är inte ofta man ser mig med så mycket smink ! Smink i hela facet = SO NOT PRINCESS STYLE!
 
 
 
 
 

Det tar seriöst aldrig slut !

 Det är ju sjukt så mycket det regnar ? Det tar ju seriöst ALDRIG slut !? Aja.. jag har iaf ridit 4 hästar idag ! Storhästar :) japp i regnet ! Ska ju tävla utomhus i helgen och dom har lovat regn heeeela veckan och helgen så lär vara ett ler monster efter tävlingen... men fortsätter det regna 24/7 måste jag hoppa i ridhuset i veckan ! Blööö vill inte det ! Tävlar man ute hoppar man ute ! Det är stor skillnad på inomhus kondis och ute kondis !
 
Idag är det Michael Jackson dagen ;( Buuhuu varför var du tvungen att dö? King of pop ! Ska kolla på allt som handlar om honom på tv snart :) Börjar kl 21.00 :) Imorgon är det som sagt möte på InterAtis men tror ikke jag hinner dit :/ synd hade velat träffa hela pa03 platinum edition gänget :D

Men nu är det snart MJ på tv3 !
 

Jag var iaf uppe tidigt !

  Japp det var jag ;) Vaknade av mig själv vid 09.14 ! Haha fattar inte varför jag inte kan sova längre :/? Men men Figgis blir glad när jag vaknar tidigt så vi kan ut och gå :DD Det har ju ösregnat typ hela förmiddagen :/ Tur inte jag skulle tävla i Åstorp idag ! Gräs + regn = InterAtis Princess ikke gilla ! Nä tacka vetja grus :) Ska snart köra hem och rida mina 3 shiningstars :) 
 
Wiiie snart är det ju falsterbo också :DD ska ner en dag och kolla på Amatör cup grejset sen ska jag shoppa :))) Skoj ;D Syrran ska till tingsryd nu i helgen och rida börjes cup för sista ggn på ponny ! Shit tänk till nästa år åker vi aldrig mer på ponny tävling :( Sorligt men sant ! Detta är sista året som Siv tävlar för sen ska hon bara gå i hagen precis som Hatti och mysa :) !
 
Nä nu ska jag väcka min sovande prins !
Puss hej
 
Finaste Siv <3
 
 
 
 
 

IDIOTISKA BLOGG.SE APP !

  NU har jag både laddat ner appen igen och försökt allt och jag kan inte logga in !? Så nu skiter jag i den jävla MÖG appen ! Förstår att den inte får några stjärnor på appstore så mycket som den SUGER ! Kom igen gör en app som inte är efterbliven snälla? Alla som jag känner som bloggar på blogg.se se säger att det är sjukt jävla dålig ! Maten blev jätte god ! Nu ska jag gå en runda med söta Figgis sen ska jag duscha !
Puss hej
Finaste Figaro <3
 
 
 
 
 

Inter Atis - Pa03 platinum edition princess ;P

 Tjaaa alla !
Nu har min blogg.se app lagt av helt !? Haha pallar inte .... midsommar igår med bästa GT gänget var awesome som alltid <3 Bästa vännerna <3 Sov hos bästa Malin till idag :) Red 2 hästar idag och longera en :) Imorgon ska alla ridas :) Nu i juli ska jag passa på när jag inte ska tävla att sätta igång ALLA djuren ! Har ju 2 st till som ska igång :) Göööött ska det bli när alla 5 hästarna är på G :DDD ! Vill ni btw se bilder från igår så får ni gå in på min andra blogg HÄR så finner ni dom :) Just nu håller jag och min kock till pojkvän att fixa lördags middag ! Det blir fläskfile som först brynts på pannan och nu är i ugnen , nypotatis och hemma gjord rödvinsås <3 Myyyysssss <3 Älskar min fina pojkvän <333 Bild på maten finner ni på den andra bloggen sen :P Anledningen att det blir mer bilder men mindre tex på den andra bloggen är bara för appen på blogg.se är så sjukt osmidig :( Hoppas ni alla får en uuuunderbar lördag !
Puss hej
På måndag är det måndags möte på InterAtis som vanligt med hela PA03 platinum edition gänget ! Hoppas på att kunna åka ner då om jag har tid :):):)
Puss !
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disney <3

 Man blir glad av Disney låtar <3 
MÅSTE se några Disney filmer nu någon dag :) Typ Tarzan , Mulan , Alladin, Lejon kungen m.f :D
 
 
En av många låtar som jag är skit grym på singstar ;) Älska disney <3

Lång men intensiv dag :)

 Idag är det redan torsdag ! Men det känns som det är typ onsdag eller tisdag tycker jag? Känns inte som det är midsommar imon iaf ! Men ska bli skoj att umgås med dom bästa och kränga god midsommar mat och massa sprit :P haha nä skojja ska INTE bli en repris på studenten... fy omfg säger jag bara ! Fan vad jobbigt kom på att jag måste på systemet innan kl 20.00 ! Skjutmigihuvudet.nu... ska handla resten som jag behöver imorgon att blanda med när jag och malin ska handla midsommar maten :) kommer mobil blogga imorgon om vad vi pysslar med :P Ska även fixa stallet imon men hästarna får vila :) Dom gick såååå fint idag :DDDD mina shiningstars <3 Nä nu måste jag byta om och sticka till systemet....!
En bild från förra midsommar som var sjuuuuukt roligt :DDD
 
 
 
 
 

En till hopp bild :)

 Hittade en till hopp bild på Miiiile som jag glömt lägga upp innan :) ( typ nu tänker Malin neeeeeeeeeej inte mer hästar ;( ) Hahah ;D Haha gillar tdb nya system där man kan se vilka som anmält till tävlingar osv :D Tyckte dock det va mindre kul när jag såg att det var 87 starter i 120 som jag ska rida... snääälllaaaa gud om du finns låt mig få starta först ! Nähe nu ska jag få min boyfriend att sluta spela Diablo 3 som han redan har varvat en gång att bli social med mig ist ;P
Puss hej
Syns det änns att det är 110? haha
Hejja Miiiileeee <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya blogg.se

OJ ! Blogg.se har ÄNTLIGEN uppdaterat sig till en riktigt bra sida :D Har kollat runt lite och det ser riktigt bra ut :D Hoppas appen också blir bättre bara ! Har iaf ridit alla djuren idag :) Åååh så fint mina stjärnor går <3 Blir så glad mihihihihiiii! Är just nu i stan hos älsk, har köpt sushi som jag ska äta sen hade jag tänkt ! Imorgon är det pa03 platinum edition radio med Inter Atis iom på fredag är man ju ledig för det är midsommar :) Ni kan om ni vill följa mig på instagram , heter princesssofija ! Lägger upp bilder där bland annat som jag tex inte lägger ut här på bloggen :) Skönt att det varit varmt idag, men vädret får gärna bestämma sig.... jätte kallt igår och jätte varmt idag ! Mysko väder !
Har även bytt visningsbild idag ! Min andra försvann när dom bytte design :(

På strand puffarna :)

Ligger på en stor strand puff nere på friabad med älsk och figgis :)<3


LÅNG dag...

Tjaaa
Lång dag med knasigt väder. Inte oväntat när man bor i Sverige precis ? Hoppade Miiiile lite idag :) han känns fin :) Var ju ett tagsen man hoppa 120 men har börjat hoppa lite högre nu iom jag ska tävla 120 om 2 veckor :) usch blåser typ storm ute... men konstigt nog så är det inte kallt?  Aja städade idag med min pa03 platinum edition städmaskin och ja, jag älskar den ! Absolut bäst ever ! Imorgon ska jag med syrran till Malmö för hon ska tatuera sig (igen) denna gången på revbenen ! AJ :S:S Älskling ska också med ner :) Ska även rida som vanligt imon vilket väder det än är ! Men snälla låt sommaren komma tillbaka !

Puss hej


Det är min fina älskade pojkvän som tagit bilderna <3 Hästarna i bakgrunden är Fornarinis och Stjärna :D <3

Min fina stora miiiileeee går över :) <3

Förlåt Malin att det är så mycket häst bilder och bara skriverier om hästar :( Vet att du tycker det är dö trisst....Men får ta kul bilder på midsommar ;)

Siiiiv <3

Siiiiiv <3 Siv gick fin fint idag :DD hon va snabbast i LAn som va À:O och vann :DD sen "debuterade" hon Msv B efter flera år och fick 3 pet för ja, Siv fatta nog inte att det va Msv :P men hon gick super fint på 3 kombination osv :D så nu är Siv på G och ska fortsätta hoppa Msv b :) nästa tävling Siv ska på är Börjes Cup i Tingsryd ;) wooohoooo! Nu ska ja hem och fixa stallet! Imorgon är det möte på Inter Atis med pa03 platinum edition gänget :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876059.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876063.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876092.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876112.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876112.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876112.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206876112.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_206955476.jpg" class="image">


Tävlat :)

Har tävlat båda mina bebis shiningstars idag :) Dom var fina båda 2 och JA ! Burberry håller fortfarande nollan :P Nu har han varit felfri på alla starter han gjort i 10,5 månader ! Helt sjukt ! Fin fina häst <3 Fornarina var också duktig idag och var felfri i 1m :D:D Så båda hästarna fick rosett <3<3<3 Är jätte nöjd :DDDD Blir tävling om 2 veckor med Burbis & miiiiile och då ska jag rida 120 på miiiiile ! Red senast 120 för 3 årsen , tom längre ! Men det går säkert bra :) Min älskade pojkvän var med på tävling idag och tog några bilder :) wiiiie imon ska min fina Siv tävla då ska jag följa med och ta bilder på henne :D !


Fornarina <333

Fornarina <333

Fin fina Fornarina <3 Tycker hon känns fin och stabil i 1m nu :) Så snart är det även dax för denna damen att hoppa 110 :)

Burberry <3

Söta Burbis <3 A hindret i kombinationen :)

Finaste Burberry <3

Haha awe Burbis är så sööööööööööt <3<3<3

Det var väl trevligt att jag la upp lite nya bilder på mig och mina bäbis hästisar :)? Får hoppas älskling följer med fler gånger och tar lite bilder :D Nä nu ska jag ut och rida Miiiiiileeeee :)

Puss hej

Hiss & Diss a la Princess ;)

Tjaaa ! Uppe kl 6 var jag idag ! Imponerande medans ni andra slöa folk ligger och sover ;) Har redan fått en del gjort av sådär 100 saker ? Ska snart ut och rida men ska bara äta upp min frulle ( vattenmelon HAHA) sen ska jag börja i stallet :) Men här kommer veckans hiss och diss lista !



DISS


Hingstar som skriker 24/7 !! Är om ringad av 2 st grannar med sådana...
Folk som tror man är ovänner bara för man inte snackat på ett tag? haha löjligt...
Juli månad bara för det bara är skit tävlingar...
Blogg.se appen, helt retarderad !




HISS


Att Inter Atis har PA03 Platinum Edition tele möte idag :D
Att vädret är fint idag :) Hoppas det håller i sig !

Att på söndag händer det något väldigt skoj ! ( åter kommer till det på sön )
Att det snart är falsterbo :D
Mina shiningstars är så fina <3<3<3

Kommer nog en hiss och diss lista till i början av veckan. Hähähähäh !
Nä nu ska jag ut i stallet :) Ha en nice fredag !

Puss hej

Sleep tight !

Sleeping princess !


InterAtis möte imon !

Ja imorgon är det tele möte med InterAtis som vanligt ;) Jag tycker Pa03 platinum edition tele mötena är riktigt bra men framför allt ROLIGA att lyssna på haha ;D IDAG har jag ridit mina 3 shiningstars , varit och jobbat , fixat lite , städat osv ! Duktig Princess :DD Imorgon ska jag va med Malin på kvällen :) Kolla skilda världar ( Malin har köpt dom nya boxarna !!! ) äta gott och kolla EM Sverige - England !!! Hoppas verkligen sverige inte skämmer ut sig som i måndes...! Just nu väntar jag på att min man ska komma hit ! Han ska göra hemma lagade hamburgare :DDD Kan inte minnas sist jag åt det !? Äter inte hamburgare i vanliga fall för det är äckligt ! Men när man gör dom sj är det en annan femma :DDD Gott gott :) Nä annars har det inte hänt något kul? Men till helgen gör det ;) hähähähähähä !

Jag vet att du vill kolla !
Hiss och diss dycker upp imorgon !

Puss hej


Snart är det Börjas cup för sista gången på ponny för vår familj ! Kommer aldrig glömma året när jag och Ellas fina Jun vann både kval 2 och 3 ( LB & LA ) och vann börjes cup meeting pris :DDD + det var min ANDRA tävling på honom haha :):) ! OMG så kul jag och Ella hade hahaha ! Höll fan nästan på att missa starten i LA för vi satt och chillade i lastbilen hahahah ! Tur vi han för Jun va snabbast av alla :D Fiiiiiina sloooojdekiiiiilllleeeeen ! Hoppas Ella ska ut och tävla med han där uppe där hon bor nu bland stor hästar för hon kommer LÄTT att ta hem många rosetter på fina Jun :D!

Onsdag mitt i veckan är det jaaaaa !

Tjaaa alla !
Bloggen strular fortfarande tyvärr... blir så lack men men finns inget att göra åt det ? Ska gymnastik hoppa bäbis hästarna lite idag och rida markarbete på miiiiillleeee :) Ska ut och klippa gräs också och fylla massa ikea kassar med det hade jag tänkt :D Yeah så mysigt ;D Stör mig fortfarande på att det inte är någon tävling i juli som jag vill åka på...! Så jag skiter faktiskt i att tävla i juli ! Blir att trimma alla djur och sätta igång dom andra 2 hehe ;) Ska iaf ner till falsterbo i juli en dag och SHOPPA :D Vet precis vad jag ska köpa och att jag kommer bli 5000 kr fattigare ! Men guuuud så fint det kommer bli :'D Det är ju btw midsommar nästa helg ;) Inte helt fel det heller :P Blir alltid galet på midsommar med bästa GT gänget HAHAHAH ;) Ska lägga upp lite bilder från InterAtis resorna också :P Har hittat massor med bilder på pa03 platinum edition gänget som ja inte lagt upp innan hihi :P Nä nu ska jag ut till mina shiningstars :D !

Puss hej

P.S Hiss och diss lista kommer snart ;)

image description


2 av 3 klara !

Tjaa
Har longerat 2 djur och shit så duktiga dom är :D:D:D Ska skritta ut en runda på burb, jag dör nog inte av det ? AJa cp väder... nu är det ju cp lökigt ute !? HAHA pallar inte vår konstiga sommar... längtar nästan mer till hösten nu ! Ja har INGEN tävling i juli !? SÅ JÄVLA TRÅKIGT ! Men sen i augusti och september är där massor :DDD Nä nu ska jag ut igen !

Btw, shit så svag man är när man är sjuk ;/


Inter Atis - Pa03 platinum edition

Tjaaa !
Blir så JÄVLA trött på min app så det är inte klockt ! Idag är jag desutom SJUK och då menar jag verkligen SJUK ;( Jag är ingen mes som tycker synd om mig sj för jag är lite förkyld som vissa andra ? Jag har feber.. ont i halsen och är SVIN förkyld ! Men ska ändå pela mig ut och longera mina 3 shiningstars ! ÅÅÅH hoppas jag är frisk imorgon ! Har inte tid att vara sjuk ;/ Btw här är en bild på mina nya burberry converse :DDDDD Älskar dom <3
Soooo princess style ;)


Student fest :)

Princess is in dah house !!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_205841723.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_205841723.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_205841748.jpg" class="image">


ÖS REGN !!!

HAHA fy fan vad glad jag är att jag INTE hade sånt här piss väder när jag tog studenten :) Idag ska alla mina djur ha en dayoff så jag ska följa med på student firande :) Började dagen med en kanon god frulle på väla tsm med älskling <3 sååå mysigt hiihi <3 Idag ska jag ha långklänning på mig iaf ! Man SKA ju ha klänning när det är student men iom vädret suger blir det ingen kort utan lååååång ist :) Får se vad som händer ikväll om man drar till stan ( men pallar egentligen inte för den kryllar bara av småbarn :S) hmm så får se ! Nä nu ska jag måla mina naglar vita !
Puss hej !


Jag och Ämma när vi tog studenten 2008 :)

Söt <3

Min fina bebis häst <333


Haha hatar verkligen blogg.se appen :)

Tjaaa !
Japp den är verkligen helt jävla störd blogg.se appen och den funkar typ ALDRIG ! Se bara hur för förra inlägget blev !? Lixom what !? Äh idiotiska app... ! Har iaf ätit en nyttig frulle :) Dagens viktigaste mål ;) Gymnastik hoppade 2 shiningstars igår och iiiiiiih ! GUD så fina dom är <3<3<3 Jag är stolt över våra fina egna uppfödningar :) Ska faktiskt inte rida just nu utan rider i eftermiddag ist ! Studenten imorgon , får se om jag ska med på några studenter, om jag har tid med andra ord ! Ska iaf inte ut i stan med alla små barnen och fira haha! Ska göra det nästa år för då tar min syrra studenten :P wooohooo !


Hoppbildfråntropicalisland ;) hoppas Inter Atis ska ha tävling snart så man har schans att åka dit igen med pa03 platinum edition gänget :D:D:D

Uppdaterat ?!

Hallååååå funkar det ???!!!


Cp app?

Bara jag som tycker att http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen är helt efterbliven ?


4årsen exakt idag !

Yes, för exakt 4 årsen idag tog jag studenten ! Jag minns den både med glädje och sorg ♥
Den var väldigt rolig iaf ! Tyvärr minns jag inga detaljer sådär mer än att det var kul :) Va så full hela dagen så kmr inte ihåg HAHA !

NU ligger jag i sängen och mår så där halv dåligt och ska kolla på yu-gi-oh som jag faktiskt kollade på för 4-5 årsen ! Kommer ni ihåg att jag la upp den här låten ( intro låten till serien ) för x antal årsen :D?


Brain burnd !

Tjaa
har ridit mina 3 djur nu, snart blir det som sagt att rida 5 :) Me likeeeee ! Hästarna går fin fint och anmälde till tävling igår, suger att det gått 5 veckor sen burbis tävlade senast... han lär va JÄTTE pigg på nästa tävling ! Hejjjaaa hejjjaaa ! I helgen tävla jag milllle , vet faktiskt inte vad jag kunde gjort bättre ? Han rev både A & B hindret (!?) i kombinationen ( fatta nada ? ) sen rev han sista ? Ingen av mina djur brukar riva så mycket, händer typ ikke men men han kändes lite okonsentrerad men det går säkert bättre nästa tävling om 2 veckor :) Ska iaf hoppa 120 på miiiile sista helgen i juni :D wiiiiie :) Igår var det måndags möte på Inter Atis med alla pa03 platinum edition säljarna :) Säkert lika awesome som vanligt ;) Nä nu ska jag mekka lite. Funderar på att käka sushi idag :D Mmm goooottt <3

image description
Typ så här fint väder har vi i skåne...

Idiotiska app !

Tjaaa ! Dålig uppdatering från mig är för att appen ja har var helt efterbliven och har inte funkat sen i torsdags ?! Vill skriva massa fula ord men avstår :) allt är som vanligt , rider mina shiningstars var dag och hittar på massa annat, jobbar , fixar ärenden osv osv I slutet på veckan lär det bli skoj ;P inte för det är studenten utan för en annan anledning hihi ;) ska visa er min nya princess klänning och skor senare idag :) hade bäst !