sydatis - norratis - pa03 platinum edition

Hej du kära blogg !
Jag kommer inom dom närmsta dagarna att göra långa inlägg här! Känner jag behöver få ut lite tankar som snurrar och då funkar den här bloggen perfekt ! Vet inte om ni gillar mina långa lite mer egenordiga texter ? Jag säger vad jag tänker och tycker. Alla får väl tycka som dom vill utan att någon idiot ska klaga ? Det som är bra, att jag kan skriva precis vad fan jag vill ! Men som sagt , i veckan kommer långa inlägg :D Har inte direkt tid att skriva nu egentligen för jag borde sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till DK wiiihooo ! Vi kanske hörs imorgon :P
Puss hej
 
Sushi och jävligt gott vin i min och Malins lägenhet i MIAMI !! Det var rätt så nice ;P Vi kollade på Amrikanska Idol samtidigt innan vi drog igång en förfest och sen drog ut på miamis fest gator :) !

Boom boom boom thats how it gose!

Lalalalaaaaa känner mig duktig som gymmade själv idag! Stort + i kanten till mig!! Imorgon är jag häst fri! Eller... Jag ska fixa stallet men hästarna vilar :)) ska på gymmet imorgon också + jag ska ÄNTLIGEN få äta tacos !!! Mmm ska bli sjukt gott !