Sushi ikväll?

Hmm funderar på om man ska äta sushi ikväll :) Hade varit gott och passar ju utmärkt till när jag och älsk ska kolla NARTOOOOOOOOO ( som jag har läääääääääääääängtat ! ) Fick gjort det jag skulle med djuren woohoo :D Miiiiilleee känns skit fin inför tävlingen i helgen :) Hoppade han lite högra iom han ska ju tävla :) Något pigg men what ever ? Hellre en pigg och glad häst än en slö tråkig? Alla 4 ridan idag igen :) Jag är flitig jag ;) Nä nu ska jag duscha och byta om och köra och göra lite ärenden :) bloggar mer ikväll :DDD
Puss hej !


En bild från föra året :) Haha fornarina är LITE dammig i huvudet x)
Men hon är fin ändå min prinsessa <3
I bakgrunden ser ni hennes mamma :D Som även är Burbis och Scotts mamma :)

Lyckad !

JA idag ska dagen bli som JAG planerat och inte som igår ! Hatar natt ridning ! Solen går iof ner 22.38 här ( såg det på nyheterna) och jag skrittade av 4e hästen igår kl 22.15 så jag klara mig precis men jag skulle ju motions hoppa dom igår ist blev det : 1 red jag ut på , 2 red jag markarbete på och 1 motions hoppa jag ! Så idag ska dom som INTE motions hoppades igår motions hoppa och den som hoppade igår ska ridas ut :) DET är planen iaf ! Ska göra lite ärenden sen när jag är klar i stallet och har ridit :) Så skönt att älsk är hemma :D Allt är helt plötsligt så mycket roligare :) Nu är det inte många dagar till mina päron kmr hem heller ! Sen på sön ska jag och Ville åka på häst tävling :P Blev överlycklig när ja så att jag startar i början ! Då blir det komma dit , rida och sen åka hem dirr ! As mycket starter så ja är sjukt glad att jag rider i början så man kan åka hem sen direkt och inte behöver sitta där i 100 år :) Men nu ska jag äta frukost innan jag ska ut och rida !

Puss hej


Puss !

Ge oss solen och värmen igen tack !

Låååång dag !

Omg va lång den här dagen har varit men ja han ändå med allt ja skulle ! Kvart i tio hade ja ridit klart den 4e hästen ! Haha föredrar mer att rida på morgonen men det va en fin kväll :) i sista sekund fick jag iaf äta min smörgåstårta och se när Sverige vann :) nu är ja svin trött ! Kanske inte så konstigt när ja vaknar av mig sj lite efter kl 6 var dag ? Nä nu blir det duschen sen kmr älsk hit snart :)


Idag :D

IDAG kommer älskling hem ! Väntar på att han ska ringa så ja kan hämta han på knutan :) När jag har hämtat han på knutan ska vi köra bort till blatte torget på GA och köpa jordgubbar :) Sen när jag kommer hem ska jag göra smörgås tårtan så den är klar till ikväll :D !Fotboll kl 20.00 :) Sverige mot Island ! Kolla Malin vilken koll jag har ;) ! Ska kondis hoppa hästarna idag, alltså hoppa runt på LÖ hinder :) Ska även fortsätta tvätta lite och åka och handla några små saker :) Det ska vara piss väder fram till måndag ! Hmm kan säga att jag ångrar att jag anmälde mig till tävling i helgen ....


Ja som ni ser så kollade vi på fotboll på valborg samtidigt som vi festa ...
Glooory gloooory man uuuuniiiited !

Jävla flyg ......!

Älsklings flyg va försenat så han missa det som gick till Köpenhamn så han kommer hem imorgon förmiddag ist .... Ååååååååh vill att han ska va hemma nu ;( <3


Nawwe <3

En söt men random bild som jag hittade i min älskade iPhone :))


<3

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby”

Wiiiiie kan knappt fatta att min älskling kommer hem idag :') Han har varit borta i nästan 3 veckor men inatt kommer han hem igen :) Men sen är han bara hemma ett tag, sen ska han iväg i 2 månader :( Men men I fix it ;)

Håller på att städa med min pa03 platinum edition :) Sen ska jag faktiskt för ovanlighetens skull kolla på tv och ta det jäääävligt chill! DET händer inte ofta precis !

Puss !


Så var piss vädret här igen ...

Jaha det var den sommmaren... ! Man behövde bara gå in på den mest uppdaterade väder sidan när man vakna, facebook! Så fick man reda på piss vädret direkt innan man änns sj kollat...! Så idag blir det att ta in alla hästarna ! VIssa går ju på bete men dom ska in ! Idag ska jag rida 3 djur sen har jag massa annat som ska fixas! Hämta älskling inatt ska jag juu :):):):):) Vet inte varför ja alltid är uppe så tidigt? Kan inte sova ... gött ;) Jag är ingen som sover bort dagarna ikke ;) Imorgon ska jag upp tidigt och göra smörgås tårta :)) onsdag blev veckans synd dag :P Är så stolt över mig själv att jag levt så nyttigt i snart över 2 månader :D Man går ner ett par kg var vecka utan att plåga sig själv + man mår så mycket bättre :D Gött är det ;) Men nu ska jag som jag gjort senaste veckorna bara hålla vikten för nu är jag sjukt nöjd med min vikt hihi ;) Nä nu ska jag byta om och gå ut i stallet ! Ska rida mina djur sen fixa stallet så alla djur kan komma in :))

puss hej

image description
Figaro <3

@Malins place !

Ridit 4 hästar och fixat en jävla massa och handlat ! Puuuuh imon fortsätter det och imorgon natt hämtar jag min älskling :))<3 Nu är jag hos Malin och kollar skilda världar ! Det är kaaaaaos !


Måndags möte på Inter Atis idag :)

Tjaaa !
Jag lär INTE hinna gå på InterAtis möte idag :( Har väldigt mycket att göra så lär inte hinna sola en timme ute idag ikke ! Det tar tid när man ska ta hand om en gård full med djur helt själv ! Vädret ska tyärr bli sämre imorgon :( På min iphone står det regn fram till lördag :S Hoppas INTE den stämmer ... Bestämde mig igår för en sak, att från och med nästa vecka ska jag ist för bara rida 3 hästar rida 5 hästar ! Får se hur det går om jag hinner med det eller ej men man vet ju inte om man inte provar ? Ska rida 4 st idag precis som igår :) Tänk så hade man haft igång 5 hästar i tävlings trim till sensommaren? AWESOME :DDD ! Japp så får det bli hihi :) Tänkte börja skriva lite mer om hästar osv på min häst blogg ! Lär bli lite VÄL mycket häst här annars och det tycker Malin är tråkigt haha ;) Vi kollade skilda världar igår kväll jag och Malin :) Vi har snart sett alla boxarna :D Bara en kvar !

Och imorgon ... IMORGON !
Imorgon kommer äntligen min älskling hem från havet <3
Som jag har längtat :)

Nä nu ska jag byta om ! Dax att ut och rida :DDD !

Ni behöver inte gå in på den nu för ja.. har inte börjat uppdatera än men nästa vecka börjar jag skriva om hästar osv på min hästblogg ist :) ------>HÄR<------ hittar ni den !


Godmorgon vårt segrande land !

Tjaaa
Riktigt coolt att vi vann hela skiten igår :) Men ja, det visste vi ju redan att vi skulle? Loreen var så outstanding bäst :) Det var otroligt gott med sushi, ben & jerrys och starbucks kaffe igår :DD En tjockis dag i veckan får man ju ha utan att det skadar ! Idag ska jag rida mina djur och fixa stallet, dra igenom med min pa03 platinum edition på mitt rum här hemma och gå en lång runda med vovvisarna :) Såg att skit många tävlade igår ! Tråkigt att inte jag kunde det ;( Buuhuuu... men men alla ligger ju typ för mig med 4 månader så vad kan jag förvänta mig? Sjuka är att jag är ikapp klass mässigt haha ! Fast som sagt, varför stressa? Har hela livet på mig och mina mål för iår :) Har bestämmt att ta det lungt i sommar och till hösten ta nästa steg att debutera :) Bättre att vänta än att stressa enligt mig :) Vädret idag än så länge är inget att hänga i granen ... mulet och ingen sol... kanske kommer senare ? Ska färga mina hårtoppar rosa ju ! Kanske kan göra det idag ;D? Hahah NÄ om man ska byta om och ut och rida ? Vaknade kl 6 innan men lyckades somna om och vakna 8 ist ! Sova länge är överskattat ;)

Hörs senare puss hej


Bilden tog jag i taxin ! NEW YORK :))

Jaaaaaaa bästa Loreen !!!

Jaaaaaaaaaaa bästa Loreen vann !!! Men det visste vi från början att hon skulle ta hem hela skitet ;D wiiiiieeeee grattis Loreen <3333


Kubb :)

Malin och Chris vann nyss på klubb :)) sj värmer jag mig vid elden och dricker rose :)) !


Rosa hårtoppar ;D

Wiiiie nu ska ja bli fin i håret ;))


Inter Atis - Pa03 platinum edition

Tjaaa på er !
Asså att blogga från mobilen är ju helt värdelöst !? SÄmsta appen ever... ! Men men ibland funkar den iaf ! Jag har redan ridit 2 hästar :) Har bara burb kvar men tänkte äta frukost och fylla på vatten hos hästisarna först innan jag ska rida honom :) Kanon väder idag igen ! Får se om man pallar sola lite sen, det är ju bara SÅ tråkigt :/ Aja jag har färg iaf och är brun :) Vill inte gå runt och se ut som ett spöke och blända folk precis :P Men som sagt sola suger för det är såååå tråkigt, men 15 - 30 min kan väl alla palla ? Kl 11 har Inte Atis sitt pao3 platinum edition tele möte och det ska jag lyssna på ! Lär nog rida burb då så får ha i headset ! Nähe annars inget kul? Ska grilla i GT ikväll med gänget ! Sen imon hade ja velat tävla men det går inte för mina päron eller syrra är inte hemma ! Det är både tävling i trolle och i lomma ! I lomma är det typ 0 starter ? Hej jag vill dit och vinna typ ! Sen i trolle har dom as bra klasser men JÄTTE många starter ! Hej jag vill dit och hoppa 110 och 120 på Miiileee ! Men nej... ingen tävling denna helgen :( Men nästa kanske miiile ska tävla :D Vet dock inte vart bäbisarna ska nästa gång :( Jag är ju tyvärr sjukt kräsen när det gäller tävlingar ! Man blir lätt det när det finns så mycket att välja på hihihihi :)) Nä nu är jag hungrig ! Hade bäst och sola inte för lite !

Puss


undrar om det är lika löökigt ute i new york som det är här ?

Förstorat läpparna ?

Fick en fråga på bloggen om ja gjort läppförstoring ? Svar : NEJ ! Det har jag inte och skulle aldrig heller få för mig att göra det !


Hemma hos älskling <3

Ligger i älsklings säng nu i hans lägenhet i stan :) är så obeskrivligt tråkigt att vara här utan honom ;( längtar till nästa vecka när han är hemma igen :)) längtar efter min Ville <3 har nyss kommit hit, har ju varit i stan och käkat på resturang iom Malin fyller år :DD skit gott va det ja åt black and white :)) sen avslutade vi med en rosa pantern på utposten :DD nu ligger ja här i sängen och längtar efter min pojkvän ;( äääälsk! Jag saknar diiiiiiiiig !!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1108503/images/2012/pic_203842566.jpg" class="image">


Skin skin som den sol du e !

Kollade mello kval del 1 igår hos Malin och vi åt fruktsallad till middag :) goooott ! Idag fyller Malin år :DDD så ikväll ska gänget äta på resturang sen en drink eller två på stan :) idag har jag solat sammanlagt 30 min.. Det är så varmt så man pallar inte haha ;P


Godmorgon typ...

Vaknade 06.21.... Lagom kul? Somnade skit sent typ 02.00 - 02.30? Kunde inte somna.... + det är såååååå varmt ! Och så klart vill min katt ligga på mig och sova ...! Somnar ja om nu lär ja vakna jävligt sent och det är ju inte sådär jätte bra för då kan ja inte somna ikväll! Ska se på något mello grejs hos Malin ikväll. Ska rida djuren innan det blir värme bölja + har annat att göra....lång dag med andra ord.... Bilden är 2 månader gammal. Igår va det möte på bästa Inter Atis med alla pa03 platinum edition säljarna osv ! Underbara kollegor :))


Syster

Jossi och Siv i omhoppningen i La :) Blev en 3e plats :)


Om plantering för 4 ggn...

Har nu planterat så jag har 8st krukor med avocado, tomater och paprika !! Har 100 saker att göra idag...!


Snor i hela hjärnan

Nu ligger jag här och är helt täppt i näsan och det känns som jag har allergi snor i hela hjärnan och huvudet ! Sjukt jobbigt är det iaf ska ni veta och som pricken över iet så saknar jag min Ville så där jobbigt mycket ;S skönt som bara den att han snart är hemma <333 imorgon är det möte på Inter-Atis med hela Pa03 platinum edition gänget :) ja har 100 saker att göra imon ... Suck nu ska ja sova! Natti natti


Sjukligt seeeeg !

Asså idag är jag så seg så jag knappt inte pallar blogga ! Har varit på ponny tävling HELA dagen så har inte stekt ett skit i solen idag ! Men det har väl ni gjort antar jag annars är ni LITE retarded typ :) Gick kanon bra som vanligt iaf :) Min fina Siiiv blev 6a i LB+5 och 3a i LA :D:D LA var en A1:a ( Är du felfri i grunden hoppar man omhoppning sen ) Och hon var givetvis det :) Film på det nedanföer hihi :) Konstigt nog går inte omhoppningen att ladda upp? Men hon var även felfri där och slutade som sagt på en 3e plats :) Duktig SIiiiv och sis :P NÄ fy fan vad seg jag är ;( Men nu ska jag ut till mina shiningstars igen :)
Puss hej !


Syster

Grundomgången i LA som syster och Siv blev 3a i :)


Sleeping Princess

Har snackat med min älskling nästan hela kvällen <3 saknar honom så <3 nu ska jag iaf sova, upp tidigt imorgon ! Puss och Godnatt !


Lördag !

Tjaaa !
Han inte blogga igår :P Filmen här nedanför ser ni när Fornarina får sin första felfria runda i 1m :)) Duktig tjej <333 Hon va LITE pigg men what ever ? Positiv och frammåt häst det gillar jag :D ! hihi :) Nästa tävling är den 7 Juni om jag inte mins fel? Då är det hon och Burb som ska hoppa :D Efter tävlingen red jag mina andra 2 shiningstars och på kvällen åkte jag till Malin :) Vi såg Lets Dance sen kolla vi skilda världar till kl 5 imorse HAHA ! Har kollat lite skilda världar idag och jag har ridit miiiiile :) Jag och mamma ska snart rida ut på Burb och Fornarina :D Imon ska syster och SIIIIV tävla så då ska jag med och kolla :) Nästa vecka händer det MASSOR med intressanta saker ;) Åter kommer mer om det senare :)
Puss hej !


Min fin fina Fornarina <3
Så sjukt mycket roligare det är med egna uppfödingar när man själv har gjort ALLT jobb :D
Fick jätte mycket beröm på tävlingen om hur fin hon är osv :) Alltid lika roligt var tävling att få höra det :))
Mina fina shiningstars bebisar <333

Fornarina felfri 1m 18/5-12

Fornarina 5 år Maloubet de pleville - Ronin Z


Allergi när den är som värst ...

Tjaa
Ja som ni flesta vet är jag väldigt allergisk mot hästar. Att strunta i det är mitt val men man får ju även lida ibland.. som typ nu ! Jag är allergisk mot 2 saker  ( ok 3 )
1. Hästar och det är jag tyvärr VÄLDIGT allergisk mot...
2. Sen är jag även känslig för björk pollen

Idag fick jag veta att det är JÄTTE mycket björk pollen i luften + min häst allergi kommer ja aldrig bort från. Det vill säga att allergin är dubbelt så jobbig nu i några dagar fram till bjök pollen lugnat sig !!! DET ÄR SÅ SJUKT JOBBIGT !  Näsan rinner 24/7 och det tar aldrig SLUT ! Man blir seg , hängig , trött osv ...
Nä fy fan vad jag hatar min allergi ! Hoppas dom nya tabletterna hjälper ! NU ska jag ut till hästarna sen iväg på kalas ! Ikväll när vi kommit hem från kalaset blir det att göra V Fornarina inför tävlingen imon :)

Puss hej och TACK för allt igår alla som var inblandade <3
!


Bästa Malin :))

Nu är vi hemma hos bästa Malin och ska sova :)))


Helsingborg snart ;)

Snart ska ja käka sen in till stan ;D pallar inte att det regnar !!!!! Puuuussss


Inter Atis - Pa03 platinum edition

Tjaaa NU är jag klar i stallet och med mina 3 hästisar :DDD
Nu blir det att jobba ett tag, sen börja tänka på vad man ska ha på sig i detta cp vädret ? Pallar seriöst inte med detta efterblivna vädret som vi har ! Det är ibland hyfsat varmt men då blåser det kallt sen är det kallt men sol osv osv osv .....! Inte konstigt man snear ? Snackade nyss med älskling i tele ! Åh vad jag saknar honom <333 Ska bli sååå underbart när han är hemma igen :) Jaha nä nu ska jag fortsätta här! Tvätta och städa GUD vad kul....


Galet gammal bild !!!!!!

Let it rain over me !

Tjaaa
Det regnar ute, YES ! Haha eller inte ..! Nä men det som är bra med regnet är att gräset i hagarna växer och att ridbanan blir perfekt att rida på :D Har redan käkat min diet frulle och ska snart sätta mig upp på första hästen :) MÅSTE bli klar i tid idag ! Ska hitta på något med hela GT gänget ikväll :) Imorgon är man ju lixom leeedig :DD Tycker seriöst det är MYCKET bättre att rida i regn än i blåst ! HATAR när det blåser. Fast ja hatar det så rider jag givetvis iaf haha ;) Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder som man brukar säga ! Åååh jag saknar min VIlle ;( Känns så tomt att sova och så tomt att vakna :( Tomt överhuvudtaget ! Men snart om ca ( CA! ) 10 dagar är han kanske hemma igen :) wiiiie <333 Igår var jag hos Malin :DD Hon hade köpt skit gott kaffe sen kolla vi på skilda världar ! HAHA älska den serien ! Alla gammla serier är bäst :D Dock är nog Rederiet min favorit :) Haha kommer ihåg när jag och Ella typ alltid kolla på det ! Nähe nu ska jag faktiskt ut i stallet ! Kommer en hit och diss lista sen när jag är klar i stallet ;) Funderar på om ja ska köra den elaka min sanna diss listan eller den milda ? Hmmm !

Puss hej


Klar med hästisarna :)

Tjjaaaa !
Är klar med hästisarna nu :) Alla 3 gick fint som vanligt hihi :) Fast det blåser storm går mina hästar som pärlor <3 Finns inget dåligt väder som inte mina hästar klarar av iaf ;) Det märktes i helgen ;D Trotts storm och regn skötte dig sig galant :) wiiiiie mina fina hästar <3 NU har jag sådär 100 saker att göra ! Ska jobba , tvätta , STÄDA mitt rum , duscha , klippa mina toppar och käka innan kl 18.00 ! Hoppas jag blir klar i hyfsad tid så man kan sticka hem till Malin idag igen :) Imorse var det förästten ett extra pa03 platinum edition möte med bästa Inter Atis :DD Tyvärr bröts det när jag red då det blåste så sjukt mycket... Imorgon är det onsdag ! Då är det tydligen JÄTTE många som ska ut och kröka istan ! Själv hade jag INTE tänkt det ! Pallar inte haha Sen på torsdag ska jag på kalas sen på fredag ska jag tävla Fornarina :DDD På lördag har jag varit utan min älskling i 1 vecka ;( Bara 1 vecka kvar tills han kmr hem :D Fast det känns skit bra att vi snackar var dag så man vet hur han har det ute till sjös :) Nä nu måste ja sätta igång så ja blir klar nån gång !

Puss hej


Haha en bild på mig och älskling när GT gänget var på Liseberg i sommras :DD

Life is gooood <3

Tjaaa !
Godmorgon , av någon konstig anledning så vaknar jag automatiskt av mig själv ALLTID 08.58?! Haha perfekt så ja behöver inte ställa någon klocka ;) Ska snart upp och äta nyttig frulle sen ut i stallet :) ÅÅÅH ni ska se min present jag fått av Malin :'D !!! Den har inte kommit än , den kommer veckan innan studenten eller samma vecka men OMG DET ÄR SÅ PRINCESS STYLE ! Kan tyvärr inte visa någon bild ännu så ni får vänta tills min present anländt ;) Tack bästa vän <3 Va hos Malin igår kväll och vi drack kaffe och kolla skilda världar :D Sååå spännande ! Ja minns typ inget från den serien !? Sjukt bra och mycket drama ! Det gillar vi haha :P Nähe nu ska jag faktiskt gå upp och börja dagen ! Känns så konstigt att sova själv :( Saknar min Ville♥ kmr nog hiss och diss senare idag ;)

Puss hej


Give me sommar tack !

OMFG så bra :DDD !

Tjjaaaa !
Är klar med allt i stallet nu + hästar :) wiiie vänatr typ på att Malin ska sluta nu så ja kan åka hem till henne ist ! BTW videon här nere är till mina nörd vänner :D Finns ju tydligen nördar som jag som läser min blogg ( SUPER GLAD TJEJ ) Helt galet så lika vissa är :O:O:O Jag ska LÄTT åka på cosplay nån gång :D:D:D !


Pa03 Platinum Edition

Tjaaa alla !
Nu ska jag ut och rida och fixa stallet m.m. ! Just nu har måndags mötet på Inter Atis dratt igång :) Synd inte jag kunde vara där :( Kan inte beskriva så tråkigt det är att det är sånt skit väder i MAJ månad !? Riktigt sjukt ! Och dom gnällde om att klimatet höll på att bli varmare och isen skulle smälta ? HAHAHAHHAHAHAHA verkar mer som vi kommer få en ny istid :S Ge oss värme !!! Jag har bara en tävling kvar och den är denna veckan, det är bara Fornarina som ska hoppa där. Hon ska gå 2st 1m bebis hoppning :) Tycker det är skit bra att dom har tävlingar för bara unghästar :D Sen ska inte mina bebis hästar tävla föränns 7 juni ! Sen finns det fan ingen normal regional tävling som har både 110 och 120 föränns 17 juni !? Lixom OMG !? Aja... ja är sjukt kräsen när det gäller tävlingar x) haha Nä nu ska jag ut :)

Hade bäst puss hej !

Miss you<3


Min fina klänning som jag inte kan ha längre....
Brösten är för stora så den går ej att knäppa längre :(

Kärlek <3


Can this be true?
Tell me, can this be real?
How can I put into words what I feel?
My life was complete
I thought I was whole
Why do I feel like I'm losing control?
I never thought that love could feel like this
and you've changed my world with just one kiss.
there's an angel?
It's a miracle!

Your love is like a river
Peaceful and deep
Your soul is like a secret
That I never could keep
When I look into your eyes
I know that it's true
God must have spent...
A little more time
On you♥

Saknar dig så min fina Prins <3333
Älskar min fina Victor <3333

Shopping !

Bikini ( att sola hemma i ) från H&M, as snygga shorts från Zara, BH från cubus och 2 st ear cluffs från ur och penn! :) sen hitta ja inget mer kul...


Tävling och shopping !

Tjaaa bloggen !
Idag var det inget stormande och regn ikke ! Ändå var det INTE bra resultat på den regionala heller ! Med andra ord va det inte bara jag mf som tyckte det var svårt, det VAR svårt och högt... :S ! MEN min Miiiiiiiiile gick as bra :D Han dock gaaaanska över pigg haha ;D Rev näst sista hindret i omhoppningen annars hade ja blivit 6a fast jag red långa vägar. Han känns kanon fin :) Så nästa tävling blir det att hoppa 110 och 120 :DDD ! YEAH ! Har varit och shoppat på väla, behövde som sagt en normal BH och det hitta jag väl typ HAHA ! Aja köpte lita annat smått men det kommer bilder på det sen :) IMORGON är det måndags möte på Inter Atis :D Mina underbara kollegor som också säljer PA03 platinum edition kommer vara där ! HAha namnet är så snyggt :DD
Jaha annars då?

Jo mitt "sporre skav " är värre än värst och gör cp ont och jag saknar min älskling mer än vad jag vill erkänna ;/ Obeskrivligt tomt utan honom och jag LÄNGTAR till han är hemma igen :DD
Nä nu har jag jätte ont i huvudet så ska ta en pilla sen ta bild på det jag har shoppat :)

Puss hej


Rosa stövlar :)

Idag tävlar jag i mina rosa läderstövlar ! Sjukt snygga ! I love roooosaaaa <3


Twitter !

Jaha nu har Malin fixat så jag har twitter ! Jag heter PrincessSofija :) woohoooo !


Han ÄR en shiningstar !

Ja trotts det blåste mer än halv storm + piss regn åkte jag och tävlade mina bebis hästar utomhus i Torn ! FY FAN vilket jäval väder !!! Det märket tydligt på resultaten ! I 1m avd B ( unghästar) var det 5 felfria av 30 starter !!! Fatta så dåligt det är !? JAG och Burb var en av dom som var felfria :D Fornarinis gick för fösta ggn rätt in i 1m 0ch det var även hennes andra :) Hon fick 2 st pet men gick bra ! Hon behöver rutin :) duktig bebis häst <3 I 110 var det TVÅ st som var felfria av 11starter i avd B !? Haha det var jag / burbis och min granne som var felfria ;D
Ja, Burb är en riktig shiningstar ! Unghästar ska ju ut och tävla, få göra sina fel så dom lär sig osv men burb... han gör aldrig fel ? Och om det blir knas så löser han det ! Japp ingen tvekan om saken han är en riktig shiningstar och ja är säker på att både Fornarina och Scottis kommer bli lika bra som sin store bror ;D Jag och burb får nu tävla i avd A i 110 och 1m :) Men det kommer jag inte göra, kommer fortsätta hoppa som unghäst för mitt mål iår är att starta 120 avd B. Rida lokalt och försöka vinna är ju inte mitt mål direkt ...? Nepp att starta 120 avd B innan året är slut på Burbis är mitt mål :) Imorgon ska jag till Torn igen och jag HOPPAS som fan att vädret är bättre ! Ska hoppa Miiiileeee i en 110 :) skönt! Dit , hoppa , hem ! Haha ;D NU ska jga ut och knoppa honom osv :) ! Sen blir det duscha , äta tacos och köra hem till Malin :DD !


Fornarina :D<3

Burbis :D<3


Pa03 platinum edition ;)

Ska skriva ett inlägg eller länka så ni får veta lite mer om just pa03 platinum edition ! Fast det får bli senare idag för nu måste jag sova... Jag saknar V ;( <3 natti natti bloggen !


Thinking

Det är svårt att föreställa sig att min älskling inte finns här på ett tag, menar vi umgås var dag och poff han är borta! Jag kommer sakna dig min fina älskling <3 hoppas du får det super bra på båten :) ja har iaf fixat hästarna så dom är redo inför imorgon ! Hoppas det slutar blåsa :/ regn bryr ja mig inte om men blåst är bara jobbigt... Hinder välter hit och dit osv! Hoppas hästarna går fint i helgen :) lär ta ett tag innan det är dax för tävling igen ! Nä nu ska jag ta en låååååång dusch !


Byebye my love <3

Min älskling har fått jobb på sjön, sjökock för att vara exakt.
Han kmr åka bort i 2 veckor , komma hem , vara hemma i 1 - 2 veckor sen sticker han ut igen i 2 MÅNADER ! Jag är glad för hans skull, det är ju det han vill jobba med och jag förstår han till 110% !!! MEN Omg vad tråkigt jag tycker det är .... ni som följt min blogg genom åren vet ju att jag klarar sånt här utan problem :) Ja menar, för var dag som går så är det en dag närmre tills han kommer hem :DDD Det gäller att tänka positivt , göra roliga saker så går tiden fort :) Men ooooj vad jag kommer längta efter honom <3 Min fina prins mihihihihihi <3 Han åker antagligen redan i helgen ;( Buuhuuu... men men han kommer snart hem igen :) ! Jag har redan fixat stallet ! Har släppt ut alla vild djuren + fixat hela stallet :D Så nu ska jag bara köra och hämta mat till djuren, rida 2st , göra V 2 inför tävling och packa lastbilen ! Kl 11 är det PA03 radio med Inter Atis , tänkte äta frukost samtidigt som jag lyssnar :P So princess style ;*


I Love You♥

Eeeeh :S ?!

Vad håller HIF på med ?! Skämmer seriöst ut sig :S ! Usch tur inte ja är insatt i fotboll så ja bryr mig :) imorgon är det PA03 möte med Inter Atis :DDD får se om det blir en mys frukost imorgon med älsk :) det är ju lixom fredag :DD ska göra V hästarna imorgon också inför lördagens tävling :) på bilden, min älsklings tatuering ;)


Väla <3

Ojojojjjjjj så mycket princess saker det finns på väla nu :O ska dit och smälla ett par 1000 nån dag :DDD wiiiiie ! Nu ska ja ut och rida :) älsklings frulle på bilden :)


Naruto Shippuden <3

Tjjaaaaa !
Har kollat på Naruto shippuden med älsk typ HELA dagen :DDD Så sjukt bäst ! Både Jiraya och Itachi har dött nu ;( Jag har ju redan sett det innan men ja nu har älsk och jag kommit dit iaf ! Ska bli kul sen när vi kommer ifatt där jag är :D Imorgon släpps ett nytt avsnitt !!! Wiiiiiiiie glad tjej !!!  Just nu ös regnar det ute :S Han precis ta in hästarna innan hemlen öppnade sig hehe :P Hoppas det inte öser ner för mycket... pallar inte lera.... ! Ska nog åka till väla imorgon för jag behöver seriöst en BH som passar ! Inte lätt att ha stora bröst ikke ! Ska bli intressant att få veta vilken kupa man har ! Skulle chansa på E eller F ? Har F i den jag har nu men det är ju en sport BH . Men men får väl testa mig fram haha ;D Annars har det inte hänt något speciellt idag ? Ska städa mitt rum med min PA03 maskin snart , har redan lyckats stöka ner fast min älskling va söt och städa mitt rum för nån dag sen :) Nu regnar det inte så mycket :D Hoppas det blir fint väder till helgen :D



Dessa ögon ! Mihiihihihihihih
Sharingan, by the Uchiha clan !
Vet , ni fattar naaadaaaaaa !

Princess style dag ;*

Tjaaa på er !
Idag har varit en sån där princess style dag ;) Sov faktiskt till kl 10.00 idag :O ! OMG händer typ aldrig för ja vaknar alltid vid 7 - 8 tiden av mig själv ? Kvittar vilken dag det är vaknar alltid då.... men ikke idag ;D Älsk började sent idag så vi stack in till stan och käka frukost/lunch ( diet för min del ...!) sen hem till honom, myste ner oss i soffan och kollade på Naruto shippudden <333 Vi är snart bara 100 avsnitt ifrån vart jag är ;) Det är så spännande :D Har idag också bestämmt mig att jag ska tattuera mig till hösten ! Ni kommer när ni ser vad jag ska göra ;) haha men lever väl bara en gång eller ? Haha :P Aja efter vi kollat Naruto i X antal timmar körde jag älsk till jobb och jag körde hem och började fixa i stallet och rida mina shiningstars <3 Har ridit 2 och har en kvar som jag ska ut och rida NU ! Haha längesen jag var så här sen i stallet x) Men men ibland får man väl vara det :P? Kommer en liten tråkig nyhet nu i veckan som ni ska få veta ;( Buhhuuuu unhappy princess ;(

Kommer berätta i slutet på veckan eller i helgen ;(

Men nu ska jag ut och rida Miiiiilllleeeeee :DD <3<3<3




På bilden ser ni halsbandet jag fick av älskling , det är ett handgjort Thomas Sabo halsband ( ni kommer få en bättre bild på det så ni ser alla små och stora kristaller ) Berlocken + halsbandet gick på ca 3000:-
Tack Älskling♥

Jag lever !

Tjaa bloggen jag lever så ni behöver inte ha panik ;) haha
Har haft så mycket att göra i helgen så har helt enkelt inte haft tid så här kommer ett as långt inlägg !

I fredes fyllde jag ju år ! Woohooo ! Red och fixade med hästarna hela dagen för det va ju tävling på lördagen ! Blev bjuden på Le Cardinal och åt cp god mat på kvällen av älskling <3 Love youuu <3 Fick massa dyra smycken i present ! Kmr bilder på det nån dag :)

På lördagen va det tävling med mina bebis shiningstars <3 OMG jag är en stolt ryttarinna :') Jag har själv ridit in dom och lärt dom allt ! Klart man blir stolt över sina djur när dom går så fint på tävling !

Fornarina
hoppade först en 90cm ( hennes sista ) och den gick hon över typ haha felfri och rosett :D Duktig tjej <3
Sen debuterade hon 1 m med bara ett nedslag och hon va såååå fin !! Va skit nöjd med henne så nu till helgen ska hon gå bara en klass :) En 1m :)

Burberry, min älskling som inte rört en bom sen juli förra året var felfri i 1m och även i 110 :DDD
Han gick så jäkla bra och fy fan som han hoppar :O Synd älskling jobbade :( Annars hade han tagit bilder ! Men det kommer bilder så fort någon kan följa med och knäppa några :)

Det blev 3 av 4 rosetter med hem :) Är som sagt sjukt stolt över mina bebisar och ja, fast jag inte tävlat hälften så mycket som alla andra har gjort iår så går mina bebisar kanon :)

Sen efter tävlingen åkte vi hem och jag bytte om snabbt och åkte iväg till Åstorp där syrran red min fina Siv i DIV  1 finalen och som vanligt va min fina ponny felfri ;) En av få felfria och banan va faktiskt både lång och svår ! Men Siv hoppa så fint så <3 Och laget vann :D:D Syrran red första omg också och då vann dom också ;)

På söndagen va det dax igen för tävling med miiiiilleeee :D Mile har inte tävlat sen i sommras , och varken jag eller mile har varit på en regional tävling på 3 år ! Helt crazy ! Men han gick också super bra och hoppa kanon :D Hoppade bara en 110 och hade 4 fel men är som sagt nöjd för han gick så fint ! <3
Så nu till helgen blir det att hoppa en reg 110 :)

Sen på eftermiddagen/ kvällen hade jag släkt kalas ! Jag gjorde hemma gjord chilli con carne ( resept by my love ) + maräng tårta som jag själv bakat :) Japp jag hade lätt vunnit sveriges mästerkock ;D haha


Sen idag är det måndag ! Har ju varit måndags möte på Inter Atis med hela PA03 gänget ;) Jag har ridit mina djur, red ut alla i det fina vädret idag :) Tog en längre mys morgon idag med älskling, kollade Naruto och bara chillade typ ;D NU sitter jag och väntar på att älskling ska komma hit :) hihi

Hoppas ni haft en lika awesome helg som jag ;D

Puss hej


Syrran och Siv <3

Grattis Inter Atis egna PA03 Princess :D

Ja idag fyller jag år :) ska snart gå upp från sängen ! Har 100 saker att hinna med på dagen sen ikväll blir det att äta ute någonstans :) puss hej !


Fina figgis <3

Nu har jag och figgis gått i 1 timme och 40 min i Helsingborg :) mysigt ! Nu väntar jag på älskling ska sluta jobb så ja kan gå och möta honom :)


Swarovski :)

Har glömt att visa er mina swarovski öronhängen som jag fått av min älskling när han kom hem från Holland <3 IRL är dom jätte stora och glittrar jätte mycket :') <3


Bitter...

Idag är jag sjukt bitter... Är allmänt sur på allt och alla! Va på min sista patte kontroll i morse så nu är jag fri att köpa vilken bh jag vill :DD woohoo känns kanon bra och ja ångrar verkligen inte det :) nu ska ja sura vidare för imorgon ska ja va glad för då fyller jag år :)


Film på Fornarina :DD

Här är en dålig kvalite video på Fornarina och mig :) Det är 90 cm och hennes första utomhus tävling någonsin och jag tycker hon skötte sig som en shiningstar min fina bebis häst <3
Felfri och fete rosett yeeeeiiiih  !



Klar med djuren för idag :)

Haha alla mina hästar är så söta ! Har sån tant man nu när dom har haft knoppar haha ;P När man tävlar är det snyggast att ha knoppar ;) NU är alla mina 3 shiningstars ridna :) Joggade dom idag hihihi Började dagen med att gå upp tsm med pojkvännen <3 Sen åkte han till jobb och då åt ja diet frukost sen jobbade jag i ett par timmar :) Sen har jag fixat hästarna och ridit :) NU chillar jag bara och ska fortsätta göra det till älskling slutat jobb :)

Puss hej




Paradiset !!!! Wooohoooo

Frågor och svar by Princess ;*

Tjaaa !
Här kommer lite frågor som jag har fått skickat till min mail under dom senaste månaderna ( detta året ) !
Fattar inte varför folk seriöst MAILAR mig frågor !? Aja ... här kommer några :

Hej Princess ! Undrar hur många hästar du har ? Kram
Jag har 3 st som jag rider nu, men ska snart rida in min 4 åring så då blir det 4 st !

Vilken är den fulaste färgen att ha på hästen tycker du?
Oj ingen svår fråga, helt klart RÖTT ! Fy fan så fult det är.... Samma vi ryttare att ha knall röda ridbyxor osv tycker jag bara att en människa som är brun kan ha ! Är du krit vit och har rött... aa ring så fall styling akuten !

Fin blogg du har :) Hur lång är du ? Kram
Tackar :)) Jag är 1.70

Hej ! Jag undrar var du har köpt din dö snygga USA bikini ?? Svara snälla :) Kram
Min dö snygga bikini har jag köpt i Thailand för 40 kr :))

Var jobbar du ?
Jag jobbar på bästa Inter Atis <3333

Hejsan :) Vad skulle du säga är sommarens hetaste plagg ? Kram
Helt klart klänning som är kort fram och längre bak + stickat

Hej ! Har läst din blogg väldigt länge och den rockar ! Men har en fråga , umgås du inte lika ofta med dina vänner som förr ?

Nej jag gör ju inte det tyvärr... tiden räker inte till. Tyvärr förstår inte alla det :(

Du är bäst och vackrast !!!
Haha tack ;)

Tjo , kan du inte skriva mer om dina silikonbröst ?
Jo men vad ska jag skriva ? Lägga upp massa nakna bilder osv kommer jag aldrig göra ! Så not Princess style you know !

Så det var några , känns nästan lättare att hitta sånna färdiga frågor som finns ni vet och bara svara på alla frågor så får ni veta allt så slipper ni MAILA mig ! Kollar typ aldrig mailen och svarar sällan bara så ni vet ! Nä nu ska jag ut i solen och fylla på vatten till mina djur !

Pusss hej


Jag + några andra från PA03 gänget drack gaaanska många sånna här på Tropical senast haha ;D goooott är det !

Tävling i skromberga :D

Tjaaa jag har tävlat så har inte haft tid att blogg ok ? haha ;)

Hästarna skötte sig verkligen idag :)) Duktiga shiningstars ! Är verkligen stolt över mina duktiga hästar :') Speciellt bebis hästarna ! Så fina :DDD Menar Miiile går över hindren på lokal tävling haha x) Men han hade ju inte tävlat sen i sommras så han fick följa med bebisarna idag :) Nu kommer massa oom hästarna så nu slutar Malin läsa.

Fornarina var verkligen jätte duktig på banan idag :) Först ute tävlingen för henne, hon har bara tävlat inomhus innan :) Men hon skötte sig som en shiningstar och var felfri :DDD ( Finns stor risk att ni får en FILM senare fast det är dålig kvalite ! :) )

Miiillleee va fin men ja... det kändes så löjligt att tävla där för han gick över hindren :S haha hade ett ner på 2an , han som sagt hoppa inte, han gick över så han va väl lite slarvig typ ! Men from nu ska han bara gå regionalt och då hoppar han som lägst 110 :)

Burbis va heeeeeeeeeeelt vild ! Gud så mycket enrgi min lilla häst har ! Rodeo på framridningen ! På banan bara drog han och hoppasde som hindren va 120 ist för 1m... han behöver verkligen gå 110 nu så han har något att står emot lite på.. förhoppningsvis haha :)

Nästa tävling är redan nu på lör ! Då ska mina bebisar få gå 2 klasser var :)
Men nu ska jag umgås med min älskling <3

Puss hej




Ja why not lixom !?