2 bilder från veckan !

 
Min hund som alla säger är fet :(( Min söta lilla Figge ( Figaro ) ! Världens sötaste hund <3
 
Här är en bild på mig innan gymmet ! Ja ni ser ju själva hur sleten jag är efter en vecka haha ? Älskar mina fina nike air max 90 skor <333 Ska snart beställa ett par till Mihihihihi !

Jag vill ha sol och värme. Finns det änns i Sverige ?

Hej !
Sol och värme är det för mycket begärt i slutet på Maj månad !? Nej... vi borde ha det kalas varmt och dom flesta borde iaf fått lite färg på kroppen. Jag har det för jag solar solarium för jag PALLAR inte var vit. Allt ser mycket snyggare ut när man är brun. + Man ser mycket friskare ut än när man är krit vit och ser ut som ett vandrande lik. Många som tävlar typ var helg och tränar både dressyr och hoppning i veckorna har jag sett ! Får grymt mycket tävlings längtan då jag inte tävlat på skit länge nu :( Jag hoppar för mig själv här hemma men har funderat på om man ska ta en privat hoppträning för Jögge ? Var ju x antal årsen jag hopptränade för någon! Eller ja för jögge! Jag tränar bara för 1 tränare. Jag gillar Jögges ridstil och försöker göra typ som honom! Enkelt och okomplicerat :) Jag tränade dock ALDRIG när jag tävlade ponny ! Mina päron har ju ridit höga klasser och mästerskap och inte för att vara sån men jag tyckte inte jag behövde träna? Mina ponnysar gick ju skit bra :)) Nä en tävling nu så hästarna får komma ut och får mer rutin TACK ! Vill hellst inte rida på gräs. JAG hatar gräs... sen är jag rädd för burb hoppar så enormt och jag vet hur hans magplatta ser ut efter jag har hoppat... så är så rädd att han ska typ krongla till det med någon brodd osv :/ Nä får se, kanske blir någon grästävling framöver iaf...! Var på överrasknings middag istan igår. Vi åt på Big buddah, har aldrig varit där innan men maten var suuuuper god och där var sjukt billigt !? Kan verkligen rekommendera det :D Jag och bästis åkte hem till henne efter vi ätit för hon mådde inte så bra. Vi kollade lets dance och one tree hill :)) Idag är en dag då jag inte tänker stressa ett skit. Jag har ingen pa03 platinum edition demo idag. Min mobil dog igår när air solutions norden ab hade telefonmöte... och nu btw hittar jag ingen laddare till min telefon och jag har 7% kvar på batteriet !!!!
 
Min klänning som jag ska ha när min syster tar studenten kom igår :)) Åååh den är så fin <3 Kan dock inte bestämma mig vilka skor jag ska ha till !? Det är både silver och guld på klänningen och jag har både silver och guldskor !? Hmm låtar faktiskt åt dom guldiga. Får lite " grekisk gudinna " feeling över klänningen så då passar gud bäst :) Nästa vecka är det baaaaaal :DD Ska bli skit kul att se syrran i min fina princess klänning ;) 5 årsen jag hade den på bal ! Sjukt vad tiden går fort !
 
Jag har beställt hela Naruto serien ! Den första säsongen från japan :DDDD !!! 6 boxar och 3st filmer :)) Japanskt tal med engelsk text ! Preciiiiiiiiiiiiiiiiis vad jag vill ha ! Men fick också betala 1500kr för det! LÄNGTAR till mitt packet kommer :DD Har blivit en HEL DEL shopping den här månaden ! Brukar bli så för mig konstigt nog när det är vår / sommar? På vinter halvåret shoppar jag INGET sen nu shoppar jag allt :P haha ;D Nät shopping är ju min nya favorit <3 LOVE IT ! Smidigt och bra men bäst av allt man sparar TID !
 
Oj vilket långt inlägg! Äh brukar bli så här..! Känns inte bra att INTE ha någon laddare till telefonen. Är beroende av min iphone haha
Näääääääääääääääääääääää nu ska jag gå på sladd jakt !
 
Puss hej

Pa03 platinum edition demos i veckan! :)

Hej igen bloggen ! Mycket som har hänt på 1 vecka ;D i helgen har det varit eurovision song contest!! Såg den LIVE nere i Malmö i lördes med M,C & E :)) riktigt roligt ! Vädret har förra veckan varit underbart! Skit varmt och sol så man har äntligen blivit lite sommar brun ;)) sis är på Ibiza så jag har hennes cabbe ! Inte helt fel det heller :P Hästarna sköter sig och går fint men hittar ingen lämplig tävling.... Sjukt irriterande ...... Men kanske har en på G :)) har pa03 platinum edition demos som ska göras den här veckan :)) Det ska även i stort sett regna hela den här veckan... Gräset i hagarna kmr växa som bara den :DD ! Inget annat kul som hänt ...? Som är värt att nämnas? Nej faktiskt inte! Att Sverige igår vann vm guld blev inget speciellt för mig när jag fick veta att vm är VARJE år i hockey?! Så tyvärr jag blev inte speciellt impad. Men så klart kul för Sverige! Kul vi är bra på något haha :P Nä lite gröt nu kanske så dagen kan börja på riktigt?
Puss hej


Vilken underbar dag...

Jag vaknade halv 8 idag... Sådär lagom roligt ? Gick upp och gick en lång runda med Figge, rätt skönt och fint väder än så länge :)) Ska rida ut på alla hästarna idag. Alla 3 vill nog det :)) Vet inte vart nästa tävling blir?! Hittar inget bra ställe lixom :/ hmm får kolla närmre på det någon dag ! Hade tänkt att tävla nästa helg i Perstorp MEN den dagen ska jag ju se melodifestival finalen i Malmö!!! Att se den stora internationella finalen live händer ju inte så värst ofta precis...? Så måste försöka hitta något bra helgen efter för då måååååste dom få tävla! Iaf 1 klass var frågan är VAR?! Hmm fanns rätt mycket att välja på ! Ska även till gymmet idag! Mirakel bandet jag fått av Malin har hjälpt ;)) kommer ett längre inlägg om just detta armbandet längre fram !! Ska göra 1 dl havregryns gröt nu som blir min frulle :)) imorgon är det måndags möte på både air solutions norden ab ;)) hoppas man hinner dit ! Haha va så ooootroligt glad igår att jag har en pa03 platinum edition maskin när Uffe välte ut vasen med massa vatten på bordet och golvet... Japp då va man glad ! Nej nu är min gröt klar så nu ska jag äta :))
Puss hej


10e Maj

Uppdaterar här imorgon. Punkt.


Äntligen sol !

Detta är första dagen på det här året som jag solar i min trädgård :)) solar just nu det tråkigaste av allt ! Ryggen... Absolut tråkigast! Imorgon fyller jag år :)) fyller inte jämnt så inte något överdrivet precis :P Ska rida hästarna och jobba på dagen sen på kvällen blir det UTGÅNG ;)) ikväll blir det gymmet med min PT sen blir det nog one tree Hill hos Malin :DD Jätte längesen vi kollade på det!!! Vädret idag är verkligen underbart :)) hoppas det fortsätter så här! Får gärna bli liiiiite varmare...! Nej nu ska jag fixa stallet och ge hästarna vatten i hagarna :))
Puss hej


Ensam

Det är nu man känner att man är ensam.