Hej hej mitt i natten !

Hej bloggen !
Här sitter jag och skriver mitt i natten ! Ska hämta min boyfriend sen någon gång för han är på fest och idag ( ja det är ju lördag nU?) så ska jag på fest :)) Va och handlade lite på systemet idag och jag va på väla och köpte äntligen mys koftan på Zara ! Den kommer jag ha mycket i vinter :)) Skit mysig och fin fin ! Hittade fem miljoner andra saker ja ville ha MEN ja pallade verkligen inte att prova... får göra det nästa gång ist. Måste seriöst ha ett par nya jeans eller byxor ! Helst jeans men det är SÅ obeskrivligt tråkigt att leta och prova... måste boka tid till mitt hår också för det ser inte alls bra ut.. galet ful färg ! Men det är bara mitt naturliga hår och inget slitet längre :)) Största misstaget i mitt liv va när jag fick mitt hår avklippt. Fy fan ... hur kunde jag vara så dum? Aja gjort är gjort och någon gång växer det ju ut ! Är ju rätt långt nu faktiskt.
 
Annars så har jag inga roliga åsikter att komma med idag. Hoppas på att kunna tävla Burbis näst nästa helg, debut som riktig häst på regional 110 ! Har ju som mål att rida 120 sista helgen i november och gör jag det har jag klarat årets mål ( WOOOHOOO STOLT ) ! Fornarinas har jag redan klarat, det va att rida felfritt i 110 och det har vi ju gjort :)) Har föresten glömt att säga att min 4 åring är inriden ! Lite longering sen upp och man kunde skritta och trava första ggn direkt ! UTAN att någon annan hjälpte till !
Vadå snäll häst ;)?
Burbis och Fornarinas lille bror för er som inte hänger med :)) Så nu rider jag honom också :)) Ska bli skoj och se om han är lika duktig som sina syskon :)) SNYGG som bara den är han iaf ! Går så fint på tygel av sig själv haha men det gör dom flesta i början. Nä ska som sagt lära han att förstå vad styra är till 110%. Kul med bebis hästar <3 Ska bli RIKTIGT kul när vi kommer på tävling med alla 3 syskonen :DD Våra egna uppfödningar som vi själva ridit in :DD
 
Nä nu blev det mycket häst nu somnar nog Malin när hon läser... ! Åh måste klacka om mina lårhöga stövlar ! Så gött att dom är super inne iår igen ;DD MEGA snygga är dom köpte dom på top shop för några årsen :))
 
Nä nu ska jag sova upp tidigt imorgon och rida :))

Puss hej
 
Burbis när han var 4 år gammal på sin första pay and ride :)) <3
 
 
 
 
 

Världens godaste muffins <3333

Det här är den godaste muffinsen jag någonsin har ätit ! Jag SKA lära mig baka som precis på detta sett !!! Ååååh skulle kunna äta 10 st men det kan man ju inte för då blir man flebbig och det vill man inte vara ! Men en sån här muffin då och då är ikke fel !!


Torsdag - Telefon möte med Inter Syd Atis imorgon

 Torsdag ! En av veckans absolut bästa dagar och jag antar att ni vet varför ? Då är det ett nytt avsnitt av naruto shippuden som släpps :)) Bästa serien som någonsin har existerat ! Kan dock inte se veckans avsnitt idag ... lär inte hinna det ! Ska antagligen med Robin på väla sen vid 12 - 13 tiden , lite shopping osv sen måste jag hem och rida sov osv osv imorgon ska jag rida innan inter syd atis har sitt pa03 platinum edition möte hade jag tänkt! Äta frulle och lyssna på det klockrent ! Imorgon är det fredag och jag vill som vanligt inte göra något. Vill iaf inte festa för det är bara så tråkigt för tillfället. Har inte bestämmt än vad jag ska göra min dricka vitt vin , käka ost/kex och äta vindruvor lockar enormt mycket !
 
Åååh jag vill ha en sån dag då jag bara ligger i sängen HELA dagen utan att behöver göra något eller tänka på något ! Bara kolla på anime hela dagen och äta massa god mat och inte göra NÅGOT annat ! Mysigt :)) Tjockis dag men vem bryr sig? Jag kan iaf få bort mina kilo hähähähä ;)
 
Men jag har inte tid för en sån dag just nu... Nä nu är min frulle levererad !
 

Lång text med mycket tycke

 Neeeej så synd att det inte blir något sånt idag ;( Hade ett på G innan idag ! Kom på något som många av er kunde relatera till men hade tyvärr ej tid att skriva ner det till er. Kanske en annan dag ? Blir inte bloggen mer intressant när jag faktiskt skriver vad jag tycker ? Eller ? Snälla lite respons tack ! Sen vad ni tycker om mina texter bryr jag mig inte om. Jag får tycka precis vad jag vill om vad jag vill ;) Tycker ni inte om det ni läser, läs inte då ok? Jag tycker det är rätt kul med långa inlägg. Kul att kunna kolla tillbaka osv längre fram i tiden :) 
 
Till något som ni tycker är ointressant men som JAG tycker är sjukt kul är att jag har käkat 2 tomater från mina EGNA odlade plantor ! Mega goda och paprikan börjar bli riktigt stor !!
 
Nä tyvärr mina kära läsare det blir inte mer intressant än så här idag.
 
Och ni som vill veta hur beslutet blev, det blev glädje!
Godnaaatt !
 
 
 
 
 
 

Tidig morgon

Har bestämt att ja ska rida en runda på Burbis nu. Blir att rida ut den långa långa rundan, är ju mjukt och fin fint på vägarna :) sen är det skönt att rida ut när ingen annan rider. Burbis är världens snällaste häst både hemma och på tävling! Alltid snäll och ärlig vad det än gäller och han ställer ALLTID upp! En riktig drömhäst <3


Jag känner mig bra

 Det finns en blogg jag läser då och då som gör att jag känner mig enormt duktig som ryttare. Genom att kolla på den här ryttarens bilder, filmer och korkade texter inser man att man själv är en så mycket bättre ryttare ! Jag skrattar alltid inombords när jag läser bloggen och ja fattar inte hur man kan lägga upp sånna katastrofala bilder som människan gör !? Men att ryttaren inte själv inser att den inte kan något om varken hästar eller ridning är sorligt haha men det vet den inte själv om :) Jag tycker det är underhållande att läsa + jag känner mig duktig !
 
Jag har äntligen blivit kalas bra på sångpop ! Är säkert bara tillfäligt men det är kul för stunden iaf ;D Tecknat, video spel , modern rap och svenska hits är det jag gillar mest ! Utmana mig ;) -------> PrincessSofia
 
Imorgon är en stor dag. MYCKET stor dag...! Viktig dag ! Antingen blir det glädje, enomrt med glädje. Eller blir det besvikenhet... man hoppas ju verkligen att det blir glädje !
 
Nä orkar inte vara filosofisk idag !
Hörs imorgon om glädjen eller besvikelsen....
Ja, jag älskar min fina Burberry häst och jag tycker han har en fantastisk hopp teknik och är en drömhäst att rida !
 
 
 
 
 

Resultat från dagens tävling !

 
Tja bloggen !
Som ni ser har jag lagt ner tid på att tom rita ner banan så ni vet vad jag snackar om ;)) Jag har en fantastisk fin häst som jag nog kommer få sjukt mycket placeringar på och som jag kommer ha kul med i framtiden :)) Jag HADE SERIÖST vunnit om det inte blev som det blev .... ! Men men Burbis va iaf fin :))

Vi hoppade grunden felfritt ( den blåa färgen ) sen kom vi till omhoppningen ( den röda färgen ) och jag hade innan sett att hon som ledde klassen, när hon hoppade hinder nr 11 hade hon 18 sekunder. När jag hoppar hinder nr 11 är jag nere på 13 sekunder ! Jag svängde jätte snävt till hinder nr 12 och skulle bara rakt fram på bååge ner till sista hindret nr 13 ! MEEEEEEEEEEEN ! Fick as bra sväng till 12 och galoppen va som sagt stor och gick väldigt fort ! När jag rider förbi utsläppet så står däär tydligen 3 tjejer och håller på med krattor !? ( gröna ringarna ) Så va gör inte Burbis då? Jo som ni ser den rosa linjen... så blir han rädd och slänger sig åt höger och det va ju INTE ja berädd på för ja va helt inne på att hoppa sista hindert för ja ville ju så klart vinna ! Ist fick ja försöka hålla mig kvar och när ja i sista sekund får tag på tyglar osv så står hinder nr 2 där ( baklänges) och min hästa hoppar ju som sagt allt och hur mycket ja hade försökt dra i honom hade han hoppat det ändå..... så han hoppade det ist och ja blev utesluten.... ASSÅ VA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ! Sjukt störigt när jag kan typ garantera till 110% att jag hade vunnit OM ja också klarat sista hindret givetvis ! Hade ja rivit det hade ja blivit sämst 6a ändå. Men ändå ni fattar inte så störigt ! Ja va ju helt inne i min ridning men hade dom bara stått stil hade han inte blivit rädd men han är ju faktiskt en unghäst ! Hade ja ridit som unghäst hade ja fått rosett för ja va felfri i grunden som vanligt :)) Haha burbis fatta ju ingenting ! Han hoppade iaf sjukt bra och kändes sjukt fin och nu vet jag att jag har en häst jag kan rida fort på men ja, får väl va berädd på att säga till banpersonal att inte stå så då han blir skrämd. Men men det är historia nu. Den som vann tyckte nog det va bra ! Aja sjukt störigt men man kan ju inte göra något åt det HAHA kommer nog mest skratta åt det om någon dag men just nu är det sjukt iriterrande !

Men fy fan vad jag älskar min lilla häst ! Han är verkligen fantastisk  ♥ Tror verkligen han och jag kommer bli ett fint team när vi får rätt på svängandet osv :)) Han behöver få rutin på att gå omhoppningar nu :)) Nästa tävling vet jag inte när det blir :(( Men hade tänkt att han skulle få gå som riktig häst i 110 på reginol tävling ! Hejja min fin fina Burbis <3 I love you <3
 
 
 
 
 

Naruto shippuden - sharingan - rinnegan

Awesome rinnegan/sharingan <3


Dagens inlägg

 Väntar ni spänt på dagens inlägg!? oliiiiiiiiidligt spännande ! Taget från så ska det låta.... !
Åkte på pay and ride iadg ist för att hoppa i tråkiga ridhuset :D Mycket mer givande med pay and ride och jag har ALDRIG varit på en pay and ride som gått så här fort :O Vi körde 18.30 hemmifrån och vi körde från Åstorp 19.30 !? Fatta så fort det gick då haha ;) Burbis va duktig som vanligt och var felfri och han gick bra med martingal :) Han ska bara vänja sig lite med den ! Vill att det ska flyta på bara lite lite lite bättre än vad det gjorde ! Men han hoppar helt fantastiskt min lilla häst ! Smidig och kvick som en katt ! Dock fattar han ju inte riktigt det där med att svänga snävt än haha men det får vi träna på med tidens gång :) Dom andra 2 hästarna gick också super fint när jag red :) Duktiga djur <3

Jaha annars då? Är sjukt glad att folk börjar hitta till min fan page :D Fan as svårt och fattar ingenting hur man gör :S Man ska tydligen skriva hos andra fan page typ " S4S? " Som menas med " share for share ?" och folk är snälla och gör det :D Underbara anime folk dom ställer upp <3 Tycker det är kul att ha en sida där jag kan lägga upp och skriva om Naruto och där är folk som "talar samma språk " :)) UNDERBART ! Folk som inte fattar sig på det är ju inte lönt att prata med ? Tyvärr...
 
Var nere i Malmö en snabbis för jag ville ha en riktig starbucks kaffe ;D Sjukt gott :)) Tog massa ego pics så ni kan få massa nya bilder på mig woohooooo ! Va även inom InterSydAtis en sväng :)) Sen när jag kom hem och skulle rida så börja det så klart regna ? Är inte förvånad precis ! Imorgon är det fredag och då blir det födelsedags firande woohoooo ! Ska faktiskt bli skoj :)
 
Nä nu ska jag fixa lite mer med min fan page :DD
Puss hej
Invigde Billie idag !
 
 
 
 
 

Det lär märkas

 Tjaaa bloggen
Är det trevligt med långa inlägg igen? Eller är det tråkigt? Vet ni vad, I dont care. Min blogg och jag skriver precis vad jag vill när jag vill sen skiter jag faktiskt i vad ni tycker. Nu är det halv 8 hos mig ! Älskar det programet ! Sen är det bonde söker fru sen måste jag och älsk sticka och handla en snabbis ! Vi har en tocke i ugnen som älsk har fyllt med massa smaskigheter :)) Ni som inte vet vad en tocke är kan ju googla det ;) Försöker hitta någon bra film att kolla på men hittar ingen ... suck !
 
JAAAAAAAAAA det jag ville komma till i detta inlägg är att jag tycker att ni ska gå in och gilla min fan page för jag behöver 30st gilla !! Jätte viktigt !!! Man lär ju se vilka som ställer upp och vilka som helt enkelt skiter i det för det är "pinsamt" att alla på en facebook kan se att man gillat en sån sida :OOO Ja OMG man dör säkert... skulle någon kommentera det är det ju bara säga som det är "jag ställde upp för en vän" . Men men skit samma ni gör som ni vill men jag hade blivit mycket glad och jag uppskattar er sjukt mycket som ställer upp :)) Ni som känner mig väl vet hur mycket det betyder för mig.
 
Jaha blogg.se är just nu lite efterblivet så det går inte att göra länkar... men här är iaf länken :))
 
https://www.facebook.com/pages/Serious-Naruto-Shippuden-fans/437577419613351?ref=hl
 
Nä nu ska jag kränga vindruvor och fixa med min fan page :)
 


 
 
 
 
 
 

Text.

 När insidan slänger ut det som utsidan tycker om är något fel.
 

Japp mycket fel !
Sjukt seg dag idag tycker jag ! Eller jag är seg, håller väl på att bli sjuk som alla andra bara skillnaden är att andra folk ligger hemma i sina sängar och tycker synd om sig själva och jag skiter faktiskt i vilket och kör på som vanligt! Man blir inte mer frisk för att man ligger i en säng och tycker synd om sig själv !!! Samma som idag folk bara " OMG det regnar vi typ dör kan inte rida idag" ? Ehhh ? Okey?
 
1. Det blåser knappt
2. Det dugg regnar
3. Det finns kläder för sånt här väder både till ryttare och häst?
 
Men ni kan ju ligga och trycka i ridhuset som ni alltid gör, det kvittar om det är sol och 20 + ni rider ju där ändå så varför klagar ni på vädret? Ni är ju inomhus 24/7 året runt? Era hästar måste verkligen tycka det är SKIT kul. Det blev iof värre fram emot 18 tiden men innan dess skit bra väder ! Tur jag iaf har bra kläder och utrustning till min häst så vi inte dör i regnet :) Red ut på burbis och red resten på banan för det va rätt lerigt på den rundan som ja brukar rida... invigde mitt ländtecka för 129:- från hööks och kan säga det är det BÄSTA ländtecket jag haft någonsin !! Riktigt bra och billigt ;D
 
Hoppas inte fel folk tar åt sig menar bara att folk gnäller för det kommer lite snor från näsan-då är man sååå sjuk så man inte kan röra sig och det tycker jag är sjukt löjligt.
Folk som rider i ridhuset 24/7 behöver inte klaga på vädret för dom visar sig ändå aldrig ute ändå?
Tack det va det jag ville skriva idag!
 
Puss hej
 
 
Man blir så glaaaad när hästen är suddig och träden i bakgrunden sååå tydliga ! Fail.....
 
 
 
 
 

Höst och mörker

 Det är höst idag. Det regnar,blåser och är kallt ute ! Höst med andra ord.... jag gillar inte höst då den är så "lerig". Hästarna ser ut som f*n när dom varit i leriga hagar osv... ! Jag har nyss kollat i H&M katalogen och kräks lite. Fy fan vad fula kläder ! TANT TANT TANT TAAAAAAAAAAAANT ! Har även nyss käkat en nyttig frukost. Ska snart väcka min sovandes prins. Ska rida ut på hästarna idag och imorgon blir det hoppning hade jag tänkt ! Ska ut och bygga upp pygme hinder på ridbanan sen. Mycket bra att använda bommar på marken eller små små hinder när man tränar lydnad mellan hinder osv. Men måste bygga hinder av det för vill inte förstöra trä bommarna nu när det är fuktigt på marken ! Annars inget kul som händer? Ska som sagt tävla i helgen och det var ju ett tagsen så det ska bli kul :) Nä nu ska mina hästar ut i hagen och jag ska fixa på ridbanan !
Puss hej

P.S SLUTA KOMMENTERA OM MIN BURBERRY JAGGA !!! JAAAAAAAAAAAAAAG VET DEN ÄR CP SNYGG !!
 
 
 
 
 

Måndags möte på InterSydAtis och massor med bommar !

 Tjaaa
Ja , först har jag varit på InterSydAtis idag på måndags möte ! Blev så iaf :) Träffade alla underbara PA03 platinum edition säljarna m.f ! Sen åkte jag hem och red mina hästar över massa bommar på marken, lydnads övningar som var riktigt bra ! Ska låta hindren stå så som dom gör nu för det va som sagt riktigt bra ! Imorgon ska jag rida ut på hästarna sen på onsdag eller torsdag ska dom hoppas ! Tävling på söndag, lagom taggad. Iom jag vet jag inte kan vinna är jag inte över taggad precis? Tar det mer som en träning faktiskt, första inomhus tävlingen ! Fan vad alla tjatar om min Burberry jacka ? Får fem miljoner kommentarer om den och blablabla! Aaa jag vet att det är AS SNYGG annars hade jag väl inte köpt den eller ? Ska faktiskt köpa en till fast i annan färg om ni nu vill veta det? Palla va som alla andra när man kan vara sig själv?
 
Burbis har 3st jätte snygga träns nu för er som vill veta !
 Fick inte hem min dröm sadel idag heller btw... det är tydligen någon annan som provar den just nu, hoppas den inte passar hähäh ;) Jag SKA prova en sån sadel !!! Har massa roliga videos som jag måste klippa ihop och visa er också nån dag när jag har tid !

Nä nu ska jag sova .... typ godnatt!
 
 
 
 

Kluven?

 Tjaaa
Idag har jag varit sur, arg , glad , ledsen , lycklig , trött , pigg , fundersam , seg osv osv osv ! Jag hatar songpop, WF, drawsomthing osv spelar man inte det 24/7 så suger man ju och det stör jag mig på ! Mina tomat plantor håller på att dö, så har sagt till mormor så hon kmr hit någon dag och hjälper mig att rädda dom! Har hållt på att odla sen februari så hade sneat gaaaanska mycket om dom dött nu ! Suck varför ? Har iaf fått klippt burberry och det är jävla skönt för att klippa hästar är så JÄVLA tråkigt ! Tur han är världens snällaste så det tog bara 30 min att helklippa honom :) Världens finaste och snällaste Burbis <3 Ska nog på pay and ride i veckan btw med Prinsessan wohoo väldigt intressant :) Nä ska sova nu... upp och åka på måndags möte på InterSydAtis med hela PA03 Platinum Edition , kanske InterNorrAtis folk också där imorgon :)? Vem vet ! Nä måste sova.... är trött... och pigg.... pigg men trött.
 
Nästa vecka ska bli en bra vecka :) ;) hähähähäh
 
Im Princess and I need my Princess style
 


BTW så har jag och min pojkvän varit tsm i 11 månader idag <3
 
 
 
 
 

Äcklas lite :))

Ok äcklas va nog lite krydd men tycker det är sorligt. Mycket sorligt! På ett negativt sett. Men nu ska jag ut och gå PW !


Bättre dagar och bättre tider.

 Tjaaa bloggen !
Min kära är på PA03 Platinum edition demo och jag sitter här och tar det lungt för EN gångskull innan det är dax att fortsätta rida och fixa i stallet ! Intersydatis här ju en helt galet bra tävling nu så jag ska också ut och sälja några PA03 platinum edition maskiner :) Måste gå på stan också någon dag men problemet är att det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkigt och jag orkar inte göra saker som är tråkiga ... meeeeeen måste köpa en ny burberry jagga och en päls.
 
Imorgon ska jag och älsk äta på Le Cardinal antagligen om han inte jobbar :) Super gott men ja lär väl må dåligt med tanke på att jag inte ätit normalt på länge?
 
HAHA har hittat en pay and ride som jag ska åka på :DD Faktiskt redan nästa vecka ;) intressant
kan man ju verkligen säga ! Men men det går säkert bra !
 
Idag släpps ett nytt avsnitt naruto shippuden också :D obeskrivligt spännande !! Vill bara se mer mer mer och meeeeeeeer ! Nä nu har jag ont i huvudet...igen ! Så nu ska jag ta en panodil sen ut i stallet !
Puss hej
 
 
 
 
 
 
 

Suck...

Är sjukt negativ idag, det är då man ska passa sig för vad man skriver! Ska iaf göra V Burbis nu och ut och rida. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så det är ju bra att jag har jävligt bra kläder då ;)! Nä ut i regnet nu och rida. Hade blivit så mycket gladare om jag haft en starbucks kaffe här ....


Jag vill inte helt enkelt.

 Folk jag inte tycker om eller har kul med vill jag inte umgås med. Sen att det finns folk man vill umgås med i samma grupp är ju lite små jobbigt? Hade värsta drömmen idag haha men kontroll drömmare som man är fick jag rätt på läget i drömen fast det var...sjukT? Jag är nästan lite sur och bitter över detta men kan inget göra mer än att tyvärr skita i det helt. Tråkigt men sant. Anmälde mig till tävling idag med Burbis, 210 jävla kr för en 1m hoppning !? Riktigt sjukt men man vinner ju iof 600 kr om man vinner ! Inte helt fel ! Idag eller snart vet inte riktigt när ska en säljare visa sin pa03 platinum edition maskin hos mig ! Det är bara träning för han är ny :) Ska bli kul att se :) Som sagt tycker att PA03 Platinum edition är värd sitt pris ! Bästa städmaskinen man kan ha utan tvekan ! Men först ska det städas, tvätta , rida , fixa stallet osv osv osv ..! Varför har inte dygnet fler timmar!? Baaah orkar inte... idag är en sån dag som jag inte har nån lust att rida. Men jag gör ju givetvis det ändå :) Redan onsdag imorgon ! Tiden bara skenar iväg och ja, vi går mot mörkare tider ! ! 
 
Känns skönt att kunna skriva av sig här igen om vad man egentligen tycker och tänker ! Idag ska jag äta en onyttig middag för första ggn på många veckor ! Ska göra pannkakor :) GOOOOTTTT ! Men med tanke på hur mycket jag förbränner var dag lär det inte märkas ;)
Nä dax att ta tag i dagen !
 
 
 
 
 

Älsklings middag !

Ser kanske inte så gott ut ? Men det kan jag lova att det är !!! Baaaah vill också ha ;(


Vad fan har Miley Cyrus gjort !?

 Förlåt mig men hur i helvete kan man göra så här med sitt hår !?!?! Hon hade JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTEEEEEE fint hår innan och nu ser hon ut så här !? Vart är världen påväg.... blev chockad när jag såg bilderna......fy fan !


Så här hade hon sitt hår innan hon "gjorde vid" det ....!
OMG hur kan man förstöra detta fina hår !?!?!?!
Tog btw bilderna och typ texten av en kollega hiihi !
 
 
 
 

Trött - Hungrig - InterSydAtis imon :))

Tjaaa bloggen !
Har ridit 3 hästar idag och alla går bara fint ! Har fortfarande ångest om jag ska anmäla till HFRK eller ej? Det blir så fall Burbis som jag ska hoppa ! Vet dock ej vilka klasser i så fall...? Eller om jag helt enkelt ska skita i att åka dit !? Aja innan tisdag måste jag bestämma mig ! Sitter här iaf och är skit trött och hungrig men vi ska käka vid sju. Kl 20.00 är det ju Xfaktory och det måste man ju se ! Imorgon ska jag upp tidigt IGEN för jag ska till InterSydAtis på måndags möte. Tänkte ta med mig Lillan dit :)) ( bebis hunden ) Haha hon är faktiskt ingen bebis längre för hon är över 1 år nu :))
 
Min diet går fin fint ! Gick ner 4,5kg på en vecka förra måndagen och imorgon är det dax igen och väga sig och se hur mycket man tappat på vecka två :)) Saknar att äta massa pasta, potatis och bröd som fan ! Äter ju fan nästan bara sallad... ! Men jag är stolt över mig  sj :)) Finns så många som bara snakar om "ska gå ner 10kg nu wohoo hej gymmet" sen händer det inte mer ? Bara snack rent ut sagt ! Jag gör allt all in och fuskar inget för fuskar man kan man lika väl skita i det ! Är riktigt nöjd med min kropp nu ;)) Kommer bikini bilder i veckan så ni får se :)) Im a tight bitch now ;))
 
Börjar få ett shopping sug ! Var längesen jag var och shoppade ordentligt ! Shoppar typ aldrig nuförtiden? Vet preciiiiiiiiiiis vad jag ska köpa ;DD Har 3 saker jag ska köpa nytt men skriver mer om det någon annan dag. Alla sakerna är svin dyra....

Seriöst? Varför går det en JUL FILM på 4an nu !? Lite krydd än är det inte vinter men det är fan höst nu....
Nä ska leka med hundarna nu :))
 
PUUUSSSS
 

Sova !!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det upp tidigt och fixa i stallet sen rida alla djuren ! Hörs imorgon bloggen <3


Dagens !

Gjorde världens tråkigaste middag till mig sj och pasta carbonara till övriga familjen ! Suck att gå på diet kan va LITE tråkigt ibland ....


PA03 Platinum Edition pris - Inter Syd Atis - dammsugare

 Hej !
Ni har väl inte glömt bort mig? Nä hoppas inte det iaf ;) För jag finns här och jag ser enligt statistiken att ni fortsätter följa min blogg trotts min kassa uppdatering <3 Tack så mycket ni är bäst men jag finns mest på nattstad.se/PrincessSofia är lite mer aktiv där men inte jätte långa inlägg som det blir här :) Idag måste jag bara berätta att jag är glad att jag har en PA03 Platinum edition städmaskin! Idag har vi städ dag, det vill säga hela huset ska städas jätte ordentligt men oj så tråkigt det är...! MEN tack vare min PA03 Platinum Edition maskin har jag nyss på 20 min dammsugat OCH skurat golven :DD ( Gå in på deras hemsida för att läsa mer om olika saker som den kan göra http://www.intersydatis.se/ ) Så fruktansvärt skönt att det går så lätt och smidigt !Men det viktigaste är ju att det blir RENT :DD Det blir det ju verkligen inte med en mopp eller liknande !? Då kör man bara rundor skiten och det blir ej rent och det vill man inte !? Nej min PA03 Platinum Edition städmaskin är verkligen värd sitt pris :) Mycket bra investering :) Jag sparar tid och det blir RENT ! Ska snart ge mig på att göra vid mattorna :) Har snart haft min maskin i 4 år för er som undrar :) Var bara tvungen att skriva att jag verkligen älskar det munstycket som både dammsugar och skurar golv haha ! Varför göra det jobbigt om man kan göra det lätt? Nä nu måste jag fortsätta sen ska jag ut och fixa stallet och rida mina djur sen ikväll ska jag göra pasta carbonara till middag :) gott gott <3 Slänger in en bild från Inter Syd Atis VIP resa också ;DD
Hopp bild på mig :DD
PA03 Platinum Edition ingen dammsugare utan en städmaskin :)) !
Hörs senare idag !
Puss <3