Om himlen finns är jag förlorad

Gått med Figgis , check !
Duschat & sjungit lite , check!

Nu ska jag fixa naglarna tror jag...? Har ändå inget annat för mig. Jag lyssnar givetvis på musik. Musik är både bra & dåligt. När man mår konstigt så känner man igen sig i typ alla låtar?
Bra eller dåligt man väljer själv vad man lyssnar på.

Hardwords...

It takes a second to notice someone
An hour to like someone
A day to fall in love with someone
And a life time to
forget them.....



MmmHmmm

I'll be there for you, always, always and always
Just look over your shoulder
I'll be there,
always

MmmHmm... I will be ! Nä usch så mycket som snurrar i huvudet som stör mig ! Baaaah help me out ;/ NU ska jag ta min lilla tjocka , söta , galna lilla Figgis & gå en runda med honom. Jag kan tänka & gå samtidigt som han är lycklig ? Sen när jag kommer hem ska jag duscha. Sjunga i duschen, det gör jag alltid när jag har problem med något. Känslomässiga problem... Då sjunger jag hela tiden. Man får mycket mer känsla i det man sjunger för man menar det på ett annat sett. Jag menar varje ord jag sjunger. Därför behöver jag få sjunga ut !  Nä nu är det Figgis time :)!


Baby Booo I Love Yoooou ♥
Det märks på honom att han inte tycker om att se mig ledsen.

Jag kan skratta & jag kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se...!

Nepp det kan ni ikke & jag kan säga att jag mår jääätte bra & allt är OK men egentligen ser ingen hur det ser ut på insidan? Hmm konstig filosofi. Jag är iaf klar med ALLT som jag skulle göra idag ! 3 hästar ridna, hela stallet är färdigt & här sitter jag. Väntar på kl ska bli 12.45 så ja kan köra in till stan & sola. Sen ska jag hem & ta en lååååååååååång dusch & kanske börja fundera på vad jag ska ha med till tropical? Jag är sämst på att packa :S Ska nog tvätta lite också, känner mig duktig som kan det helt själv :) Kanske gå en runda med Figgis så han blir glad ? Jag ska om jag pallar göra en video blogg. Jag tänkte skriva ett långt emo inlägg nu. Men jag låter bli. Det spelar ändå ingenroll ... jag har filat ner mina naglar så dom inte ser ut som klor längre, mjaooo! Ska göra fransk manikyr på dom imorgon hade jag tänkt. Måste ha fina naglar till tropical :):)

Åh mina känslor är så jobbiga ... varför måste dom vara det ? Varför skulle dom vakna till liv igen !? Kunde dom inte stannat på " hähä " nivån !? Varför skulle dom göra så här mot mig? Så onödigt...

It´s easy to fall in love.
The hard part is finding someone
to catch you...


Nu ska jag iväg in till city !

Godmorgon mina fina bitches <3

Tjaaa !
Sov hos Malin inatt ! Min säng gnällde som fan var gång jag vände mig & det störde mig så vakna var gång haha ;) Drömde en jätte sjuk dröm, höll som vanligt på att dö i en hiss! ( Har drömt det många ggr tidigare) Skilda världar är riktigt spännande nu :) ! Mycket drama & intriger ! Satt nyss här & tänkte att jag kommer inte vara hemma speciellt mycket dom kommande 2 veckorna :S det känns ju inte allt för stabilt om ni frågar mig :/ På fredag alltså om 2 DAGAR flyger jag till tropical Island ! Det kommer bli typ... Crazy? Nej det är för ett milt ord ! Det kommer bli sjuuukt iaf x) ! Tror jag är hemma vid typ 18.00 tiden på knutan på söndag ? Lär va fylld med ångest & säkert antingen mega full eller jätte bakfull? Sen är jag hemma i 4 dagar sen åker jag till Göteborg på fredag & kommer hem på söndag ! Jaaa vaaad ska jag göra där ? JO jag ska spelpa in en musik video ;D Fett va :D ? Ska va sån bikinibrud i högklackat om jag fattat saken rätt? Haha kommer nog bli ganska galet det med x) Men man lär inte ha så mycket tid att träffa sina vänner här hemma & det skär i hjärtat. Jag BEHÖVER få träffa mina vänner när jag mår som jag gör , mina vänner här nerifrån. Aja när jag är på tropical & musik video inspelningen så kanske man kommer på andra tankar & förhoppningsvis så svalnar vissa känslor. Men det vet jag att det inte gör. Jag kommer noija sönder mina tankar & kommer gå rundor med en sån äcklig obehaglig känsla inom mig ;'(
Gaaaaah vill inte ;( Varför kunde inte allt bara vara som jag vill ? Allt hade varit så mycket roligare & mysigare men jaja. Så är det INTE ! NU ska jag ut & rida i det fina men kalla vädret ! Ska försöka rida iaf 2 st innan ja ska sola kl 13.10. Senare idag ska jag träffa Prinsen :) Imorgon ska jag & Malin kolla skilda världar igen :) Kommer inte träffa Malin innan måndag nu ju :( buuhuu... åååååååååh fatta så tidigt jag måste ta tåget på fredag bara för jag ska ha min stora rosa princess väska !? Asså ja paaaaaaallar inte ! Jo det är värt det för jag tänker INTE bara flyga med handbagage !? Det är ju bara så NOT princess style !
Nä jag måste ut nu !
Vi hörs senare

Kyss & slem ni vet från vem !

Princess@Malins place !

Fan vad skönt det var att gå en lång runda ! Fast det var mörkt ! Men nu är vi hemma hos Malin, hon går fram & tillbaka för att komma upp i sina 15000 steg haha & jag lyssnar på när Lill wayen sjunger på mtv live. Han är ganska ball, min babe va på tv innan ! Eller flera :D Både Chris Brown & Bruno Mars :) OMG lill wayen har ju fan tattueringar över hela kroppen :O Oj ingen dålig kropp hade han heller nä nu bytar jag fan kanal !

Jag & Malin ska snart kolla skilda världar ist :) Det är mega spännande !
JÄTTE skönt att inte sova själv idag, hatar att göra det ... jag vill sova med dig.
Men det går ikke! Nu blir det skilda världar sen krama kudden.

Hörs imorgon när jag är hemma från Malin, då lär jag väl ha värsta emo inlägget känner jag på miug ;S
Jag behöver lätta på hjärtat ... 


shhhhexi !!!

Asså pallar inte att jag fick hem mina half skin byxor idag !! OMG as snygga :) + 2st sånna tunikor som hänger på en axel, en Guns N roses & en sån mun ni vet ( rollinstones ?)
As nice !
Det ända som är nice med höst / vintern att då kan jag klä mig i lack,läder & nitar ;) ÅH LOVE IT !
Princess turns into bad girl style ;D
Röda läppar & röda naglar mjaooo ! Me like !
Nä nu ska jag till Malin så jag inte deppar sönder här hemma !
Bilder kommer sen nån dag på mina älskade lack & läder grejer :)

Hörs från Malin !

Ut igen i stormen ...

Tja bitches , Princess Sofia här !
Nu eller väldigt snart ska jag ut & rida mina 2 sista vildingar. Sen ska jag laga middag till hela min familj innan jag åker hem till Malin <3 Ska bli jätte skönt att inte vara själv ikväll. Klarar inte riktigt av det... Jag har så mycket på hjärtat & jag vill skriva ner dom där orden men det gååååår inte !  ÅÅH !
Jag har massor med fina texter som dyker upp i min hjärna hela tiden ? Tänkte ni ska få ta del av några iaf.

To love is to place our happiness in the happiness of another...

När jag känner som jag gör, jag har faktiskt aldrig kännt så här innan ? Det är en märklig känsla & jag kan inte riktigt beskriva den? Den är hoppfull. Den är besviken. Den är glad. Den är ensam ja en riktig remix !
Nu ska jag ut & rida men innan kommer en till broken heart text, en som jag tycker är fin :)

If I had a flower for every time I thought of you,
I could walk in my garden forever !


:)

OM 3 DAGAR ÅKER JAG TILL TROPICAL ISLAND MED INTERNATIONAL ATIS & MED UUUUNDERBARA PRO AQUA FOLK !!!
Hoppas inte jag blir allt för mycket crazy princess där bara !

Broken heart words...

Love is Life.
And if you miss love,
you miss life...

Suck...

Nu ska jag åka & sola i storm vädret. Har ridit en häst & det känns bra fast jag ligger FETT mycket efter i mitt schema ^^ När jag solar drömmer jag mig bort, låssas att jag ligger & solar på en strand i thailand :) Baaah fan vad jag tänker hela tiden :/ SLuta med det Princess ! Sluta sluta sluta !
Varför går jag & kollar på iphonen hela tiden ? Varför ? Varför går jag in på meddelanden hela tiden ?
Varför läser jag mina meddelanden fem miljoner ggr om dagen?
Nä nu måste jag köra & käka morötter samtidigt !
SO Princess style you know !


Tycker ni jag passar i bruna ögon btw ?

Idiotiska öde...

Tror seriöst ödet håller på att plåga mig med flit för detta är fan sjukt.

Startade min "kärleks" app som jag har i min iphone som jag inte minns sist jag kolla på? Över 1 år iaf.
Det första som kommer upp över hela iphonen är :

" Love is friendship set on fire ♥ "

Känslan jag fick...?
Ville slänga iphonen i väggen, dränka den i poolen , stampa sönder den, slita den i 1000 bitar m.m.
Vad gjorde jag...?
Tänkte ,ja orden stämmer. Men finns det ingen eld so blir det inget set on fire.
Aj det gjorde ont att skriva så :/
Men thats the way it is.

Nä jag har fortfarande inte ridit. Har bara tänkt, men NU ska jag rida !

Oj Sooorry :/

Förlåt alla :/ Ser att många har varit inne på bloggen redan idag & jag har inte uppdaterat än & kl är efter kl 9 ! :/
Flåååt (a) MEN jag har legat & tänkt, blev så sjukt depprimerad när jag vaknade upp ur min fina dröm ! Har faktiskt fått sova hela 5 timmar inatt ! Men fan vad hemskt det är att vakna :/ Baaaah när ska min dröm bli verklighet?
Jag kan ju inte heller berätta om min dröm för då finns det inte en schans i världen att den blir sann? Och tro mig, den är INTE så som ni tror, inte i närheten. Att vakna & gå upp ensam , kolla ut på det mörka höst vädret är det tråkigaste jag varit med om på mycket länge. Det kunde blivit en mysig vinter, men ikke. Jag tror inte den blir så mysig alls faktiskt. Ja ni vet ju att jag hatar vintern men jag ska försöka överleva den med mina fina vänner.

Undertiden som jag tänkte innan så avbokade jag min NY resa som jag skulle gjort med min pojkvän som jag hade tänkt att ha den 12/12. Det var svin jobbigt att se ännu en dröm gå i kras. Men jag får väl köra alternativ 2. Får väl åka in till köpenhamn i vinter med vännerna & åka skridskor där & ha kul med dom. Det är ju inte som NY precis men det lär säkert va mysigt iaf.  Efter vintern är det ju vår igen ! Då fyller jag 23. ÅNGEST ! Sen är det sommar sen höst sen vinter & hej ! Så har ännu ett år gått.  Varför händer det inget i mitt liv? Är det meningen ett liv ska vara så här tråkigt? Eller tråkigt & tråkigt det är tråkigt för jag inte får det att bli som jag vill. Acceptera det princess ! There is nothing you can do ! Du har inte en schans i världen fatta det !!!!!!! Sluta dröm , sluta hoppas för det tjänar inget till? Nä precis, & det är precis den sanningen som dödar en halft.

Love is not finding someone you can live with
Its finding someone you cant live without


Fina ord ! Ska faktiskt börja med mina sånna fina texter som jag alltid skrev innan !
Har jag tid över ska jag göra en videoblogg idag ;)
Känner det är dax för er som läser att få er ett skratt !

Men så klart så ska sidan som jag har mina videobloggar på h*ra sig så det går ikke...
Nä ska ta tag i mitt förtillfället röriga liv & sticka ut & rida innan jag ska iväg & sola.

Jag ser förövrigt ut som ett troll i håret.

Varför går det bra för alla andras kärleks liv men inte mitt?
Jag är avundsjuk på er....





Känns mycket bättre !

Så nu är jag inne hos mamma & pappa ! Känns mycket bättre :) När jag fått igång mina kanaler på TVn & fått in min kamin DÅ kan jag sova där ute men fan inte nu :/ Jag vill verkligen inte sova själv ;( Imorgon ska jag sova hos Malin :) Vi ska ut & gå powerwalk & kolla skilda världar :D Men på förmiddagen ska jag rida mina shiningstars osv sen får jag vänta till Malin slutat jobb. Åh fan vad det suger att allt blivit så svårt när det var så lätt innan ;/ Tänk för en vecka sen var jag happy face för jag slapp sova själv. Nu nästan bölar jag för jag inte vågar sova själv !
Usch vilken mardröm det blev...jag saknar det, aaaahh ! Som jag saknar det!
Förra måndagen var det exakt på dagen 1 månadsen jag slapp sova själv typ på jätte länge :) ( Hmm med en kille då alltså ! Sover alltid hos bästaste Malin på helgerna !) Veeeet jag är ett datum freak ! Aja i 1 månad & 2 dagar fick iaf jag vara happy face & känna att jag slapp sova själv. Men FAN vad jag saknar det :/ !
Detta är så jääävla tråkigt .. att sova själv! Inte ha någon att glo på tv med eller snacka om typ ingenting ?
Nu ligger man här & bara tänker. Tänker & tänker & tänker & tänker & tänker & tänker & tänker & tänker liiiite till.
Jag ligger & fantiserar, så som jag hade velat ha det!
Då somnar man glad iaf när man väl somnar :)
Problemet är när man vaknar & man inser att det inte alls är så ;/
Men jag är glad för det jag har, vänskap!
synd man inte kan sova tillsammans för det
Bara för man råkar var en tjej &
en kille.

Åh jag har så mycket att sääääääääääääga !
Får blogga mer imorgon för jag kan mala på i timmar!

Nu är jag jätte trött för jag har inte sovit ordentligt sen ja sova hos Malin men då ringde massa idioter & väckte mig hela tiden?
Så nu ska jag dröma mig bort i min egen värld där allt är som jag önskar :)
Och imorgon vakna upp i verligheten ! :/

Jag hatar att jag inte kan ligga & klia dig ditt mongo ;) !

Nä nu ska princess sova !
Natti natti bitches


Hahaha btw...

... precis när jag kör ut från Malin gatan kom den här låten (som vanligt!)
Vet inte om jag ska skratta eller gråta ?


Men ÅÅÅÅÅH !

Jag vill bara skriva hela tiden !! Jag har så mycket att säga !!! FAN DÅ !
Jag måste få ut det annars .. aa jag vet inte men detta nojar sönder mig !
Men jag är inte emo , jag är glad :) Men vill få bort alla frågor & ta emot alla jobbiga svar.!!
Jag hör hellre ett jobbigt svar än att gå & undra för då tänker jag heeeeeeeela tiden & det är bara svin jobbigt !
Inatt kommer jag inte våga sova iom det som hände inatt ;/ Åh vad jag seriöst HATAR att jag inte kan sova hos dig !

Jag vet att man inte ska säga så här men jag har en känsla av att jag blir kanske mördad inatt :S
Det var nån här inatt. Han kanske bara kolla läget ?
Inatt kanske han är tillbaka igen & försöker komma in !
Asså skulle nån göra det hade jag fått panik sen hade jag ALDRIG I HELA MITT LIV sovit utan nån annan i samma rum !

Så om jag dör inatt hoppas jag ni vet vilka av er som jag verkligen älskar mest.
Usch asså jag är seriöst jätte rädd ;S;S;S;;S;S;S;S
Klart det ska va folk eller spöken här & skrämma mig ?
Jag är ju sjääääääääääääälv !

Fan vad sjukt ! Nu ska jag helt plötsligt inte sova själv :) Sorry Figgis måste tyvärr dissa dig inatt fast du är mysig men jag hitta något som kändes tryggare. Där ja inte behöver vara rädd.
Åh palla att jag är en sån mes :S
Men jag ska inte fly från mina frågor! Ska få ut allt så snart Mr beautiful have time for it !
Idag lär jag blogga mycket :) Iaf fram till kl 12 sen blir det princess time.




Det är liiite farligt ! Men iiiiih så glad jag blir :) !

Åååååh vad ska jag börja ...? Det är LITE kompliserat i min hjärna men jag är iaf lite mer glad :) Såg ni att prinsen hade gästbloggat innan ;) Haha so sweet :) ! Åh på ett sett svävar jag & på ett annat vill jag bara lägga mig ner & gråta ! Hmm jag har kommit på att mitt liv förtillfället är som en film men kan inte komma på vad den heter !
Handligen är följande:

Det är en kille & en tjej som blir super bra vänner. Efter ett tag så börjar killen få känslor för tjejen men säger inget. En dag kommer tjejen & säger hon hittat drömkillen & är otroloigt kär Och blablabla.
Killen blir sårad men säger inget, han vill bara att hon ska var lycklig.
Tjejen blir tsm med sin drömkille & kill kompisen glömms sakta bort...

MEN!
Sen kommer inte jag ihåg mer av filmen !!! Sjukt störigt för den känns typ...bekant !? Jag MÅSTE hitta den filmen !

Jag vet inte varför jag känner som jag gör, jag känner typ som om man är kär men ändå inte alls på det settet!?
Det är lixom inte jobbigt? JO ibland men ja accepterar läget lixom. Kan tyvärr inte göra något annat.
Visst vissa saker som han frågar mig om så ljuger jag om svaret, aj vad ont det gör att jag erkänner att jag ljuger för honom ;/ men jag vet varför jag gör det. Jag är så obeskrivligt rädd för att han inte skulle vilja vara vän med mig, umgås med mig osv. Att han sticker. Jag klarar inte av att en till bara försvinner ! Ok han här är ingen mes som håller käften som min förra. Han vågar inte änns prata som en normal människa med mig?
Äh skit i han , han om någon är oviktig!
Idag är det mörkt ute, mulet & det regnar, jag & Prinsen har varit iväg typ hela dagen & jag har handlat saker till mitt hus ! En mikro, en ugn/spis, kaffekokare, en till matta , massor med sprit & sen har jag handlat mat eller mat & mat onyttigt skit på citygross!
Nu sitter jag själv här & tänker jäääääätte mycket ! Skriver ner en del i känsloboken.
ÅÅÅÅÅÅÅH han är så fin ni fattar ikke ! Åh ...
Meeeeeeeeen läget är som det är & det kan jag inget mer än acceptera.
Meeeeeeeen man kan inte låta bli att tänka.
Varför ser inte jag ut som henne ?
Varför är jag inte som henne ?
Varför ÄR jag inte henne !?
Baaaaaaaah måste sluta tänka. Han kommer aldrig vilja ha mig på det settet om så världen går under och det känns åt helvete att veta det !
Men det går över... tiden läker alla sår!
Eller?

JAG VILL INTE SITTA HÄR SJÄLV! INTE NU, INTE SEN , INTE IMORGON , ALDRIG !
Kom hit & håll mig sällskap ;( Jag kan laga mat till er ;D
Haha nä måste fan sluta att muta & va överdrivet snäll mot folk :P
Men det är soooo princess style att vara det ;D
ja tänker inte äta sj idag iaf. För det är så sjukt tråkigt så då kan ja lika gärna strunta i det helt.

GAAAH jag måste få ur mig det sista & det är snart :/
Mitt hjärta , samvete & själ måste få ROOOOOOOOO.

NU !

Varför vill jag skriva dom där orden här i slutet varje gång ja bloggat klart i ett inlägg !?
Snart kommer jag skriva dom & DÅ lär det bli kaos !!!!
Så det väntar vi med till lite senare en annan gång !


På bilden ser ni tjejen som aldrig får den hon vill ha.
Men hon ser glad ut ändååå !

Gästbloggare !!!!

Tjenare! Prinsen här, tänke att jag får göra ett gästinlägg här förening gång skull. Jag och Fia är Påväg tilö väla för att hon behöver tydligen köpa 100 saker idag så tänke att jag kunde åka med och va social och umgås med henne :) men vi har redan valt på väla 1 gång innan idag och käka grafittit, det gick helt klart ner! Sen va vi tvungna att åka ner i stan för jag skulle fixa en ny tid hos tattueraren, men så blev inte fallet :/ för där va inga tider just nu! Men nej nu får detta vara nog för nu ska hon handla och det e jobbigt att gå och skriva samtidigt. Så ha det så bra och Fia ! Du är en sjukt underbar person och vän så förbli den du är både på insidan och utsidan! Ändra inget ! / Prinsen

Fy fan :S

Antingen var det ett spöke eller var det en människa som gick runt mitt hus inatt, asså jag har seriöst aldrig varit så rädd i hela mitt liv ! Va så jävla nära på att ringa någon men ville inte störa nån underbar vän mitt i natten :/ Så sova, JAG FÖRSÖKTE men ett dickhead till spöke / människa förstörde så nu kan jag verkligen INTE sova sj ! ÅÅÅH kolla det är ikke meningen att jag ska sova sj iaf !? Aja nu är den / det borta iaf. Idag är det möte på international atis men jag hinner inte dit som vanligt. Får ju träffa många av pro aqua folket på fredag :D Wiiie ska handla massa sprit påvägen hem från tropical + en ny perfym hade jag tänkt :) Egen notering : Börja packa I TID ! Aja än så länge är det bara måndag :P Idag har jag sådär 100 saker att göra ? Känns små jobbigt i min princess värld då jag är lat & inte pallar ha det jobbigt? Jag har iaf ändrat om min diet till att ja ska äta :D ! Får väl gå powerwalk ett varv runt jorden med Malin imorgon haha ;) Ska båda handla MAAAT & diverse grejer till mitt "kök" idag & en anten till min tv samt en sån data sladd till tv & ta in mitt XBOX så ja kan börja spela igen m.m. Ja ni hör ? 100 saker att göra ! Ska dricka kaffe med Kevin också men lär ikke hinna det idag så ska fråga han om vi kan göra det imorgon :) Nä ja dricker ej kaffe man han ska lära mig ;P Näähee om man skulle ta tag i sitt liv ? Ska duscha av mig neggo princess med alla sina bekymmer som jag vandrat runder i snart 4 dagar med. Ska sätta tillbaka det söndriga hjärtat som jag sååå fint har pusslat ihop. Visst det är fortfarande inte helt än för sånt tar tid men det ligger inte söndrigt i ett hörn längre :)

Nå är det trevligare att stalka min blogg när jag är happy face ;)?
Nästan så jag vill göra en sån där videoblogg ja alltid gjorde innan ;D haha måste göra en sån i veckan för Malins skull ;) & jag vet visst är min stavning helt underbar ;D? Ja skyller på att jag inte är helt svensk x)

Nu ska jag skynda mig har ett snabbt möte vid kl 11 !

Just smile if there is anything you want !


Till Malins ära !

Iom United verkligen PISSA på äckliga dåliga värdelösa arsenal idag med typ 8-2 kan jag med glädje lägga ut den här låten ;)

HIF vann också idag !!! :D


Jag måste...

Imorgon måste jag lätta på mitt hjärta, sy ihop delarna som ligger i bitar, bli hel igen. För det här funkar inte. Hjärnan säger NEEEJ hjärtat säger JAAAAA & Själen säger ge mig ro. Jag måste samla ihop mig. Ta mina känslor & tygla dom extra hårt. Det här ska inte få hända en ända gång till för då stryper jag mig själv ! Att ha legat här i 4 dagar gråtandes med världens hemskaste känsla inom sig vill inte jag ! Jag klarar verkligen inte av det OKEY !? Sanningen plågar en som om någon sätter en kniv i härtat gång på gång men jag får väl leva med det. Jag ska leva med att jag inte räcker till, att ingen vill ha princess, jag bara är en snäll filur som känns bra att ha då & då. Men vänta bara ... Om jag pallar vänta så ska ni nog få se! Om jag hinner bli "klar" med mig själv i tid så kanske jag kan leva med att alltid vara den snälla men ensamma princess, jag har ju faktiskt mina underbara vänner som jag älskar så ♥ Ni är bättre än bäst & ni ska veta att princess finns alltid där för er ! Jag hoppas ni aldrig lämnar mig ! Den här sommaren har jag verkligen fått veta vilka som är riktiga vänner. Dom som litar på en till 110%, dom som alltid finns där & dom jag har absolut roligast med! Visst detta året har varit en plåga för mig precis som förra var ren tortyr för mitt phsyke. Men dom senaste 2 månaderna har jag varit obeskrivligt lycklig ! Kommer inte ihåg senast jag var så glad om jag ska vara ärlig? Man kan nog nästan säga att det har varit bland dom bästa månderna i mitt liv iaf. Mina underbara vänner , galna fester , nooodels , BIO var & varannan dag, bil turer hit & dit , lisseberg, jag slapp sova själv sen blev det lite hähähä m.m. Ja det var fina månader :) Nu är det anorlunda, inte på det sett som jag önskat. Hade jag fått bestäma hade jag fortsatt leva på mina rosa moln, nu är jag tillbaka på jorden, något ner grävd men jag är påväg upp igen! Jag kommer aldrig sluta hoppas, ja kanske får ur mig allt men långt inne finns mitt hopp om mina önskningar. Har man inte det pallar man inte leva. Iaf inte jag som ni kanske märkt? Jag har känslor för någon som inte har det för mig på det settet. Det vill säga jag kan verkligen inte göra något alls för jag är jag ? Visst jag kan ändra på mig jag är sån det vet vi sen förr! Men det här är anorlunda. Personen i fråga är sååååå underbar ska ni veta iiiiiiih blir glad bara av att tänka ! Därför kommer jag göra allt som står i min makt för att han ska vara glad ! Mina känslor kommer inte svalna bara att vara anorlunda, som alla vet skulle princess aldrig ha hjärta att förstöra någon annans förhållande. Det finns inte i min värld. ( Synd att mina före detta vänner ikke fattat det än efter så många år men vet ni vad? FUCK ER !) Jag kommer alltid finns för honom när han behöver mig, för han var hela tiden så snäll mot mig, något som jag inte heller direkt är van vid att killar är. Han är en så fin vän ska ni veta, en av dom bästa! He makes princess smile :) Jag blir så glad av att umgås med honom! Fast jag kommer sakna vissa bitar som inte längre kan existera. Men jag accepterar det fast det krossade mitt härta, är du glad är jag glad ♥
Sen har vi personen som funnits för mig hela vintern som är själet till att jag kanske existerar just här idag, Malin miiiiiiiiiiin Malin ! Hon finns alltid för mig ! Min ända nära tjej polare som aldrig gnäller på mig ( ok ibland men det är så lite så det är inte lönt att nämnas ;) ) Jag är så sjuuukt glad att jag lärt känna henne så här bra som jag gjort ! Hon ställer alltid upp & hon har gått igenom mycket med mig ! Hela vintern fick hon hör på mitt "hej jag vill dö snack" men hon hjälpte mig upp ur skiten ! Malin hoppas vi alltid kommer vara så här bra vänner , du är bäst ♥
Visst det kommer dagar då jag vill blunda för verkligheten , då jag kommer tänka " varför kunde det inte varit jag...?;( " Jag kommer bli ledsen & gråta floder men då finns mina vänner. Men shit vad jag önskar & vad jag hoppas ! I want my dreams to come true ! Hmm vem vet det kanske dom gör ? Ingen kan se in i framtiden tydligen :p Jag ska leva på hoppet & imorgon ska jag lätta på hjärtat en sista gång, något jag inte klarat göra någon gång innan i livet. Jag lovar att efter imorgon slipper ni mina emo inlägg. Dom ska bara vara positiva, om ja så ska låssas att jag är glad ska jag göra det! Visst vissa dagar är värre än andra men ja ska försöka för er skull :) Imorgon ska jag även göra en annan sak, ska bara övertala mamma om det haha ;) Nej nu ska jag ta fram min hemska bok jag har där jag skrivit ner allt hemskt jag inte vågat skriva här tidigare & skriva ner ALLT så jag inte glömmer något till imorgon. Hmm det känns nästan som man är kär men ändå inte !? Hmm märklig känsla !? Jag kommer aldrig att tycka om att sova ensam skulle göra vad som hellst i världen för att slippa det..mmhmmm ! Nej nu ska jag se mitt sista Naruto avsnitt som jag missat sen ska jag gråta mina näst sista tårar.

Hoppas ni förlåter mig.

Föralltid er Princess















P.S Mitt i mitt gråtande innan idag syndade jag & åt lite chocklad, tänk vad lite chocklad kan göra med princess tanke sett ;)

It still hurts, bad.

Jag har ridit mina 3 shiningstars nu, så nu är dom nöjda & glada. Synd ikke piloten är det ( jag är piloten för er som inte fattar ?) ÅH jag måste åka & handla men jag PALLAR verkligen inte ! Har fått upp prasiener & gardiner nu så nu kan jag ÄNTLIGEN ha helt mörkt här inne även på dagtid ! Ni som sett mitt rum som jag hade när jag bodde inne hos mina föräldrar vet att solens strålar aldrig fick komma in på mitt rum ;) Mycket mysigare när det är mörkt ! Ska beställa ett tvillingkort till min tv & damma av mitt XBOX. Måste köpa en kaffe kokare så mina underbara vänner kan få komma hit & dricka kaffe , mikroungn, vanlig ungn ( en sån liten ) , BRÖDROST , våffel järn & mackjärn. Det ska jag köpa imorgon tror jag om jag har lust. Råkade spilla svart nagellack på mina nya vita gardiner idag. Smidigt av mig ? Tar jag inte sönder saker så förstör jag dom? Aja bryr mig inte om gardinen för det syns iaf inte & det stör inte mig!  Fuck när ska min otur ta slut? Jaha jag är bara lite olycklig just nu & det är åt helvete men ska förhoppningsvis få ur mig det innan jag åker till tropical ! Annars lär det bara spåra där & det vore ju lite tråkigt eller ? Nu ska jag bara ligga här tills maten är klar & kolla naruto, orkar inget annat.

Soo damn beautiful !

Mmm eller hur...?

Mmmm whatcha say....
Mmm that you only meant well?
well... of course you did...
Mmmm whatcha say...?
Mmmm that it's all for the best?!
of course it is....
Mmmm whatcha say?
Mmmm that it's just what we need
you decided this
whatcha say....?

Nä nu kan jag inte ligga här inne & gråta mer, måste göra något ! Ska rida mina hästar så vi hörs om 3 timmar när jag är klar. Sen har jag inget att göra så då ska jag väl fortsätta sitta här & vara ledsen...
Söndagar ska vara mysiga, jag & Malin har infört vår bakis söndag för söndagarna ska vara bra dagar.
Sen förr i tiden... på kvällen va jag alltid med min kärlek, då var jag glad & tyckte söndagar var mysiga.
Idag kunde jag inte ha bakis söndag med Malin...
Att sitta själv en söndag när man mår obeskrivligt dåligt är fan allt annat än kul...
Döda mig typ ?


Jag vill vara den vanliga Princess igen...

Min min min min min min min min min ( som fiskmåsarna i hitta Nemo säger )


- Vi kan ta oss från palatset, se världen !
Litar du på mig !?

*-
Vaah ...?

-
Litar du på mig !?

*
-....ja :) !

Dom åker iväg på den flygande mattan & sjunger " en helt ny värld".
Jag gråter var gång...

När dom är tillbaka på balkongen:


*- Godnatt då, min vackre prins :)

- Sov gott prinsessan :)

KYSS !

OMG vad jag kan hela den filmen utantill ! Älskar den ! Jag vill också ha en fin prins :/
Men jag duger inte för någon, jag är bara en snäll princess & inget mer.
Jag är avundsjuk på er som har någon.
Håll hårt i dom ni älskar !!
Uppskatta det ni får!
För det finns personer som mig,
som inte får någon.
Jag står bara ledsen & ser på.

Söt pingvindans

OBS säg till om ni börjar tröttna på dessa negativa inlägg, men allt är inte alltid negativt.

Går dagen blev inte vad jag hade tänkt alls! Jag red inte någon häst pga vädret & att jag inte hade nån lust. Jaja skit i detaljer det sluta med att jag fram till kl 5 imorse var på något strandrave i ängelholm med Mr Nooodels !? Jag ville ju veta vad det var! Kan sä så här till Malin att du hade ALDRIG velat va på ett sådant ställe ! Du hade velat åka hem lika fort som du kom dit ! Men jag måste erkänna att det var princess style på det & det gjorde mig glad !!! Ok det var sjukt kallt efer 3,5 timme för jag kan inte den där sweet pingvin dansen, happy feet ! Ser jätte gulligt ut, ska testa det här i mitt hus när ingen ser till min favorit låt ! Jag var hemma här vid 6 & har försökt sova men tänker bara för mycket... det vill säga jag har inte sovit ett skit ...

*

Tänk att det finns så få personer som verkligen kan få en glad på riktigt. Dom som faktiskt bryr sig på riktigt. Just nu känner jag att jag har 2 st som kan göra mig lycklig bara genom att umgås med mig. Jag kan inte gråta inför er. Ni gör mig glad fast det gör så jävla ont. Men jag ska aldrig slänga bort min tanke, man kan ju bara hoppas & se. Men för att det ska ske måste man låta tiden gå. Orkar jag det..? Nä... Jag måste ta vara på tiden jag har nu,då & sen. Annars springer den bara iväg & jag står still & vi vet ju hur bra det gick sist? Jag har funderat & tänkt så mycket dom senaste dagarna men inte kommit fram till något eller det har jag kanske lite ändå men ja skriver som sagt inte ner allt i bloggen. Gränsen på att bli utnyttjad var går den...? Det skulle jag vilja veta faktiskt. Har tänkt en del på det med. Var är gränsen på att folk uppskattar det man gör eller det bara utnyttjas för man är snäll? Jag vet att jag är snäll & kan utnyttjas. Men jag hoppas av hela mitt krossade hjärta att inte mina närmsta vänner skulle göra något sånt. Men ni får mer än gärna berätta var gränsen går. Fan vad deppig jag är, finns några saker som hänger upp sig i min tanke värld som plågar mig så enorm så jag gråter bara av att tänka på det. Jag lider. Det gör ont & jag får var gång ämnet kommer upp hålla sten hårt i klumpen i halsen för att inte visa mig känslosam alls. Jag nekar till det när det är själva det som gör så jag mår sämre än sämst. Fast det är inte bara en grej utan flera.

Idag ska jag rida mina shiningstars, dom ska inte få stå bara för deras matte är förstörd inombords. Sen har jag inget planerat. Ska väl ligga här & blogga om saker som ligger tungt inom mig. Ska försöka packa upp fler saker i huset + handla lite diet frukost till dom sista 5 dagarna innan jag flyger till tropical island med international atis. Ska faktiskt bli riktigt kul att träffa alla pro aqua folk från hela Sverige. Hoppas bara jag kan ha kul där & sluta noja... men det kommer jag göra...

Varför blev det ikke jag....?


Jag kan inte tala till dig när du tittar bort...

Jag är trött på ord
Orka inter mera
Sår från längesen går lätt upp igen
Varje kort är lagt
Vi har inga flera..
Ljuset det brann ut
Spelet det tog slut

Och vinnaren tar allt
I skuggan är det kallt
Förloraren får stå ensam och se på

Och gudarna har makt
Det blir som dom har sagt
En människa står kvar
Mister allt hon har
Och vinnaren tar allt
I skuggan är det kallt
Så enkelt att förstå
Varför klaga då?

Så blir man dömd en dag
Och människor som jag
Vi tittar bara på
Känner oss så små
Och kärleksspelet går
Den segerrika får
Belöning tusenfalt
För vinnaren tar allt

Jag är trött på ord
Dom kan lätt förvilla
Förlåt om Jag berör dig illa
Om det känns hemskt att se
mig så här
Jag är svår att nå
Inte alls som då
För du vet

Att vinnaren tar allt
Ja vinnaren tar allt...
Och kärleksspelet går
Den segerkrönta får..
...Belöning tusenfalt
För vinnaren tar allt
Ja vinnaren tar allt!

Åskan

Den är precis över oss, skulle inte förvåna mig om det slår ner i mitt lilla hus med all min tur ? Jag är MEGA rädd ;S

Jag trodde inte...

...att det skulle göra så ont..
Asså bara tanken dödar mitt hjärta ! Bara tanken ! Det värsta är att tanken kommer bli verklighet & om det gör så ont nu i bara tankens värld hur ska det då gå när det blir verklighet !? Det känns som någon sätter en trubbig kniv i mitt bortkastade söndriga hjärta & plågar det långsamt men säkert. Hjärtat ligger fortfarande där borta & skriker & har ont. Det märks att jag inte har det just nu. Jag vägrar lyssna på mina vänner. Jag verkar sur & bitter men i själva verket är jag helt förstörd inombords, man vänder taggarna utåt. Avundsjuka, besvikelse, ensamhet, panik, sorg, smärta, ångest, VÄLDIGT fel tankar spökar m.m. Det gör så ont. Jag börjar mer mer bli anti facebook igen. Det sårar bara ännu mer. Fan vad jag hatar att jag är jag just nu ! Jag önskar jag var någon annan som inte alltid fick hjärtat bortkastat. Jag kan verkligen inte göra mer än vad jag redan gjort !? Jag är meeeega snäll , jag ställer upp mer än vad jag borde, jag .. jag .. jag... jag försöker ... men ingen uppskattar det...! Jag kommer alltid förbli den snälla Princess men inget mer. Ok att ingen uppskattar det var väl dumt skrivit men ingen faller för det kanske man ska skriva ? Jag kanske ska bli elak ist då kanske det går. Bli värsta bad princess, the biaaatch. Egoist & tror hon är störst bäst & vackrast? MEN det är ju fan inte jaaaaaag ;( Jag är inte sån ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH fuck detta äckliga jävla cp liv !!! Jag hatar det !! Mmm hata är ett starkt ord som man bara ska använda när man verkligen menar det. Jag menar det. Att gråta 24/7 & sitta & vara ledsen & ha ett hjärta som gör ont är fan inget kul alls ! Hur man än vänder & vrider på saker så får man inte ut något positivt ! Jag är långt nere, jäääävligt långt nere! Jag vill ingenting mer än att bli lycklig. Jag vill kunna SOVA , kunna tänka att ååh imorgon blir det en underbar dag, sen vaknar man & tänker iiiiih vad jag älskar livet !!! OK tillbaka till verkligheten, jag kan inte sova för jag tänker massa hemska saker så det slutar i gråt & massor med panik och extremt mycket pain, så sömn blir det bara när jag sover hos Malin typ. När jag väl sover & vaknar tänker man, faaaan drömmarna är fan så mycket bättre än verkliga livet. Livet är som en verklig mardröm. Din mardröm är min verklighet. Im crying right now...

Jag har faktsikt satt upp mina princess style gardiner i mitt lilla hus idag. Ligger saker överallt som jag inte pallar bygga ihop. Har ingen lust alls för det. Nu ska jag rida snabbt !
Lär komma fler inlägg under dagens gång.

Lovekiller

It still hurts...

Jaha såg att Malin skrivit på min blogg ! Flåååt ska försöka komma igenom det men det gör ont ;/ I dont like pain... Vi ska kolla på skillda världar snart sen får jag se om jag lyckas få någon sömn inatt UTAN att gråta & tänka. Fast tänka kommer jag nog göra. Kommer alltid precis som förra året undra ... varför ? ;'(
Varför varför varför varför varför ...?
Orkar inte att jag inte kan sova heller... snart ser jag ut som ett vandrande lik alltid. Precis som förra året....
Jag är nattuggla men en uggla sover ibland men det kan inte jag nu.
Det är då jag mår som sämst & tänker heeelt fel !
Nej nu vill Malin att jag ska skita i att blogga & kolla skillda världar & så får det bli !
Lär väl komma något hemskt inlägg när jag sk sova som vanligt... antingen här eller på nattstad.

Inte änns min favvo låt Radiohardcore gör mig glad & det är MEEEEEEGA illa ...


Skääärpning!!

Fia allt det du håller på och skriver på din blogg nu är inte ok!!

Det är skitjobbigt att läsa! :( Det var faktiskt bättre innan när du knappt bloggade för då var du iaf glad.

Du kommer ta dig igenom detta och bli en glad princess igen. Jag looovar! Och jag brukar ha rätt eller hur? ;)

Du är bäst bäst bäst! <3

/ Malin








Facebook är en helvetes grej. Kollade nyss och nu är jag mega ledsen. Fuck ... Omg som jag kommer gråta...


Det känns... tomt ;/

När man börjat vänja sig vid något(någon!) & man är ifrån det(den) så känns det väldigt svårt. Jag får typ halv panik. Jag & Malin gick från GT till maxi precis, efter halva vägen cpa mitt knä så nu har ja sjukt ont i knäet! Som tur var Fredde & Robin på maxi så vi åkte med dom hem sen nu är vi hos Malin. Vi ska snart gå hem till Robin & Fredde för vi har ingeting att göra. Jag gråter inombords & tänker på... ja ni vet typ. Ja vill bara helgen ska gå fort & nätterna ska gå ännu mer snabbt ! JAG HATAR ATT VARA SJÄLV ;( Tur jag fick sova hos Malin både idag & imorgon annars hade jag nog hängt mig. För jag pallar inte. Måste ur detta hålet men för att komma upp måste nån tala mig till rätta & det kan ta flera timmar ! Ja kommer aldrig släppa att jag losa ;/ Damn... why me..?
Som jag har sagt tidigare.
Jag får aldrig den jag verkligen vill ha.

And thats hurts ;'( ...

Run away

Nu har jag ätit diet middag & duschat, såg ut som ett lik som gått upp ur en grav. Mina ögon är helt röd sprängda & svullna av allt gråtande. Bra där princess! Ska packa lite saker sen köra hem till Malin. Fy fan vad den här helgen kommer bli jobbig för mitt phsyke ;S Vet seriöst inte om jag kommer klara detta! Jag & Malin ska iaf ut & gå, LÅNGT! Jag ska bara sätta på fake facet, vill inte att mina vänner runt omkring ska märka något( bara Malin som vet) tur jag kan spela teater fast det gör ont på insidan & gråter sitter som en klump i halsen. Livet är inte rättvist. jag har inte riktigt fattat det än. Men när jag gör det kommer det bli 10 ggr värre. My broken heart hurts like hell...
Nä ska kliva upp här ifrån nu & köra till Malin, bloggar mer därifrån ikväll.

Vill du jag ska pilla ?
OKEY, då ska jag pajja din frilla!

Text

En ängel utan vingar, skadad i huvet o bortglömd av livet
fortsätter hon gå när hennes inre är upprivet.
Hon fördriver tiden med tankar på poesi
Hon snackar om saker som har hänt i hennes liv
Hon sluter sina ögon, faller in i sömnen
Möts av blickande, väcks av drömmen.
Hur länge ska hennes liv sväva på lögner?
Hon tar klivet framåt.
Tittar över kanten, tittar upp mot himlen o lämnar marken.
Hon letar efter saker som hon tappat,
han tänker på saker som han borde fattat.


En ängel utan vingar
Störd i huvudet
& bortglömd av livet



Gone with the wind

Idag önskar jag att jag blåste iväg med vinden, bara så där smidigt & lätt utan någon märkte något. Jag har tänkt mycket idag Ooooh vad jag har tänkt. Hmm att köra bil & må dåligt är iaf inte min säkra sida precis, tror ja hållt på att köra av vägen minst 5 ggr idag för ja suttit & tänkt på annat & glömt alla trafik regler lätta som svåra. Har solat & varit i Ängelholm & hämtat mat till hästarna. Vägen har aldrig varit så lång & sola har aldrig varit så tråkigt. Dieten går bra iom man inte har nån lust för varken mat eller att dricka något. Ja orkar inget för bara jag tänker lite på det så gråter jag, när jag gråter så gråter jag inte lite. Det rinner som floder. Det värsta med detta är att jag vet att detta kan sitta i flera månader ;S Bara om någon månad är det vinter !!! PANIK PANIK PANIK !!!
Jag orkar seriöst ikke mer... detta tar för mycket på mig ...
Idag har jag legat här förutom när ja kört iväg & gjort 2 saker som jag var tvuuungen att göra...
Jag känner mig så ... meningslös, bortkastad, & extremt oduglig.
I helgen ska jag sova hos Malin <3 Detta med att vara själv kills me slowly.
Men jag är utvald att vara det känns det som.
Veckan som kommer lär bli ett rent helvete fram till fredag då jag åker.
Tur jag åker bort ett ta så folk slipper bli ledsna , besvikna , arga osv på grund av mig.
Jag ställer bara till det ;/ Notera nästa helg hur skönt & stillsamt det är utan Princess. Inga tröga kommentarer eller något som går sönder, ingen jobbig party princess att hålla koll på & ingen som bringar otur.
Jag har fan otur med allt & dom som umgås med mig får också alltid sån otur! ;S
Baaaah !
Vad har jag gjort för att förtjäna att må & vara så här ?




Pro aqua radio med international atis

Ligger & lyssnar på international atis pro aqua radio. Vädret är mega fint ute men jag har ingen lust att flytta mig från min soffa, jag vill ligga här undertäcket hela dagen... eller nästan iaf. Jag bara gråter & gråter hela tiden... Jag ska faktiskt hämta sis på skolan kl 12 så får väl sansa mig lite...jag är så dum ..sååå dum...vad trodde jag egentligen? HUR kunde jag änns hoppas !? Så idiotiskt att jag aldrig lär mig.... Om jag inte slutar gråta snart gråter jag snart blod, & jag gillar inte blod ! Jag hatar att vara ledsen. Den här känslan vill inte jag ha. I was flying and now Im crashing! This is bad realy bad... Jag har bara mig själv att skylla. Jag faller för fel personer alltid. Ändå är jag så fööörsiktig men det hjälper inte ! Det finns alltid någon som har det där extra som jag inte har. Jag vill också ha det ;/ Men det har jag inte & det gör så jag alltid kommer vara den som är snäll & omtänksam & ibland kan jag faktiskt va lite rolig. Men det är allt & det räcker ikke. Det är det där extra , det extra fina som man faller för hos folk. Men den magin har inte jag så därför ligger jag här igen. Med ett bortkastat söndrigt hjärta gråtandes för jag själv har failat igen.




I was flying, Now I crashing ...

Jag kunde inte sagt det bättre själv.


Ingen vet hur det känns

Hej alla förlåt för emo inlägg men jag måste få skriva så om ni ej gillar det bläddra ner till dom lyckliga dagarna.

Jag har tänkt hela natten , verkligen tänkt ! Men kom inte fram till något vettigt mer än att jag verkligen är ledsen. Tur jag ska åka till tropical island med international atis nästa fredag tidigt på morgonen & vara iväg i 3 dagar ! Tror mitt <3 behöver det. Det ligger fortfarande där borta, bortkstat & sönder. Men det lär läka nån gång precis som det gjort innan. Men det tar tid, för lång tid & jag hatar vintern mer än något annat & nära till mig vet precis varför...det jag inte kan få ut är att jag inte duger. Hmm vad ska man ändra på ...? Jag är för snäll det säger alla. Men jag tycker om att vara snäll ! Orkar inte att fast man tycker man är det får man ändå folk ledsna/arga. Baaaaah ! Nej nej nej Prinncess du har failat again. Nu ligger du ensam här igen & tårarna rinner som floder längst dina kinder. Bra Princess du lyckas aldrig. Du har inte ett fint yttre Princess, tur du tagit tag i diten igen & insett att du måste göra något. Det finns alltid någon som är bättre & finare än dig. Princess vet vad hon gjort & allt är hennes eget fel. Har insett  att Malin hade rätt från första början & det gör inte saken bättre. Varför är jag så blind? Jag måste inse att ingen tycker jag är värt det. Åh stör mig att jag inte kan skriva här vad jag tycker & tänker !!! Varför kommer det alltid någon som är bättre än mig? Varför får aldrig jag vinna ? Varför är det ingen som tänker på mig i dom banorna ? Varför är det alltid just jag som ska bli ledsen ...? Nu ligger jag här i fosterställning i min soffa med mitt täck & massa kuddar & gråter floder... Figgis ligger här med mig & ser ledsen ut. Han märker nog att hans matte är jätte ledsen. Tur jag är bra på teater iaf.. för jag kan skratta & ja kan leeee men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

Nähe jag har ingen lust att åka till Malmö idag, ingen lust för kräftskiva imorgon & ängelholm grejset som jag längtat till känns inte heller speciellt lockande... Jag vill inte vara ute bland massa folk när jag är leden & gråter 24/7. Fan då gör jag Malin ledsen ;( Vill umgås med henne i helgen men ja pallar inte Malmö idag ;/ Får ringa henne sen & höra om vi måste åka dit eller vi kan göra något annat ikväll. Ja ville se maskinen men ja...  Usch va jag känner mig värdelös nu. Nu ska jag äta diet frukost & tänka vidare.

Im sorry I cant be perfect
Men jag försökte iaf...


Bloggar från min mobil

Undrar ni hur jag kan blogga från mobilen? Mmm ja är inte så dum när det gäller sånt som jag kanske ser ut. Kommer inte berätta var jag är för det spelar ingen roll. My heart is broken again. Bortkastat & trampat på men den här gången orkar inte jag laga det. Det får ligga där borta för jag kan inget göra åt saken. Gjort är gjort. Jag förlorde spelet, jag failade , som vanligt...! Jag måste acceptera det ännu en gång. Men det går inte, jag är verkligen mega ledsen nu. Tror inte änns det hjälper att kolla Naruto & DÅ är det illa när det gäller princess. Varför failar alltid jag? Varför finns det alltid nån annan som är bättre ? Det hjälpr inte att vara snäll & omtänksam. Jag har VERKLIGEN fått det bevisat in dah face att jag ikke duger. Jag fick det bekräftat & ja, det gör obeskrivligt ont & ni ska bara veta vilka floder som rinner längst mina kinder. ÅH så kom den där jävla låten så klart så fort jag startade bilen innan & körde..." Boy I think about it every night and day I'm addicted wanna jump inside your love I wouldn't wanna have it any other way I'm addicted and I just can't get enough" tror ni jag bölade när jag hörde den ...? OmGAAAAAAAD! Hoppas inte texten blir cp från mobilen. Får kolla på detta inlägg imorgon när jag är vid min dator... fan vad jag känner att jag har failat! Jag vågade nästan hoppas på att vinna för en gångskull ! Men nej. Jag insåg igår ( fan vad jag ljuger fatta det tidigare men blundade för det). Jag ville så jävla gärna vinna ;'( Men jag vann inget...
Nu sitter jag här långt borta, funderar & spekulerar vad jag gjorde för fel denna gången? Förutom att man ikke duger. Jag har verkligen ingen lust för något i helgen. Imorgon är det fredag & jag har den där jobbiga känslan inom mig som är extremt jobbig att handskas med. It kills you sloooow.
Fan, jag hatar mina känslor & att dom alltid ska hoppa på fel personer.
Varför vann ikke jag?

- För du du dög inte.


Vi hörs senare imorgon bitches. Ska köra en runda nu...

Mina älskade riktiga vänner, glöm aldrig att jag älskar er över hela mitt hjärta vad jag än säger eller gör <3

/ Föralltid er Princess



No life

Nepp det lär jag ikke ha för ja.. usch skulle kunna skriva SÅ MYCKET SKIT här men får fan hålla inne en del ! Jag orkar iaf inte mer & har ingen lust till något. Har gått PW med Malin i skogen & på grusvägarna & det kändes gött. Hade det ikke varit för Malin hade det nog ikke funnits någon Princess. Jag har börjat tänka för mycket & nu inser man hur tråkigt liv man har egentligen. Som sagt vänner & familj är underbara men det hjäääääääälper inte. Jag har ingen livs lust iaf just nu... det är meningen att jag ska vara ensam. Ensam är stark jo tjeeeeeeeenna ! En käft smäll på puckot som kom på det talsettet! Nä nu ska jag duscha sen in till stan & förhoppningsvis få ur mig lite emo talk. Fortsätter jag så här slutar det illa. Ni vet ju vad jag lova sist det var så här. Att om jag trillar dit igen så .... ja ni vet. Tråkiga är att jag alltid håller vad jag lovar. Det finns inga undantag.
Och jag är verkligen less på allt.

NU -> duschen!


Still down

OmGAAAAAAAD ! Vad jag bloggar idag... fast det gör jag när allt här i världen suger...
Halv 1 var jag klar med allt som har med hästar & stall att göra, har ridit 3 hästar & fixat hela stallet m.m.
Nu ska jag lyssna på ännu mer depp musik & försöka leka byggare bob ( Ska försöka bygga ihop min köksbänk )
Med tanke på att jag tycker det är JÄTTE tråkigt att bygga ihop saker & jag är mega nere & ledsen kan det inte sluta bra iaf? Men har inget annat för mig... ska städa lite här i huset först så man inte råkar välta något tex när man håller på att bygga. Igår tvättade jag, vuxen poäng till mig...

Livet är en dans med sjukt svåra steg
Jag har inte änns lärt mig dansa !?
Jag kan bara hoppa
Därför mitt liv går i otackt ..?


Jag orkar ikke mer ;/


Saknar detta håret...
Tiden då jag var emo även på utsidan !

Då vart det gjort !

NY - USA 12/12 -11

Japp nu har jag bokat ett 4 **** hotell i NY till vintern för 2.
Dit ska jag åka med min pojkvän som jag förhoppningsvis har då :)
Har alltid haft en dröm om att få åka till cetrallpark & åka skridskor med my love på vintern ♥
Lixom bara mysa rundor som man ser på film :)

Varför får jag alltid sådana ryck när jag mår dåligt?
Det hjälpe ju inte precis ?
Jaja whatever...
Ska bli spännande & se om det blir av iår.
Eller det slutar som vanligt i tears...

Fan vintern ska vara mysig ;/
Inte en plåga...


Princess sist hon kom hem från USA, Los Angeles

Känslotrassel

Det är pillren som gör mig så här över känslosam & att känslorna hoppar upp & ner.
Ena dagen är jag över lycklig & allt i världen är bättre än bäst.
En annan dag är jag sur & sne på allt & alla.
Och nu, nu är jag JÄTTE nere....
Hoppas detta går över snart för så här pallar inte jag ha det ! Att ha den känslan som jag hade när jag mådde som sämst vill jag verkligen inte !
Har ridit 2 st hästar & åt precis diet frukost. Den är typ näst godast på hela dagen !
Lunchen äter jag minst men det är godast på hela dagen !

Idag är en sån dag jag egentligen vill ligga i min säng med en borwnie längd, Cola & fanta , chips & dipp & bara kolla Naruto!
Men det går ikke... eller kolla Naruto går men inte resten...!
ÅH idag är det ju torsdag så idag släpps ett nytt avsnitt :D Nu blev jag faktiskt lite gladare :)
Sen blir jag också glad av att tänka på att om 1 vecka & 1 dag åker jag med international atis + allt annat pro aqua folk till tropical island i 3 härliga dagar :) !

Nä nu ska jag fortsätta må dåligt...
Ska rida min fina burbis snart !
Mannen i mitt liv ♥

Jag har sakt det förr
gult är inte fult
när du är brun

I was praying



Omg vad jag inte gillar den här känslan... vrf ska man ha känslor för !? Ibland önskar jag faktsikt att jag var känslolös. Som han i min Naruto serie, Sai. Han har inga bekymmer alls. Måste vara underbart. Nä nu ska jag tårka bort tårarn & bege mig ut till hästarna. Bra för jag är ledsen betyder det inte att jag ej rider dom. Fast jag inte har någon större lust för det egentligen... Efter jag har ridit 2 hästar ska jag äta äcklig diet frukost... Så vi hörs lite senare... mobil bloggar antagligen till min andra blogg www.nattstad.se/princesssofia

International atis egen pro aqua Princess är lite liiiiiiiiiiiiiite nere idag igen ;/

Jag har fallit dit igen ;/

Varning för känslosamt inlägg.
Ni som ej bryr er utan bara vill läsa om ytliga princess bläddra förbi !


Känslan som jag känner just nu inom mig skrämmer mig enormt mycket. Jag känner igen den sen förr, exakt 1 årsen om vi ska vara så noga. Det gör ont i hjärtat, jag kan inte sova , jag gråter , jag nojar sönder mitt sinne & jag får inte ut något av det mer än att jag blir extremt nere & ledsen. Jag har fallit dit igen ;/ Jag har inte lust till något alls längre. Vill ingenting.. Jag vill bara sitta här i mitt hus & vara emo för mig själv & se hur det blir( Ok jag vill hellst ikke sova själv för då blir jag bara 10ggr värre som ni kanske redan vet). Jag ser inget positivt alls längre. Så när fick jag detta emo ryck? Jo det fick jag igår efter min powerwalk när jag insåg hur ensam jag egentligen är. Jag är tydligen inte värd att ha någon alls längre. Vad gör jag för fel ? Jag försöker vara snällast i världen & ställa upp så mycket jag kan fast jag har 200 saker för mig varje dag men ändå så duger man inte. Man är inte änns i tanken. Måste säga förlåt till prinsen för att jag var så tyst & konstig igår men blir så när jag är "emo". Förlåååååååt ;/ Det regnar ute idag , emo dag for real... men ikväll ska jag ut & gå med Malin. Hoppas inte jag gråter allt för mycket då. Nä jag ska inte gråta inför Malin ! Igår grät jag för första ggn på väldigt länge. Det kändes allt annat än bra ska ni veta! Jag vill inte må dåligt längre jag vill vara glad & lycklig som alla andra ! Varför kan jag aldrig få bli det !? Jag har nästan allt man behöver men det räcker inte. Har man inte det där lilla extra rasar världen samman ändå... Jag känner mig värdelös & allmänt oduglig. Jag duger verkligen inte till något eller någon. Alltid något fel eller något imellan. Princess ska tydligen vara ensam. Jag hatar mig själv för jag aldrig duger. Jag hatar förtillfälet mitt liv & är väldigt less på det. Jag vet att de få personerna som lyser upp mitt mörker blir ledsna när jag skriver som jag gör men det är ikke erat fel. Ni är underbara & ni har varandra. En princess mer eller mindre hade inte gjort någon skilland jag lovar. Vad ska man med mig till? Just det jag är sån över snäll för jag vet inget annat för jag duger ändå inte för någon. Fy fan vad jag är långt nere i det mörka hålet igen. Jag trilla dit igen ;/ Måste ta mig upp NU innan jag faller dit på riktigt igen på heltid. Vi går mot mörkare tider & det märks på mig. Jag orkar inte vara ledsen en hel vinter till.
Då ger jag hellre upp forever.

I try not to think about the pain I feel inside...
It hurts ;/



Snälla inte igen...

POWERWALK

Åt diet middag så ja va klar vid 5
Har precis gått en as jobbig powerwalk!
NU ska jag ta en lååååååååååååååååååååång dusch !

Cya Bitches !


Snart dax att slinga om håret ! Av någon konstig anledning växer det som fan nu :O !

Mysigt !

Mmmhmm :)
Nu ska jag fixa diet middag !
Hihi

Synd att det är så kompliserat vissa saker
Om det ej varit det hade det varit så klockrent !

Nyttiga jag :D

Oj så mycket nyttigt jag har i min kyl & frys nu eller det är faktiskt BARA nyttiga saker :D !
Blatte torget på söder har bäst grönsaker/frukt :)
Nu har jag bara det sista kvar i stallet innan jag ska göra diet middag... !
Räksallad! Sen blir det powerwalk sen duschen !
ÅÅÅH jag vill ha riktig mat ;/
Fast ska jag vara ärlig... det är mycket lättare att gå på diet när man har den där speciella känslan inom sig som jag har just nu :) Allt är helt plötsligt lättare & jag ler mycket mer :D
Visst jg är sugen på chocklad men ikke så konstigt? Jag ÄLSKAR chocklad ! SO princess style you know ?
Nähe om man skulle gå ut & ta tag i det sista ? AAA får bli så :P
Här kommer en fet låt ;D haha x)


STÖRIGT :/

Åh så störigt det är att inte ha sin iphone ! Jaja så går det när man är senil ^^
Har käkat diet frukost för 2 timmarsen & ridit en hääääst !
Ska snart äta en halv avocado :) ! Sen ska jag rida burbis innan jag ska iväg & sola :)
Ska faktiskt gå till blatte torget & handla färska grönsaker & bär efter jag har solat :D
OMGGGG så nyttig jag är ;D
ÅH vill ha upp min jävla köksbänk så jag kan laga riktig diet mat :D Älskar att laga mat & baka som ni vet haha :P
Baka får jag göra sen när jag ej går på diet :P
Jag vill ha min iphone ;/
Jaja jag får den senare idag ;)

Grabba tag i någon sexig & säg hej ! Ge mig allt du har inatt !

Alltid lika kul att översätta låtar hähähä :P


PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS

Gammal & senil eeeh ja ^o)

Asså jag PALLAR inte att jag är så jukt senil ALLTID !
Nu har jag glömt min iphone i stan !? Hur jävla smidigt är det på en kala ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ( Malin ÅÅHandet )
Jaja känn jätte cp att inte ha sin iphone iaf ;/
Jag har handlat diet mat idag på ICA ! Weeehooo ska se om mamma ska på city gross idag eller imorgon för ska jag med  handla :) !
Nu eller snart ska jag ut & rida mina shiningstars ;D
Har soltid kl 13.10 palla va vit på tropical när man heter princess?
Eh nä skulle INTE tro det nej !
Usch så bitchig jag verkar vara idag :S Men det är jag ikke ;) Nu ska jag som sagt rida sen blir det diet frukost weeeehooo !

Eller om jag brukar sä

Hähähäähähähä ;)


Fy fan vad det ska krökas på tropical island !
LÄNGTAR så att få träffa alla underbara international atis folk + alla andra pro aqua people :D
Och fyyyyy så gott det ska bli att dricka min favvo drinck swimingpool ;D
SOOOO PRINCESS STYLE !


Ny målade naglar :)

Jag & Malin var ute på powerwalk innan & det var riktigt nice :D Vi va ute mer än 1 timme ! Wiiiihoooo !
På torsdag ska vi ut igen men då en större runda ;) Jag går ju powerwalk varje dag men tisdagar & torsdagar en månad framåt ska jag gå med Malin :D Kul så slipper jag gå själv alla dagar i veckan :)
Dieten går bra, är som sagt sugen på chocklad men får lida lite :/
Kommer va fett nöjd nästa vecka när jag klarat det ;)
Nähe nu eller snart ska jag in till stan, har precis tagit en låååååååååång dusch ! Riktigt skönt !

NU måste jag leta upp mitt körkort & bankkort som är helt fucking borta :/
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !


Så kallt som vi har det i Sverige kan jag snart börja använda min älskade mössa !

Typ halv död ...?

OMG jag har verkligen ingen energi !
Till diet frukost åt jag en halv avocado idag , till lunch en halv morot & till drack jag givetvis bara vatten !
Har verkligen trimmat alla 3 hästarna ordentligt idag så nu känner jag mig mer än död !!!
Gaaah hur ska jag palla en powerwalk ikväll utan energi ?!
Jo man klarar det med viljan, alla har vi mål.
NU ska jag fixa klart i stallet sen börja städa här i mitt hus för här är kläder överallt !
Ska även sätta på en tvättmaskin! Tror jag kommer ihåg hur man gör (!)
Mamma brukar alltid göra det till mig men idag ska jag prova sj :)
Tänkte börja bygga ihop min köksbänk också sen om jag hinner ^^


Fan vad jag längtar tills jag åker med international atis & andra pro aqua folk till tropical island igen !!!
Nästa fredag åker vi !!!
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR

Godmorgon mina fina bitches !

Hur är det med er idag? Själv rullar det på i vanliga rutiner !
Trodde seriöst jag skulle DÖ efter powerwalken igår MEN jag hade faktiskt bättre kondis än jag trodde ;)
Idag ska jag & Malin gå powerwalk i råådalen :P Ska bli mycket intressant haha ;D
Jag har glömt mitt kort + körkort hos prinsen så jag hoppas min bensin räcker annars är det kört :/
Va på ikea igår & handlade massa kul till mitt hus :D Äntligen köpte jag fete lampan som jag velat ha länge :P
Köpte även

Gardiner
Svarta prasiener (!?)
Princess muggar ( Rosa varm chocklad muggar )
Dörrmatta ( Slipper ha halva gården i huset)
Rosor ( Jag älskar rosor <3)
Fete köksbänk ( Ska bygga ihop den bara ...)
En rund matta
& ett kylskåp :D


Nu börjar här ju se ut som en riktig lägenhet fast i ett hus :P
Ska beställa ett tvillingkort också så jag får massa kanaler på tv !
GAAAH är det någon som vet vart man kan köpa en sån där rispuff !? Skulle vilja ha en i brun eller vit ! Säg till isf !
Nu ska jag ut & rida !

Pro aqua princess of international atis är typ ...
Bäst...?
hähähähähäh ;)


Vi börjar dagen med en text

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place?

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down




DONE !

Har redan ätit diet middag så nu får ikke ja äta något mer idag ;/ Baaah kommer döööö vid 22 tiden då jag får mitt socker sug :S Men men det är värt att plågas lite :)
Hästarna är helt klara så nu ska jag , mamma & sis åka till ikea & elgiganten & handla massa saker till mitt hus :) !
Weeehoooo sen när jag kommer hem ska jag ut på en jobbig power walk seeeeeeen rätt in i duschen !

Cya gangsters !


Princess & Prince försökte bygga sånna hära när vi var där men vi lyckades inte så bra för vår bara välte & då snea vi så då pallade vi ikke bygga en ny :P
JAG som tagit bilden :D

ÅÅÅÅÅH !

Har fixat hela stallet, ridit 1 häst & kört sis till skolan & ätit äcklig diet frukost...
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååh att jag ska hämta min sis nu på skolan förstör bara mitt schema :@
Hon får fan fixa dit sig själv imorgon för ja tänker INTE köra !
Blir så jävla arg...
Jag är fan ingen jävla taxi !
Baaaaah !
Jaja tror jag hinner rida Fornarina innan jag ska sola iaf ! Hoppas det iaf !
Får rida burban efter jag har solat .... !
Har varit & handlat massa morötter & avocado också :) ! Känns på ett sett gött att bli nyttig igen :D
Nähe nu ska jag hämta sis & Frida !


En bild på min fina sago ponny <3
Bilden är tagen när jag red henne på inomhus SM på hemma plan :)

Godmorgon härliga måndag !

Hej bitches !
Shit vilken härlig morgon :D solen skiner, det är vindstill & helt ok med värmen :)
Jag ska strax ut & rida häst nr 1 för dagen :) Har JÄTTE ont i magen idag :( Typ vid solarplexus :S Gör seriöst cp ont ;/
Sov hos Mr Prince inatt ;) Myyyyys ! Snäll som man är körde jag honom till jobb imorse ;D Yäääää so princess style :D Idag är det möte på international atis, lär säkert vara mycket bra som vanligt ! Synd man själv inte kan närvara :/ Men nästa fredag får jag träff massa underbara pro aqua folk <3
Idag ska jag faktiskt köpa kylskåp till mitt hus ! Är fan påtiden att jag gör det haha ;)
Ska även ha gardiner + hyllor ! Och en köksbänk !
Nej nu ska jag ut :) !
IDAG BÖRJaR JAG PÅ CP DIETEN IGEN !
Ska gå ner 7 kg innan tropical hade jag tänkt !!!
Det kändes hemskt att inte kunna köra inom mc donalds påvägen hem & köpa mc toast :(

NU ska jag rida miiiiile !


Är ledig i helgen från BJ & även nästa helg för då är jag på troooooopical Island :D:D:D:D !!!

Bakis söndag@Malins place !

Tja bitches !
Vad gör ni??
Jag sitter hos Malin & bloggar / kollar HIF & nått annat konstigt lag...?
Det gick sjukt bra när jag jobbade inatt :D OMG så gryyyym jag är ;D
Sen så var det sjukt kul för Malin m.f var där hela kvällen med mig :D haha :)
Dock va vi hemma halv 7 imorse ! Lite kryddat sent kanske .. ? Haha :D
Kräftskivan igår blev ändå lyckad :P Tror ingen har missat bilden på Björn x) hahahahahahhahaha
Jag & Malin har käkat pizza & hamburgartallrik eller Malin är så bakis så hon knappt inte kan äta :P Tycker näääästan synd om henne :P
Hon hitta massa snygga danskar igår :D haha gööött Malin ;D
Ikväll så hinner jag nog rida en häst innan jag ska till dah prince ;) hähähähähä
Imorgon har jag 100 saker att göra ! Vet inte hur jag ska palla....
Missar som vanligt mötet på international atis med allt pro aqua folk :( buuhuu typ..
Meeeeeen meeeeeeeen får ju träffa en del när jag åker till tropical ;D
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR <3


Kräftskiva / Jobb

Måste ju blogga innan jag drar iväg på kräftskivan för ja sticker direkt från den till jobb sen !
Damn vad trött jag är ;/ Hur ska jag orka vara vake inatt !? Aja det går nog !
Imorgon är det underbara bakis söndag <3 Tack tack tack bästa dagen på hela veckan om ni frågar mig :)
Jag har nog ett förslag om vad vi kan äta imorgon !
Bestämde innan att ja börjar på dieten på måndag , lär dö annars & det vill jag ikke !
NU ska jag snabba mig att fixa mitt face med lite make up det vill säga lite mascara ...
På måndag ska jag soooola <3<3<3<3
Tänker verkligen inte vara vit på tropical ! HELL NO ! So NOT princess style !
Nähe... nu ska jag klä på mig.
Hörs imorgon från Malins place !


En bild som jag själv har tagit :D !
woohoo så duktig jag är ;D

Hähähähähähähä

Hähä är mitt ord. OK?

Oh gaaad aj sink am faling !!

Godmorgon bitches !
Fy fan vad det har blåst :S Helt sjukt !
Igår kväll va jag med gt gänget :) Det var mysigt hihi
Idag är det fete fest meeen jag ska jobba kl 22 till 05.30 !
Jag mår fortfarande lite konstigt typ ...?
Ja drack inget igår & idag börjar dieten....
Fy fan vad tråkigt men måst va snygg & tight på tropical island när jag ska dit med international atis & alla andra pro aqua people ;D Kommer bli galet kul som vanligt :D
Sen kan alla som har negativt skit eller klagande göra det till nån annan för jag är sjukt trött på det!
Speciellt ni som är mina vänner borde fatta !?
Jag skiter inte i mina vänner medvetet !
Om jag nu är så hemsk skit i mig då?
Jag ber er redan om ursäkt nu att jag inte kan planera bäst i världen eller kan dela mig så ja kan vara på 2 ställen samtidigt.
Det är fint av er som vänner att ni bryr er så mycket om mig, vill va med mig hela tiden osv.
MEN jag har också 100 saker att hinna med där jag inte kan va med er...
Så jag vill bara säga

Förlåt

gaaah.... nu när jag börjar med dieten kommer man lida som fan igen...

NU ska jag äta diet frulle !


Fredag !

FREDAG !
Japp japp ! Prinsen åkte nyss :P hähä ;)
Jag ligger uppe i min feta princess säng med :

Fanta exotisk
pepsi
BROWNIE längd från 7/11
Dill chips
Andra chips
min dator <3


Haha så princess style ;D
Väntar på att min familj ska komma hem så vi kan laga middag så jag kan åka till GT :)
Ska iof köra & lämna boysen först till deras hardcore buss :D
Seeeen ska jag till GT & va med min Malin , vi ska hem till Robin :)
Sen imorgon kväll ska jag jobba !

Nä nu ska pro aqua princess lyssna på musik ;)

EY ! I like you !


Min söta Figgis <3<3<3

Godmorgon bitches ;)

Woohoo jag är redan klar med ALLT ;)
Ska äta lunch med Malin kl 12 :D
Ligger just nu & lyssnar på pro aqua radio med international atis ! Åååh Paris !
Jag har redan ridit , fixat stallet , fixat massa annat , duschat , ätit frulle osv :D !!
Känns sjukt skönt att komma in i rutinerna igen :)
Idag är det exakt 2 veckor kvar till tropical ;D
IIiiiiih längtar :D


Förlåt.

När man börjar bli lycklig så får man inte vara det.
Förlåt för att jag börjar bli glad på heltid.
Ska försöka tappa ner på det.
Så kanske ni blir nöjda...
Prata med Malin nyss & han är lite sne på mig haha förlååååt Malin !
Ska luncha med henne imorgon :D Vi ska kränga pastamannen :) SÅ JÄVLA gott :)
Nä måste duscha nuuuuuuuuuuuu!

Handlat frukost - check !

Yeah allt är fixat med stallet & nu har jag varit & köpt nybakade bullar på bageriet ;) haha Jag låter han där i sängen sova ett tag till så ja kan blogga lite ;) woohoo !
Har kommit in i en sån period då jag äter brownie HELA tiden :S ikke så sunt men så JÄVLA gott haha ;)
Imorgon ska jag luncha med bästaste Malin ♥
Efter det ska jag börja på min cp diet igen ! Ska ner 7 kg innan tropical island hade jag tänkt !
Baaah kommer lida som fan men det är det fan värt !!!
Kommer ni ihåg sist när jag gick ner mer än 10 kg !? Galet !
Denna gången ska jag inte vara benrangel , bara nästan (a)
Måste va smal på tropical för när man är där är man fan allt annat än nyttig haha ;D
Idag kommer ett nytt naruto avsnitt :D Har inte sett dom senaste 4 avsnitten för jag inte har haft tid :S Hmm ..!
OJ FAN måste in & anmäla till tävling nu ! Hade tänkt debutera Fornarina på tävling nu ;) woohoo VM nästa ? haha :)
jag har btw fortfarande ont i magen ;/
Chocklad är gott <3

Fy fan...

Jag vill typ skjuta mig själv så ont i magen jag har...
Kill me !

Godmorning beautiful !

Hej alla !
Inatt sov det 2st snygga pojkar i min säng :D Vadå mysigt ?
Tihi !
Jag ska snart ut & rida min första häst för dagen ! Måste trimma dom ordentligt nu ! Har blivit lite dåligt med tid senaste tiden ( kan man skriva så !?) Men måste lära mig planera mitt liv igen men nästa vecka är allt som vanligt igen ! Tur för er haha ;) Måste ta tag i solandet också ! Jag är vitare än vitast ( enligt mig själv !)
I helgen ska jag jobba på lördag på löila hlvetet ! I Lördes tävlade jag Burban & var felfri & fick rosett :D Var även ute & festade i lördes :) Hmm känner på mig att jag måste nog skriva ett JÄTTE inlägg senare idag & berätta vad jag pysslat med dom senaste dagarna (veckorna!?)
Snart är det även dax för tropical Island med international atis & andra pro aqua folk !
Blev sjukt deppig när jag fick veta att min Carro inte ska dit ;( Blev faktiskt jätte jäätte jääääätte depp !
Buuhuuu saknar ju homie från norrland  ♥
NEJ nu ska jag ut & rida sen väcka prinsen i sängen ;)
Puss hej :D
Full & glad som det ska va !

PRO aqua princess Woohooo det är ju jag det ;D internet cpar! Ovanligt....? Snart är det dax för tropical Island med International Atis :D Happy face :):):)!!! Vet att ni tycker jag är sämst på att blogga meeeen det är internets feeeeel!


Tihihihihi :) Malin klagar att jag bloggar as dåligt ! Hmm lovar att jag ska bli bättre typ .... Snart :) ! Men nu ska jag och Malin snart hem till henne så ja kan byta om till min klänning :D Hmmm ... Imorgon är det bakis söndag :) myyyyys!


Åååååh!!

Tja!

Malin här!

Jag pallar inte att Fia har blivit så dålig på att blogga!

Skärp dig för helvete!!!



@athim

Tihi :) happy face !
11 augusti 2011
En dag jag aldrig lär glömma x)
Synd att dom bara visar repriser på tv btw !
Imorgon ska jag rida & sen jobba i Ängelholm !
På lördag ska jag tävla min lilla köttbulle, aa burban har blivit LITE fet :/ haha
Men han ska bara hoppa 2 st 1m :) Det klara han nog ;D
NÄHEEE nu ska jag läsa Malins blogg ! :D

JAPP JAG ÄR NÖJD IDAG !


Tihi :)

Malin fattar

Happy face :D !


Iiiih <3



Så fin låt :)

Iiiiiiih ♥

Im back !

Jag är tillbaka bättre än bäst ;)
Hahahaha jag dör lite...?
Hur fan pallar folk hitta på rykten & massa allmänt skit snack om mig hela tiden?
Aa jag VET om att jag är awesome ? Ni behöver inte påminna mig ;)
Men att hitta på lögner är bara onödigt !
Jag fick tex veta igår att jag tydligen är förlovad !?
Ehhh... okey..?
Med vem då om jag får fråga ..?
HAHA sjukt ;D
Sen att folk är inne & läser min blogg som jag inte visste är ju bara kul.
Men nu vet man hahahaha
Åter igen jaaaaaaaaaa jag vet jag är bäst!
Kul ni tycker mitt liv är så jävla bra att ni måste hitta på massa skit för ert eget suger ;)
HAHA

Nähe åter till dagens to doooo !

Ska när jag pallar gå ut i regnet & rida 3 hästar, jobbade i BJ igår på Le cardinal :) Det var meeeeega kul !
Fick höra en massa x) Intressant !
Ska på bio ikväll med Malin också :D:D:D:D:D
Så nu måste jag snabba på litta !

Åh ni vet när man känner sig glad hela tiden?
Man tänker så där lite extra på någon & man blir så där jätte glad?
SÅ känns det nu !
Iiih !


Happy princess :D !



Puss på er bitches !
Woohoo snart åker jag & fler international atis folk på pro aqua resa till Tropical Island :D !
Måste börja sola solarium ordentligt nu så jag är riktigt brun ;D !
WOOOOOOHOOOOOOOO

PRO aqua - International Atis!!! Måndags möte :)!!


Ey !

EY !
Ta inte mitt skimmer !
För jag brinner ;)

hähähähähähähähähähä

Skin skin som den sol du är lalallalallaaaa

Tjaa bitches ;D Princess is back agaiiiin :)

Igår blev typ... kaos ?
Alla idioter som man INTE vill träffa var på samma ställe.. lyckat ? haha
Malin hatade mig men gör inte det nu hoppas jag (!?)
Jag älskar iaf Malin, hon är bäst <3
ÅÅÅÅÅÅÅH hade seriöst HELT glömt bort att vi skulle på kalas idag... 40 års kalas woohoo så kul .. NOT !
Ska antagligen jobba på lila ikväll :D YEY happy face :)
Rida hinner jag inte för ja va hemma sent som vanligt !
Har btw målat naglarna röda :D kommer bild sen hihi
Shoppade igår också !
Kommer bilder seeen !
Allt rullar på som vanligt typ...!

5 dagar kvar till jag blir happy face på riktigt :DD !
Weeehoooo

International atis lilla pro aqua princess är inte princess längre har iaf dom flesta kommit fram till x)
eller ?




Flåt !

Förlåt för dålig bloggning ! Min blogg håller även på att få ny design om den ser lite konstig ut just nu :) !
Baaah dagarna bara rinner iväg men det är iof bra ;) hähähähähä
Har fortfarande dåligt samvete för att jag drack i onsdags kväll så ja inte kunde luncha med Malin igår !
Ajajajaja mitt samvete & ångesten gör såååå ont ;(
Jag jobbade på cardinal inatt & gjorde strååååååålande resultat ;D woohoooo så bäst !
Idag ska jag ut & kröka !
Sen imorgon blir det jobb igen, förhoppningsvis på lila :D !!!
Måste klippa mina naglar med...
häx varning på dom !
Nä nu ska jag en sväng inom familia :) !


Förlåt Malin :D !

Mmmhmmm !
Förlåt Malin att jag bloggar sjukt dåligt som vanligt ! Ikke meningen hihi !


@Malins place !

Tjaaa !
Just nu är jag hemma hos Malin, hon är ju sjuk den stakaren men jag & Malin ska se harry potter filmerna ikväll så vi kan se dden sista på bio :) Vi va nyss på statoil & köpte ramlösa , algrensbilar & ett nytt marabou. Marabou maräng & nöt !? eeeh ska bli intressant & se vad det smackar som !
Jag har ridit mina 3 shiningstars idag, fy FAN vad ont jag har i mina hälar :/ Känns som dom är ganska döda ?
Imorgon är det onsdag & jag ska rida , sola & fika & städa :
hähähähh
har inte pallat sola ? SOOOO boring !
Nähe nu ska vi se harry potter !
Hade underbart bitches !

Im happy again !


OMG så gammal bild hahahaha
Här är jag 19 år !


OMG it back !

OJ shit jag har fallit dit igen !
Italobrothers är så cp bra ! Sån musik blir man så sjukt pepp & glad av :D !!!
Maliiiiiiiin lyssna på låten här nedanför den är också as bra :D

Igår var vi första hos ville & drack ! Stakars ville ... jag tappade hela hans vodka flaska i marken så den gick i 1000 bitar :/ ÅNGEST !

Sen drog jag & ville till svea där träffa jag riktig ängel :D Vi dansade & drack & hade skit kul all night long ;D
Synd om Malin som är så sjuk ;/ Ska va med henne ikväll iaf & kolla harry potter ! Konstigt att ja ej blivit sjuk? Men men :P

Malin tycker ja bloggar piss dåligt men ja lovar ja ska bättra mig !
Hoppas Malin bloggar som fan nu när hon är sjuk för nu har hon ingen ursäkt att ikke göra det ;D

NU ska jag ut & rida :)

puss haaaaj

/ International atis egna pro aqua princess <3


Hej Malin ! :D

Hej Malin :D !


Ooh! Happy face :)! Idag är det möte på International Atis med PRO aqua people ! Ja kommer tyvärr ej medverka...! Det stämde det Malin sa! Nu när hon börjar jobba kommer det fina vädret! Dom har lovat fint väder hela augusti och september..!