V A L B O R G 2012 !

Tjaa och godmorgon ! Gick upp tidigt idag ! Körde älsk till jobb , släppte ut alla hästarna + alla andra djur ! Igår kväll singade jag mitt hår och det blev AS KALAS BRA :D Det är seriöst bättre att göra det hemma än hos frisörer, dom gör ändå inte som man vill, va sjukt miss nöjd sist ja slinga håret, såg seriöst INGEN skillnad? Men NU är mitt hår skit fint :D Bilder lär komma men ej idag för jag har INTE tid ! Full rulle helaaaaaaaaa långa dagen ! Ska snart ut och fixa stallet sen putsa mina saker och packa lastbilen :) Imorgon är det tävling woohooo :D frågor och svar kommer senare idag :) Hoppas ni alla får en grymt bra valborg !
Btw, ÄLSKA VÄDRET <3 Men vad förväntar man sig ;) Imorgon börjar ju årets bästa och vackraste månad, MAJ <3
NU eller strax börjar mötet på Inter Atis med PA03 gänget så nu har jag liiiiite brottom !

Puss hej !


- 3,5 kg denna veckan ;) wohooo

Imorgon...

.. Frågor och svar kommer imorgon.... !

Lång dag idag igen !

Eh ja ! Även idag blir en lång dag !
Har redan ridit mina shiningstars :) Red ut med mamma med burb o fornarinis sen red jag miiiile på ridbanan :) tempo växlingar wohoo :) Ska bli kul att tävla på tisdag men det känns inte som tävling på ett sett ? Mina hästar har inte tävlart på över 3 månader så detta får bli en " tränings tävling " sen på lör all in ;D hhahhaha all in... hmmm på unghäst kan man ju inte vinna... så ja... försöka hoppa runt felfritt och få rutin? Låter kanon :D Varför stressa? Nä ja tar det chill i dill med mina shiningstars :) NU ska jag mekka... sen kl 17.00 ska jag laga kantarell soppa ! Viktigt att äta innan kl 18 you know ;) Imorgon har jag gått på diet i 1 vecka woohoo ! DÅ ska jag även väga mig så ni får veta hur mycket jag har gått ner :P Nä nu måste jag fortsätta så ja bli klaaaaaar nån gång !
Kommer upp lite frågor som jag har fått på mail ( VARFÖR KOMMENTERAR NI INTE HÄR IST !?) Vet att kommentars fältet strular... men men hade underbart !

Puss Hej



Fuck you biiiiiiiiiitch !

Snart hejdå lördag !

Puss hej långa sega lördag ! Snart är du över ! Äääääntligen !!! Söndag imon :) rida mina fina hästar , slinga utväxten , planera tävlingar m.m :) hästarna hoppade lite idag :) dom känns så fina <3 dock lite över pigga haha ;D men det gör inget :) hejja hästisarna <3 måndag lär bli en lååååååååååång dag !


Lång dag ...

Idag kmr bli en lååååång dag ;( suck... Aja grattis världens bästa mamma som fyller år idag <3 Dax att fortsätta , ska äta diet middag på väla senare idag.... :)


Hiss & Diss by Princess ! ;P

Jaha ska vi ta Hiss eller diss först ? Hmm tror det blir bäst så här ;D


Princess HISSAR :

  • Sommar klänningarna 2012 ! Korta fram och långa bak, soo princess style !
  • Inter Atis , love my job <3
  • Att ute tävlingarna börjar nu :DDD
  • Hissar mina hästar extra mycket för att dom är bäst och finast <333333
  • Att resa, USA var awesome med bästa Malin <3 ( iom vårt väder suger får man ju ta sig till varmare bredgrader ;) )

Princess DISSAR:

  • Alla menningslösa uppdateringar som många folk gör på facebook, booooring
  • VÄDRET , var fan är våren/sommaren !?
  • Folk som tränar för att bli smala men sen kränger skit mat & godis HAHAHA
  • Den här torsdagen , för dom lägger inte upp något nytt naruto avsnitt ;(
  • Vänner som är dumma i huvudet

 

Så det var en liten hiss och diss lista, nu var ja ändå VÄLDIGT snäll när jag skrev den + tog inte upp så många punkter! Men det kommer en vacker dag ;D Jag är klar med djuren iaf :D Alla mina shiningstars är ridna hihi :) Har förhandsbokat biljetter imorgon till premiären av den där action filmen med alla super hjältarna ? Woohoo !

Hörs sen !

Puss

 


Söta chihuahuor <3

Söta små chivava ( som ja brukar sä ) ligger och myser framför elden :) <3


Godmorgon typ !

Tjaaa imorgon är det fredag och sen är det långhelg wooohoo ! Inatt drömde jag att jag debuterade i 1.50 på en fete stor bana på en fete stor tävling ;D och jag var felfri :DD woohoo! Imorgon är det ju PA03 radio med Inter Atis + ja ska göra lite viktiga ärenden hihi :) lör fest i kepsen, sön Chill i dill, mån göra V hästarna , tis TÄVLING ;D sen på fredagen fyller ja år :) sköna Maj välkommen !!! Här är ännu en oseriös bild haha den förra va för normal :P


Väla tjooheeej !

Va på väla innan med älsk för han skulle köpa ett dator spel. Sen skulle han äta mc donalds... Ren tortyr att stå där och känna pommes lukten ;( baaah tur jag har så starkt psyke så jag kan stå emot ;) mähähähä ! Ja ska hålla sten hårt på dieten i 1 månad ! Men den 4 maj när ja fyller år ska ja äta vad jag vill ! Ska äta på restaurang den dan men vet ej vart ?


Regn regn och åter regn !

Tjaaa har redan ridit ut två av mina shiningstars idag :D kanon bra underlag !! Ska rida miiile snart på ridbanan :) fattar mig inte på dom som gnäller på lite regn ? Det är varmt ute ? Det blåser INGET ? Det öser inte ner ? Palla klaga bara att rida ;D woohoo! Nä dagar som denna gömmer sig många i ridhuset! Men vad ja vet är det ute säsong på tävling? Haha nä nu ska ja dra på mig regn jackan och ut igen :D!
På bilden, figgis väntar på att Älsk ska komma haha så söt <3


1 vecka kvar :DDD

JAAAAAA ! Om en vecka ska jag tävla :D:D:D Happy face :DDD
Fick även en glad nyhet i veckan ;) Inom en månad "händer" det en grej ;) hihihi ännu mer happy face :D:D
Jag började på dieten igår... och ja precis som förra året mår jag as kalas dåligt och är cp sugen på chocklad på kvällen ! Från och med imorgon kan ni följa exakt vad jag äter för att droppa vikten sen hålla den där ;) Dock får ni göra det på min andra blogg för där kan jag MMsa :) HÄR hittar ni den !
Dag 1 och 2 har varit ovanligt lätta? Men ja, jag är en envis princess som aldrig fuskar och bara går all in :D:D Ska man väl droppa kilo får man fan ge allt annars skita i det ? Jag tappar kilona lätt men sen ska man ju hålla sig kvar och det är inte så svårt som alla tror ;) Läs på andra bloggen om ni vill ha knepen !
Hästarna går kalas fint ! OMG hoppade Mile lite gymnastik hoppning i söndes och han va SÅ FIN :D Känns nästan dumt att jag anmält till 1m på första tävlingen :S Men what ever har inte tävlat han på över 6 månader så första tävlingen får vara LÖ sen lär han väl vara slarvig men mitt mål är ju inte direkt att rida som en galning och vinna LÖ klasser? HAHAHA Nej jag vill börja rida regionalt igen ! Sen att bäbisarna går lokalt är ju bara för dom behöver rutin :) Mina fina shiningstars <3 Igår var det måndags möte på Inter Atis med hela PA03 gänget ! På fredag ska dom iväg på VIP kryssning ! Lyx !!!! Va något annat jag också skulle skriva om men kommer ej på det nu när jag sitter här :S Är inne på älsks dator så har inte mina nya bilder här :( Buuhuuu... JUST DET ! Malin skrev just till mig att JUSTIN BIEBER kommer till Sverige :DDD LÄTT att jag ska se honom ;D Kan typ ALLA hans låtar haha ;D
Nä nu ska jag mekka !

Puss hej


Btw... någon som är bra på att fixa eller vet någon som är bra på att plocka ögonbryn !?

Kissie style ?

Hahahhahaha så här ser kissie ut typ x)


6e plats för Roffe :) !

Med tanke på att han ej red sin 1a häst så var det sjukt bra :D:D:D Hejja Roffe du är bäääääst !
Jag han rida 2 av 3 shiningstars innan hoppningen så nu ska jag rida dagens sista häst + snart slutar min älskling jobb så då kommer han hit :D Wiiiiiie mys söndag <3 Btw det va mysigt att rida i regnet :D När det regnar undrar jag om alla som bor här ute ligger och mesar rundor i ridhuset ? "OMG DET REGNAR VI DÖR ! OM VI ÄR PÅ TÄVLING FÅR VI STRYKA OSS OM DET REGNAR " HAhahahahahah x) Nä finns inget dåligt väder bara dåliga kläder och gnälliga ryttare :) Det va helt vindstilla med lite smått regn och super mjukt på grusvägarna :D Kanon bra ju :D:D:D Nä nu ska jag ut :)
Puss hej


Mile går över hihi <3 Syns det änns att det är 1m ...?
SIV och syster tävlade i regnet utomhus idag ! Första ute för iår !
Dom blev 2a (igen) i LB och var felfria i LA men utanför placering :) 3 kombination och långa banor var det tydligen ! Snart dax för Siv att hoppa MSV B igen ;D
FINASTE SIIIIIV <3

Nytt nitskärp <3

Hello my love <3


World cup finale !

JAAAA Idag är det direkt sent från finalen i world cup ( häst hoppning ) !
Kl 15.00 ska jag sitta klistrad vid tv och glo :D Men ska rida mina shiningstars innan hade jag tänkt ! Ska ut och fixa i stallet nu :) Hoppas det går bra för roffe ! Han ligger just nu 9a! Bara han blir bättre än nr 7 så är det lugnt :) Har drömt helt cp inatt ! Idag är det sista dagen som jag är onyttig :( Imorgon börjar dieten...Pussss hej !




Köpte btw linnet på bilden på Gina här om dagen , super gulligt :D


Smile <3

Just smile if there is anything you want <3


Shopping del 1 från USA


Ni som läser Kissie Pissies blogg känner nog igen armbandet till vänster ;)
Sorry Pissie men jag köpte det först ! Mohahaha !


Neon är inne som bara den och jag gillar det ! Har man varit i Miami Beach måste man ju köpa ett sånt här linne ;) Så ballt !

HAHAHA Malin sa jag var tvungen att ha det här linnet ;D Som ja tjata den låten förra året hahahah

Jätte fin på :) Fram sida ...

... och baksida :) !

Min favorit <3 Sommar klänning från Forever21
Färgerna är så mycket finare IRL :)

En till super söt sommar klänning <3

Gul bikini fylld med massa kristaller från Victoria Secret

Så det var del 1 får se om det bara blir en del 2 eller om det blir en del 3 också ! Shoppingen i USA är SÅ MYCKET bättre än här hemma ... Idag har mina shiningstars vilat :) Skönt att sj få ha en day off ibland ! Fast jag har ju ändå sådär 100 saker att göra... var och åt Thaimat för sista ggn med älsk innan idag... på måndag börjar min cp diet igen ! Kommer ni ihåg förra året när jag tappade 10 kg på 3 veckor !? HAHA så sjukt ;D Ska dock ej göra det nu ! Ska dock va lika hård som förra gången ... japp kommer som sagt skriva om det här i detalj från och med måndag ! Så om ja klagar och skriver mycket om mat så vet ni varför haha ;) Om 1 vecka är mina kära kollegor på Inter-Atis på kryssning med PA03 gänget ! Och den 1 maj ska jag tävla :DDDDDD Jag är pepp ! Nä nu ska jag fortsetta mekka !
Puss hej

So what ...?

So what ? Im still a rockstar ;D ! Hoppas ni inte missar omg 1 av world cup finale i hoppning kl 22.15 på 2an :DDD hejja Roffe !!!


Sur, som fan !

Tjaaa...
Just nu är jag rent ut sagt sur som fan ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH snear totalt !!!!!!!!!!!! Men men ska kolla upp det nu i dagarna så kanske jag blir happy face igen hehe ;) Tänkte precis skriva att jag var skit glad och skulle beställa men det är lite svårt att beställa något som inte finns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅH ! Hoppas som sagt det kommer in i veckan igen annars sneas det ännu mer ...! Imorgon kommer mina usa saker upp på bloggen iaf :) Köpte ju en del hähähähähäh ! Nej så sur jag är buuhuuu ;( Men men ......
Nu ska jag hjälpa mammi att laga middag, tur jag är som en mäster kock ;)
Puss hej !


Så fin film, så fin bild <3
Kärlek !

Nu på lördag lovar jag ! ...

.... att lägga upp bilder på vad jag handla i USA ! Lovar okey ;D?
Alla mina 3 shiningstars gick kanon fint idag (som vanligt ) Har äntligen anmält till tävling ! ( va fan påtiden )
Jag har som sagt världens bästa pojkvän som frivilligt mockat till alla 9 hstarna , städat i stallet , fyllt på vatten m.m Vadå underbar pojkvän ? <33333 NU sitter jag här och filosoferar ! Jag och Malin är på 107 på drawsomething och vi fuskar inte ;) Mohahahahah ! Någon som vet när det är world cup omg 1 imorgon !? Imorgon är det fredag och exakt 2 veckor till jag blir 23 :S Baaaah så gammal ;( Om ni vill ha mer " daglig uppdatering" gå in på andra blogg HÄR :) ! Skriver kanske inte lika långa inlägg men mer bilder :) Nä nu ska jag städa sen kolla på Naruto shippuden :D:D:D:D:D

Puss hej


En bild på mig & bästa Carro när vi var med Inter Atis på PA03 10 års Jub :)

Taskig :(

Är lite ledsen idag... buuhuu ;(
Min kära pojkvän vill inte se naruto med mig :( Idag är det min traditonella nörd dag, nytt avsnitt idag woohooo !
Jag har inte sett dom 3 senaste veckornas avsnitt :(:( MEGA BUUHUUU !
Hoppas jag får kolla på det idag !

Nu ska jag hem med mina blommor + pojkvän :D

Puss hej !


Neon och hästar !

Tjaa !
Jag har drömmt om neon kläder och hästar !? HAHAHA drömde även att hela min kropp var full av naruto tatueringar haha x) sexiii bitch ! Vaknade när älsk stack till jobb ! Ligger här och chillar och väntar på att jag ska orka ta tag i dagen. Vädret gör mig depp :( Eller rättare sagt SEG ! Idag ska hästisarna ridas ut :) Grusvägarna är nykörda wiiiiiie :D Idag SKA jag anmäla till skromberga men jag vet seriöst inte om jag ska hoppa 1 eller 2 klasser !? Mina fina bebis hästar har inte tävlat på lääääne så blir nog bara en klass faktiskt :) Skulle det vara att man vill hoppa 2 för dom känns kanon fina kan man ju alltid efteranmäla! Ska berätta en annan sak också, måste verkligen tänka igenom detta ? Är det värt det ? Eller ska jag strunta i det ? Hmmm valet är mitt !
Jaha annars är väl allt bra ? Som sagt nästa vecka drar Interatis och PA3 gänget på kryssning ! Hoppas ni får det awesome :) 1 maj ska jag tävla sen på fredagen den 4 maj fyller jag år ! Usch gillar inte att bli gammal .... Meeen sånt är livet!
Har fått för frågan på vad jag har shoppat i USA också ;) Håll koll nån dag kommer allt upp här på bloggen :P
Nä nu blir det frulle puss hej !


Princess@CentralPark New York <3

Fin fina Burbis <3


Min fin fina Burberry <3
Alla har vi väl våra favoriter ? Ja det är ju ingen tvekan om vem som är min favorit ! Det är inte det att jag inte älskar mina andra djur det är bara det att det finns alltid någon som är liiite mer speciell! Jag älskar alla mina fina shiningstars <333 Ser ut som det blir skromberga nästa ! Har inte tävlat sen i januari och då hoppade dom bara vars en klass! Har ju rest så mycket och opererats så har inte haft igång dom till 100% men nu är vi på G :DD Kändes kanon när jag hoppa dom igår :) Tack till älskling som hjälpte mig att höja/sänka :) Måste ge en extra stjärna i kanten till Fornarina som hoppade kombination för första ggn igår :D:D Hon hoppade det som om hon hoppat det flera ggr förr haha :D Duktig shiningstar <3 Dax för henne att debutera 1m snart :)

För övrigt just nu händer det inte så mycket? Jag fyller 23 om ca 2 veckor ! 4 maj you know ;)
Ååh vill bara att det ska bli varmt ute ! Vid denna tiden förra året la ja ute och sola i bikini ;O Vad fan hände lixom !? Aja den kommer väl sen någon gång ....

Min & älsklings dag <3

Hej alla !
Idag är det min & älsklings dag <3 Idag har vi varit tsm i exakt 6 månader woohooooo lav jo baby booooo <3
Just nu står han & lagar mat till oss :) Mmmmm !
Idag hoppade jag alla 3 hästarna & dom var shiningstars <333
Idag var det även måndags möte på Inter Atis med alla roliga PA03 folk :) !! Mötete var säkert as ballt som vanligt !
Imorgon blir det att rida alla djuren & anmäla till tävling :) ! Har inte bestämmt mig än om jag ska tävla i ringsjön eller jag ska skita i det !? Blir nog att jag skiter i det & tar skromberga sen perstorp ist :) !
woohooo så kul :DD Måste även köpa en bikini ! Har äntligen hittat en hehe ;) Me like !
Nä nu ska jag duka !

Puss hej !


S ö n d a g !!!

Jaha så var det söndag!
Har ridit mina shiningstars , red ut med mamma idag igen sen red jag dressyr på Miiile på ridbanan :) Imorgon ska jag hoppa alla mina djur hade jag tänkt ! Dom lär va över pigga HAHA ! Jiiiiihaaaaaa ;DD
Vädret är lite mysko, nu är det mulet & små regnar ? Ehh ... okey typ ^o)
Imorgon är det måndags möte på Inter atis med allt PA03 folk :) woohooo snart kryssning ;) Annars idag är jag lite små bitter, ibland blir man sur på folk helt enkelt. Men orkar inte bry mig så nu är jag inte sur längre :)
Längtar till 1 maj då jag ska TÄVLA !!! Baaaaah får panik när jag tänker på hur efter jag är ;(
Aja hejja mig !
Annars har jag inget att klaga på ? Tänkte från början skriva ett drygt inlägg men la ner det, eller ja kanske skulle skrivit läggde ;) ? HAHAHHA SJukt kul när Malin sa det i USA xD

Nehe ... nu ska jag mekka !

Puss hej

Här är btw dön dön låten som jag ville hitta i somras :DD
SÅ HÄR ÄR DEN ÄNTLIGEN !!!!



Utgång & nice väder !

Tjaaa bitches !
Igår firades ju min syster ! Blev som vanligt inte som man planerat ! Skulle varit på laserdom men i sista sekunden fick jag veta att det blev bowling? Jag föredrar mer bowling så ja klaga inte haha ;)
Drack typ minst 10 drinkar igår men blev inte speciellt full? Kände det knappt faktiskt haha
Men det var kul :) Åkte hem tidigt för att vara mig för mina fötter typ DOG ! Fy fan så ont ja har idag + massor med blåsor ;( Det var bara småbarn ute igår , fattar verkligen varför jag ALDRIG är ute på fredagar !
Men syrran är ju som sagt 18 så va det för hennes skull...
Vi var på stinsen, Cardan , Tempel & Lila !
IDAG sov vi till typ 11 ? Drog ut på familia & käka sen hem så har jag ridit mina djur och älskling är på kalas & han lär komme hem till mig snart :) Orkar seriöst inte göra något alls idag....
SItta här & dricka mitt nya vin ska jag göra :DD Pappa starta nyss grillen också !
MUMS !
Har massa att fixa imorgon också och utgång är ja ikke sugen på ! Fick mina pantrar igår ;) 5 st :DDD
Syster tyckte nog det var kul för hon ska gå all in idag igen HAHAHHA
So princess style ;D

Nä hoppas ni har en trevlig lördag för det ska jag ha !
SKÅL !


Något fint hus i närheten av Orlando :))



Fredagen den 13e....

Asså dagen kan nog seriöst inte börja sämre !?
Vi har snart letat efter bilnycklen i över 1 timme & vi hittar inte den !?
Jag har massor med ärenden att hinna med idag men nu fuckar sig HELA JÄVLA DAGEN !
ÅÅÅÅÅÅÅH HATA DENNA JÄVLA CP DAG !
Och ikväll är det utgång?
Hej denna kvällen kommer spåra ....
Men först blir det grilla.. om man änns hinner det !?
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Btw var går dagen helt underbar ! Jag har nog seriöst världens bästa pojkvän <3
Han gjorde V till alla mina hästar frivilligt medans jag red !?
LOVE YOOOOOU <3

Nähe nu ska jag fortsätta leta på alla ställen som vi redan har gjort så får vi se hur denna jävla dagen slutar.
Japp jag är sjukt butter, missade min soltid !!!!!!!!!!

Hata än så länge fredagen den 13e.............

Idag är det btw PA03 möte med Inter Atis men det missa man så klart bara för man letar efter dom där j*vla nycklarna......

Och nu är blogg.se dumma i huvudet så man inte kan lägga upp några bilder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH



Home sweet home ! <33

Tjaaa bitches ! Nej skojja heeeej mina älskade läsare !

Jag kom hem igår, lagom pigg efter 11 timmar på olika flyg ! Resan har varit awesome :)) Kommer att skriva om olika saker var dag nu i veckan , internet har inte varit så kul med min dator utan har mest använt min mobil där av dåligt bloggande ! Men nu är jag hemma i regniga kalla Sverige ! Fy fan vilket piss väder det är här !
Att komma från 30 grader & sol i 14 dagar till det här är ju ... inte jätte kul ?

IDAG har jag sovit ikapp ! Sov 14 timmar :DD
Idag har jag ridit mina 3 älskade shiningstars <3<3<3
Ätit påskmat med min fina älskling <3<3
Vädret här suger men ja, det är faktiskt skönt att vara hemma :) !

Borta bra men hemma bäst <3

Bilder m.m kommer imorgon ;)

I WAS IN MIAMI BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITCH !!!

<3<3<3




Utanför Tampa :)

Hej ! Vi är någonstans utanför Tampa nu, minns ej vad det heter :/ det blev bara knappt 1,5 timmes solande idag men imorgon drar vi till Miami :DDDDD wiiiiie lääängtar ! Men innan vi är framme ska vi besöka en av världens finaste stränder :) wiie! hoppas ni inte har det allt för kallt hemma ;) vi har iaf det underbart här :)))


Åååååååååh ångest ;S

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag har sån sjuuuuuuuuuk tävlings ångest så det är galet !
Man ser alla andra komma någonstans medans jag bara lallar rundor och inte tävlar !?
ÅÅÅH ska fan ta tag i det ordentligt när ja kommer hem ! Är så GLAD att jag har en så fin & snäll familj som håller igång mina 3 shiningstars medans jag är här & gottar mig !
Men kan inte sluta ha ångest, tävlings ångest !
Men min tid lär komma, jag är bara lite efter & ja tänker inte stressa med mina djur för att komma ikkap ! Det är ej rätt mot dom. SKA rida in 4 åringen så fort jag kommer hem iaf !

Efter att ha snackt i 2 timmar med min älskade älskling så saknar jag honom jätte jätte jääääätte mycket ♥
Aj lav joooo <3

Men äventyret här är ännu ej slut ;)
Imorgon (idag för er ) drar vi vidare med målet mot Miami :D Men vi ska stanna ett par ggr på vägen :)
Ni lär få bilder m.m. :)

Går än så länge bara att ladda upp bilder med mobilen nu^^
Hmm konstigt för det funkar aldrig i Sverige ?
HAHA